Οι «ασφαλείς περιοχές»- οι ζώνες ασφαλείας όπου κάθεσαι και τα όρια που δημιουργούν σε προστατεύουν και σε κρατάνε σε ακινησία διότι όλα είναι ωραία και ήρεμα μπορεί να οδηγήσουν σε μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση!

Γίνεσαι θύμα της ζωής και άντε μετά να συνέλθεις αφού έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο και μία περιπέτεια που θα μπορούσε να σου αλλάξει την ζωή!Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς μία αλλαγή;  Μήπως θα έπρεπε να πάρεις ένα ρίσκο και να πας κάποια βήματα μπροστά; Να γίνεις αυθόρμητη και γιατί όχι –αν μπορείς- να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις;

Γιατί; …. Διότι!

Ο αυθορμητισμός σε κάνει πιο ευέλικτη

Όταν ζεις αυθόρμητα, προσαρμόζεσαι, εκπαιδεύεσαι και μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις πιο αποτελεσματικά την ζωή αφού κάθε απρόοπτο είναι στο πρόγραμμα, το ξέρεις και δεν σε τρομάζει. Αν δεν έχεις πρόγραμμα μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις και να γίνεις δημιουργική και πιο έξυπνη! Έσω έτοιμη για όλα!

Ο αυθορμητισμός σε κάνει να λες «f*ck it»

Αν δεν τα στείλεις όλα στον αγύριστο – που και που- μένουν εκεί και σε βασανίζουν. Θέλει κίνητρο η ζωή και τα σχέδια- οι αυστηροί κανόνες- δεν σε αφήνουν να δεις ολόκληρη την εικόνα και δεν σε φέρνουν σε επαφή με την αλήθεια και την ομορφιά της ζωής! Μάθε να πετάς!

Ο αυθορμητισμός ευνοεί τη δημιουργικότητα και την ευτυχία  

Όταν δεν βουτάς βαθιά σε λιμνάζοντα νερά πέφτεις με τα μούτρα σε άγνωστους ωκεανούς, σαν τους καλλιτέχνες, και δημιουργείς αλλάζοντας τα πάντα! Η ανάλυση σκοτώνει τον αυθορμητισμό. Μη σκέφτεσαι πολύ…απλώς κάνε! Άσε μυαλό και ψυχή ελεύθερα και θα δεις…θαύματα γίνονται και είναι ωραία! Ακόμα και οι κακοτοπιές και τα προβλήματα μοιάζουν εύκολα στην αντιμετώπιση και γίνονται εφαλτήριο για μία ωραία ζωή!

Προχώρα, ζήσε αυθόρμητα κα αληθινά! Απλώς… ΖΗΣΕ!