Λίγος καφές, λίγη τόνωση και το αγόρι σου! Ανήκεις σε αυτές που δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους αν δεν πιουν μία κούπα γεμάτη με το δυναμωτικό ρόφημα του καφέ;

Μήπως έχεις εθιστεί στην ενέργεια και την τόνωση, στις ευεργετικές ιδιότητες που “εισβάλλουν” και σου αλλάζουν την ζωή; Θεωρείς οτι ο καφές είναι ό,τι πιο ωραίο, πολύτιμο και γευστικό έχει προσφέρει η φύση; ΛΑΘΟΣ!

Το “διεγερτικό”, το πιο σημαντικό και το πιο ωραίο που μπορείς να έχεις για να είσαι δυνατή και υγιής-και μάλιστα χωρίς παρενέργειες- είναι ένα και μοναδικό!

Είναι αυτό το δώρο της φύσης που δεν σε παχαίνει, αντιθέτως σε αδυνατίζει, σε “καθαρίζει” και σου δίνει απλόχερα αυτό που ζητάς. Και τι είναι αυτό; Το νερό!

Οι διαιτολόγοι έρχονται και λένε «Ο καφές μπορεί να σου δώσει λίγη ενέργεια παραπάνω όμως δεν βοηθάει στη συγκέντρωση και η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να διαταράξει το βιολογικό σου ρολόι» ενώ τονίζουν «Το καλύτερο και ό,τι πιο απλό μπορείς να πιεις είναι ένα ποτήρι νερό, το οποίο ενυδατώνει τον οργανισμό, οπότε ενισχύει τη συγκέντρωση. Τα λαχανικά ή τα φρούτα κάνουν επίσης καλό γιατί έχουν μεγάλο ποσότητα νερού, όμως το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος που χρειάζεται ενέργεια και συγκέντρωση είναι το απλούστερο: να θυμάται κατά τη διάρκεια της μέρας να πίνει πολύ νερό, γιατί είναι το καλύτερο «καύσιμο» του οργανισμού».