Το έχουμε ξαναπεί! Ο ύπνος κάνει καλό στην υγεία και το αδυνάτισμα! Όταν κοιμάσαι “στρώνεις” επιδερμίδα, ξεκουράζεις το μυαλό και καις θερμίδες! Εκτός από τον ύπνο υπάρχουν και άλλες καθημερινές, απλές και ζωτικής λειτουργίας και αναγκαιότητας, δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να αδυνατίζεις διασκεδάζοντας!

Διάβασε και κάνε!

1. Αγόρασε είδη μαναβικής 

Χάνεις 200 θερμίδες με το shopping αλλά το να επιλέγεις ζαρζαβατικά και μετά να τα τρως υγιεινά και νόστιμα σημαίνει ότι δεν θα πάρεις παραπάνω από αυτές που έχεις χάσει! Βεβαίως αξίζει να πούμε ότι να βάζεις και να βγάζεις ρούχα και παπούτσια καίνε περισσότερες θερμίδες-λέμε εμείς- και σε κάνουν τόσο ευτυχισμένη που σου γίνεται το στομάχι κόμπος!

2. Γέλα

50 θερμίδες μείον από ένα καλό και ξεκαρδιστικό γέλιο! Πρέπει να βρεις αφορμές και αιτίες! Δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο!

3. Κάνε ή κάθισε να σου κάνουν μασάζ

Ερωτικό, ξεκούραστο και σίγουρα αποτελεσματικό! Ούτως ή άλλως μετά το μασάζ μπορεί να γίνει κάτι επιπλέον που καίει θερμίδες με τη σέσουλα και σε κάνει ευτυχισμένη…sex!

4. Sex 

Εδώ είμαστε! Με ή χωρίς μασάζ το sex μας βοηθάει να κάψουμε πάνω από 144 θερμίδες!  Στη μισή ώρα διώχνεις 238 θερμίδες και βάλε ενώ μετά από μία ώρα τρως γιουβέτσι και παγωτό

5. Μαγείρεψε 

Μισή ώρα μαγειρικής αντιστοιχεί σε “αποβολή” 57 θερμίδων! Προσοχή στο τι μαγειρεύεις διότι δεν αξίζει να πάρεις πίσω τις δεκαπλάσιες από αυτές που έχασες!

6. Χόρεψε

Χόρεψε όπου θέλεις και όσο θέλεις! Σημαίνει υγεία, καίει πολλές θερμίδες, είναι πρώτης τάξεως άσκηση και σε κάνει να χαμογελάς και να χαίρεσαι! Απόλαυση!

7. Στέγνωσε τα μαλλιά σου

35 λεπτά ασχολίας με τα μαλλιά και την περιποίησή τους σε βοηθάνε να χάσεις 30 και βάλε θερμίδες!

Καλή επιτυχία!