Στην εποχή του φαίνεσθαι αδύνατοι και κομψοί όσο δεν πάει έρχονται αρχεία από το παρελθόν που τονίζουν οτι η εμμονή με την εμφάνιση και την απώλεια κιλών είναι κάτι διαχρονικό!

Τα χάπια, το τσάι, οι συνδρομές σε γυμναστήρια, οι πλαστικές επεμβάσεις, οι λύσεις του μεταμεσονύκτιου telemarketing και κάθε λογής σκόνες υπόσχονται απώλεια βάρους και ένα σώμα-λαμπάδα!

Πριν από αρκετά χρόνια υπήρχαν ανάλογης τρέλας μέθοδοι όταν μία γυναίκα ήθελε να “καθαρίσει” από πάνω της κιλά αλλά και σημάδια που την έκαναν να μοιάζει μεγάλη και άσχημη!

Ακολουθούν τρελές ιδέες μέσα από υπέροχες διαφημίσεις!

The Spot Reducer!

The Spot Reducer!

Ξαπλώνεις και αφήνεις το gadget να κάνει όλη τη δουλειά! Αν και η ειδική κατασκευή από αλουμίνιο και λάστιχο επιδίδεται σε ένα ανελέητο χτύπημα για να σπάσει το λιπώδη ιστό εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα καθώς κείτεσαι χαμογελαστή-νωχελική και ανάλαφρη!wonder-sauna

Οι γνωστές και δοκιμασμένες, με αμφίβολα αποτελέσματα, στολές που υπόσχονται τρομακτική και γελοία εμφάνιση. Μόλις βγουν αποκαλύπτουν την ιδρωμένη και αδυνατισμένη σάρκα και δεν είναι τίποτα περισσότερο από φορητές σάουνες…ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο!

Anklets!

Anklets!

Ειδικές κατασκευές που υπόσχονται οτι πιέζουν το λίπος και αντί να σε παραμορφώνουν σε πρόσωπο και σώμα σε αδυνατίζουν σε πολλές στιγμές. Μπανταρισμένη και πονεμένη αναμένεις να αποβάλλεις καθετί που σε πρήζει και σε κάνει αφράτη!

Fat Reducing Soaps!

Fat Reducing Soaps!

Απλό στην χρήση.Πλένεσαι και αδυνατίζεις! Κάπου, κάπως, κάποτε!1967-the-best-ones-are-thin-and-rich

Η μουσική της απώλειας. Ανάλαφρη και “αδυνατιστική”. Την ακούς, χορεύεις, τεντώνεσαι και στέλνεις χαιρετίσματα σε θερμίδες, ψωμάκια, κοιλίτσα και μπουτάκια!

Slenderizing Salons!

Slenderizing Salons!

Τόνωση μυών και “σπάσιμο” του λίπους με κατασκευές που θυμίζουν σύγχρονα ινστιτούτα αδυνατίσματος. Κάθεσαι και μηχανήματα επιδίδονται σε βασανιστήρια που στόχο έχουν την ομορφιά! Το τίμημα είναι μεγάλο αλλά το αποτέλεσμα έδινε την υπόσχεση οτι θα σε συναρπάσει!

*Η κεντρική φωτογραφία αναφέρεται σε ζώνες δόνησης που στοχεύουν στη μάλαξη του σώματος για να το μετατρέψουν σε κάτι λυγερό και όμορφο!