Αν σας ρωτούσαν ποιον θεωρείτε έναν από τους πιο ακαταμάχητους, γλυκούς συνδυασμούς, σίγουρα θα απαντούσατε σοκολάτα-φουντούκι (οι περισσότεροι κουνάτε καταφατικά το κεφάλι σας).

Πως θα σας φαινόταν να ξεκινούσε η μέρα σας με αυτό τον συνδυασμό; (κι άλλα καταφατικά νεύματα).

Η επιθυμία σας έγινε διαταγή για τη Nestlé  καθώς μία νέα γεύση με σοκολάτα φουντούκι, τα Fitness Choco Hazelnut έρχεται να εμπλουτίσει την αγαπημένη σειρά των δημητριακών ολικής αλέσεως FITNESS®  και να συναρπάσει τους φανατικούς της σοκολάτας.

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού ολικής άλεσης, σημαντικό στοιχείο μιας ισορροπημένης διατροφής, επικαλυμμένες με τη μοναδική γεύση σοκολάτα γάλακτος με πάστα φουντουκιού, συνθέτουν αυτή την απίθανη γεύση των δημητριακών FITNESS® που μετατρέπουν το πρωινό σου στην απόλυτη γευστική ιεροτελεστία σοκολάτας.

Τα Fitness Choco Hazelnut λοιπόν, αποτελούν την ιδανική επιλογή πρωινού για αυτούς που αναζητούν τη γεύση και την ισορροπημένη διατροφή. Πρόκειται για μία καθημερινή πηγή ενέργειας και τον καλύτερο τρόπο να ξεκινήσεις μια άκρως απαιτητική μέρα, προσφέροντας σου ένα μοναδικό, χαμηλό σε λιπαρά, συνδυασμό από 7 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο.

Τώρα μπορείς, χωρίς τύψεις, να αφήσεις το «μεγαλείο της σοκολάτας» να σε συνεπάρει, απολαμβάνοντας τη νέα γεύση Fitness Choco Hazelnut.