Στις 29 Απριλίου του 2011 όλη (εντάξει, σχεδόν όλη) η υφήλιος ανυπομονούσε για να δει το νυφικό φόρεμα που είχε επιλέξει η μελλοντική βασίλισσα της Μ.Βρετανίας, Kate Middleton και ξαφνικά ο φακός έκανε ζουμ στην εντυπωσιακή παράνυφο και αδερφή της νύφης, Pippa και συγκεκριμένα στα καλοσχηματισμένα οπίσθια της. Από τότε η μικρή αδερφή της Δούκισσας του Cambridge έχει μπει στην κατηγορία των πιο γυμνασμένων Βρετανών.

σώμα Pippa Middleton

Η περίφημη εμφάνιση της Pippa Middleton στο γάμο της αδερφής της Kate

Τέσσερα χρόνια μετά η Pippa Middleton κάνει διακοπές με τον αδερφό της, James στο St.Barts και οι φωτογραφίες της με μπικίνι αναστατώνουν ακόμη μία φορά Τύπο και κοινό. Η ερώτηση που προκύπτει είναι εύλογη: Πως διατηρεί αυτό το σώμα η 31 ετών Pippa;

σώμα Pippa Middleton

H Pippa Middleton στο St.Barts

Μόνο που η απάντηση είναι απολύτως αναμενόμενη και δεν περιλαμβάνει μαγική συνταγή αφού τα αδέρφια Middleton είναι δεινοί αθλητές. Όπως αποδεικνύει και ο φωτογραφικός φακός η Pippa και ο James επιδίδονται ακόμα και στις διακοπές στο αγαπημένο τους paddleboarding.

σώμα Pippa Middleton

Tα αδέρφια Middleton κάνουν paddleboarding στο St.Barts

Η Pippa λατρεύει επίσης την ποδηλασία -έχει ολοκληρώσει την 54 μιλίων διαδρομή Λονδίνο-Μπράιτον μαζί με τον αδερφό της- και το τρέξιμο αφού συμμετείχε και σε μαραθώνιο σε υψόμετρο στην Αφρική. Ωστόσο, στις 7 Σεπτεμβρίου την περιμένει η πιο σκληρή δοκιμασία της αφού έχει δηλώσει συμμετοχή στον κολυμβητικό μαραθώνιο Otilo που λαμβάνει χώρα στη Σουηδία. Στο συγκεκριμένο μαραθώνιο ζευγάρια αθλητών που διατηρούν μια απόσταση 10 μέτρων περίπου ,καλούνται να τρέξουν 40 μίλια και να κολυμπήσουν 6 μίλια διανύοντας ένα σύμπλεγμα 26 νησιών στο Σουηδικό αρχιπέλαγος (σαν να λέμε μαύρα, κατάμαυρα νερά).

σώμα Pippa Middleton

H Pippa Middleton ποζάρει μετά το τέλος της ποδηλατικής διαδρομής London-Brighton

Πρόκειται για μία δύσκολη διαδικασία που απαιτεί όχι μόνο σωματική αντοχή αλλά και την ικανότητα του μυαλού να αφοσιώνεται σε μια δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φαίνεται πως τα αδέρφια Middleton αρνήθηκαν τα κοκτέιλ στο St.Barts και προτίμησαν να πάρουν τους συναθλητές τους στο μαραθώνιο, James Matthews και Jons Bartholdsons μαζί στις διακοπές προκειμένου να κάνουν μερικές προπονήσεις στα νερά της Καραϊβικής.

σώμα Pippa Middleton

Η Pippa και o James Middleton έκαναν πετάλι για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Pippa Middleton αρνείται μονίμως τα κοκτέιλ κι ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα ή δεν χρειάζεται αφού ακολουθεί σκληρό προπονητικό πρόγραμμα όλες τις εποχές του χρόνου;

Όπως είχε δηλώσει η ίδια στη μηνιαία στήλη της στο περιοδικό Waitrose Weekend δεν ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα αλλά πιστεύει στις υγιεινές επιλογές που “μεταφράζεται” στο να περιορίζει στο μίνιμουμ τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες όπως το λευκό ψωμί και μακαρόνια και να καταναλώνει συνετές μερίδες φαγητού. Ωστόσο, δεν λέει όχι σε μερικές ατασθαλίες που και που όπως σοκολάτα, πατατάκια κι ένα ποτήρι κρασί.

Εντάξει, μετά από μια διαδρομή 46 μιλίων ολόκληρο μπουκάλι κρασί της αξίζει, όχι ένα ποτήρι! Τουλάχιστον πρόκειται για μια celebrity που αποδεικνύει το γνωμικό “no pain, no gain”!