Σας έχει τύχει να βρίσκεστε εκτός σπιτιού, να νιώθετε μια ξαφνική πείνα και οι μόνες σας επιλογές σε σνακ να περιέχουν πολλούς επεξεργασμένους υδατάνθρακες; Εμένα, πάντως ναι. Σκεφτείτε το. Τι διατροφικές επιλογές έχουμε για ένα μικρό γεύμα όταν βρισκόμαστε σε μια εξωτερική εργασία; Πίτες, σάντουιτς, πατατάκια, χυμούς με ζάχαρη, γλυκά…τι συμβαίνει όμως με την κατανάλωση αυτών των τροφίμων; Ουσιαστικά, αντί να «ξεγελάμε» την πείνα μας καταλήγουμε να πεινάμε πιο γρήγορα.

Πως; Οι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (αρτοκατασκευάσματα, σνακ από πατάτα ή καλαμπόκι, γκοφρέτες, μπισκότα, γλυκίσματα, πίτες, χυμοί με ζάχαρη, κι άλλα) προκαλούν σκαμπανεβάσματα στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει υπογλυκαιμία που οδηγεί σε ξαφνική και μεγάλη πείνα και ευνοεί την αποθήκευση λίπους στον οργανισμό.

Έτσι, αναζητώντας ένα σνακ που να περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη και να μπορώ πάντα να κουβαλώ μέσα στη τσάντα μου, ανακάλυψα τη μπάρα Organic Food Bar Protein. Πρόκειται για τη μοναδική βιολογική μπάρα παγκοσμίως που περιέχει 30% βιολογική πρωτεΐνη από βιολογικό βούτυρο αμυγδάλου και βιολογικό αποφλοιωμένο καστανό ρύζι (Το καστανό ρύζι έχει σημαντικά χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το λευκό). Δεν περιέχει λευκή ζάχαρη, αλλά βιολογικό νέκταρ αγαύης που έχει το χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από άλλα σάκχαρα. Αυτό σημαίνει μία πιο ισχυρή, σταθερότερη ενεργειακή ώθηση όλη την ημέρα.OFB Protein

100% πιστοποιημένη βιολογική, η πρωτεϊνούχα αυτή μπάρα είναι ιδανική για ένα υγιές, γρήγορο, εύκολο και εύγευστο σνακ όταν δεν υπάρχει χρόνος. Επίσης, είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους που αναζητούν περισσότερη πρωτεΐνη στη διατροφή τους, καθώς και για τους αθλητές που χρειάζονται να αποτρέψουν τη μυϊκή κούραση.

Αν επιδιώκετε μια ισορροπημένη διατροφή, αξίζει να δοκιμάσετε την Organic Food Bar Protein.

Αποκλειστική διάθεση : www.beautylife.gr, 23210 56660

E-shop: www.organicland.gr