Η Antonia Eriksson είναι μία από τις γυναίκες οι οποίες κατέληξαν στο νοσοκομείο λόγω νευρικής ανορεξίας. Το πρόβλημα είναι γνωστό: Γυναίκες προσπαθούν να κάνουν εξαντλητικές δίαιτες ώστε να μοιάσουν σε μοντέλα και το αποτέλεσμα είναι να καταλήγουν να μη μπορούν να φάνε τις απαιτούμενες ποσότητες φαγητού.

Το Σεπτέμβρη του 2012, η Antonia μπήκε στο νοσοκομείο καθώς είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 36 κιλά και η καρδιά της είχε ξεκινήσει να καταρρέει. Κάπου εκεί ξεκίνησε το ταξίδι της στο Instagram μέσω του λογαριασμού @fightinganorexia, ο οποίος σήμερα ονομάζεται eatmoveimprove, καθώς επίσης και το δικό της blog (στα Σουηδικά).

Μέσα από τη συμπαράσταση των χρηστών του Instagram, η Antonia πήρε δύναμη και θάρρος και ξαναβρήκε τον παλιό καλό της εαυτό. Μάλιστα, σήμερα η Antonia ασχολείται με την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική, έχει αφήσει πίσω της τη νευρική ανορεξία δίνοντας κουράγιο σε πολλούς πάσχοντες και μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την ίδια, αλλά και από τις συνταγές που η ίδια δημιουργεί.

Ακολουθήστε το ταξίδι της Antonia με πάνω από 500 δημοσιεύσεις – φωτογραφίες στο Instagram.

Πηγή: Social Media Life