Φτιάξε μόνη σου την φόρμουλα που σου ταιριάζει και αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου άμεσα!

Το συστατικά που χρειάζεσαι θα τα βρεις είτε στο ψυγείο σου, είτε στον κήπο του σπιτιού σου και θα δεις τα αποτελέσματα στον οργανισμό σου την επόμενη μέρα!

#1 Λεμόνι με μέντα

Η δημοφιλέστερη φόρμουλα. Θεωρείται από τους διαιτολόγους ως ο βασιλιάς του detox. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις ένα λεμόνι σε φέτες, προσθέτοντας το σε μια κανάτα νερό ενώ βάζεις και φύλλα από μέντα. Το καταναλώνεις το πρωί με άδειο στομάχι!

Lemon Water with Mint

#2 Μήλο και κανέλα

Αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές τα τελευταία χρόνια. Το μήλο με την κανέλα στο νερό βοηθά τον μεταβολισμό στις καύσεις ενώ αυξάνει και το αίσθημα πληρότητας στο στομάχι.

Apple Cinnamon Water Recipe

#3 Μάνγκο και τζίντζερ

Γενικά το τζίντζερ θεωρείται ως το μαγικό συστατικό στο αδυνάτισμα. Ο μεταβολισμός σου θα πάρει φωτιά με αυτή την φόρμουλα ενώ κάνει καλό και στην καρδιά.

Mango Ginger Water Recipe

#4 Μανταρίνι και φράουλα

Αυτή η φόρμουλα βασίζεται στην βιταμίνη C καθώς περιέχει φρούτα που είναι πλούσια σε αυτή. Το καλοκαίρι πίνεται πολύ ευχάριστα παγωμένο ενώ έχει απίθανη γεύση.

Tangerine Strawberry Infused Water

#5 Αγγούρι και λεμόνι

Ακόμη μια πολύ δημοφιλής συνταγή detox. Μπορεί να συνδυαστεί και με την πρώτη, ενώ τα οφέλη της βασίζονται στο λεμόνι. Το αγγούρι βοηθάει και στην απώλεια κιλών!

Lemon Cucumber Water