Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Καρκίνου του Μαστού ή αλλιώς ο μήνας των γυναικών. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό βίντεο υπενθυμίζοντας στις γυναίκες ότι θα πρέπει να πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους. Στο βίντεο συμμετέχουν αρκετές γνωστές προσωπικότητες όπως η η τραγουδίστρια Micky Green, η σχεδιάστρια εσωρούχων Chantal Thomas και η μουσικός Yelle.

Το βίντεο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της καμπάνιας «Share Your Pair»  από τη γαλλική οργάνωση Le Cancer Du Sein, Parlons-en.

Όσο πιο νωρίς διαγνωστεί ο καρκίνος του μαστού, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να ανακάμψουν καθώς μία στις οχτώ γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού.

Τη Τρίτη 13 Οκτωβρίου είναι η  Παγκόσμια  Ημέρα  Γυναικών με Προχωρημένο Καρκίνο Μαστού.Διέδωσε το μήνυμα δύναμης & στήριξε τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού #EisaiDynami.Πάρτε μέρος στην «αλυσίδα δύναμης».Μπείτε στην ιστοσελίδα του Project «Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη»και βοηθήστε να διαδώσουμε ταυτόχρονα αυτό το μήνυμα δύναμης σε όλη την Ελλάδα,  δίνοντας την έγκρισή σας για να εμφανιστεί αυτόματα στο προφίλ σας στο Facebook ή στο Twitterστις 13 Οκτωβρίου.

 Και μη ξεχνάς: «ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.  ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!»

Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης, πιστός σύμμαχος των γυναικών με καρκίνο μαστού, στηρίζει το καινοτόμο πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», μία μοναδική πρωτοβουλία που προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο παρέχοντας  της τα απαραίτητα εργαλεία που θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.