Θέλεις να αδυνατίσεις; Ξεκίνα να τρως…περισσότερο αλλά με προσοχή και σχέδιο!

Άλλωστε αυτό που έχει σημασία δεν είναι να σταματήσεις να θρέφεσαι αλλά να θρέφεσαι σωστά και να ξεφύγεις από τις μικρές παγίδες που προσθέτουν κιλά..

Ακολουθούν πρακτικές συμβουλές, ωραίες μου κυρίες, προκειμένου να χάσεις βάρος και να αρχίσεις να…πετάς!

1. Πάρε ρεπό από το αλκοόλ

Για έξι εβδομάδες σταμάτα να πίνεις. Σκέψου οτι είναι ένα μικρό διάλλειμα, μία παύση. Ούτε κρασί, ούτε vodka, ούτε τίποτε άλλο εκτός από ανθρακούχο-φυσικό-νερό ή σκέτο νερό ή φρέσκους χυμούς…πολλούς χυμούς!

2. Επέλεξε το σωστό 

Για έξι εβδομάδες πρόσθεσε στο πιάτο σου ζυμαρικά, ελαφριές σάλτσες, πολλά λαχανικά, λάδι, ξηρούς καρπούς και πολλά φρούτα.

3. Να κολλήσεις με τις σούπες 

Βάλε στην κατσαρόλα λαχανικά. Κρεμμύδια, καρότα, τομάτες, πιπεριές, λάχανο, κολοκυθάκια και ό,τι άλλο μπορεί να σε κάνει να λαχταρίσεις ένα ωραίο πιάτο γεμάτο με σούπα. Είναι θρεπτικές, βοηθάνε το μεταβολισμό και διώχνουν κιλά.

4. Περιόρισε την κατανάλωση συσκευασμένων χυμών

Θέλεις μήλο; Φάε μήλο. Θέλεις πορτοκάλι; Στύψε! Θέλεις χυμό φρούτου; Φάε το φρούτο και άσε στην άκρη την άχρηστη ζάχαρη και τις “ξεθυμασμένες” βιταμίνες.

5. Άλλαξε την παραγγελία του καφέ σου

Βάλε στον καφέ σου στέβια σε σταγόνες.  Κάνε το latte σου έναν καθαρόαιμο μαύρο καφέ, ένα πράσινο τσάι, ένα ρόφημα βοτάνων. Για έξι εβδομάδες.

Άλλαξε τρόπο ζωής, άλλαξε νοοτροπία και μαζί άλλαξε σώμα και…γραμμή!

Απλό!!!