Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα αποτελεί μία από τις καλύτερες διατροφικές πηγές για τον οργανισμό, επιδιορθώνοντας τις φθορές που έχει υποστεί το σώμα και προστατεύοντας ταυτόχρονα τα κύτταρα του με μια πληθώρα αντιοξειδωτικών και αμινοξέων.

Η τακτική χρήση της Marcus Rohrer Σπιρουλίνας συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και γενικότερα στην καλυτέρευση της συνολικής σας υγείας!

Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα τονώνει τόσο το εγγενές όσο και το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα , κάνοντας τον οργανισμό πιο ανθεκτικό σε παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια & μύκητες λόγω της αύξησης έκκρισης κυτοκινών χάρη στον πολυσακχαρίτη immulina ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση της αντίστασης του οργανισμού.

Επιπλέον, η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α, υπό τη μορφή βήτα καροτίνης, ενώ αποτελεί και καλή πηγή βίο-διαθέσιμου σιδήρου και ενεργής βιταμίνης Β12.

Η Marcus Rohrer Spirulina είναι ιδανική για όλη την οικογένεια και για κάθε ηλικιακή ομάδα.  

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα, εκτός από τους ενήλικες άνδρες & γυναίκες, αποτελεί ασφαλές φυτικό συμπλήρωμα ακόμη και για τα παιδιά αλλά και για τις εγκυμονούσες.

Λόγω διαφόρων παραγόντων της καθημερινότητας (κακή διατροφή, έλλειψη άσκησης, άγχος κλπ) δημιουργούνται και συσσωρεύονται πολλά άχρηστα κατάλοιπα στο σώμα, κάνοντας τον άνθρωπο να νοιώθει κόπωση και ατονία.

 Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα επαναφέρει τον οργανισμό  γρήγορα, αφού δρα συγχρόνως σε τέσσερα επίπεδα:

  1. Καθαρισμός/Αποτοξίνωση: ενισχύει τη φυσική διαδικασία καθαρισμού του σώματος. Νιώθουμε πιο δραστήριοι, περισσότερη ζωντάνια και ενέργεια.
  2. Αποκατάσταση: αναπληρώνει τις ελλείψεις στη διατροφή και τονώνει το μεταβολισμό. Η φυσική κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και επανερχόμαστε πιο σύντομα έπειτα από έντονη σωματική άσκηση.
  3. Τόνωση: ενισχύει την άμυνα του σώματος και δραστηριοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας. Νιώθουμε πιο δυνατοί και αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις πιέσεις της καθημερινότητας.
  4. Ενέργεια: έχουμε περισσότερη ενέργεια όταν λαμβάνουμε Marcus Rohrer Σπιρουλίνα κι έτσι μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που φέρνει πχ. μαζί της μια εγκυμοσύνη, καθώς και ο θηλασμός και η φροντίδα ενός νεογέννητου μωρού ή η απαιτητική καθημερινότητα και οι πολλές ώρες εργασίας.

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά! Με την συσκευασία Marcus Rohrer Spirulina των 180 δισκίων, παίρνετε δώρο 60 επιπλέον δισκία σε  μοναδική συσκευασία ιδανική για τις μετακινήσεις σας.

Marcus Rohrer Σπιρουλίνα… Σε όλα τα φαρμακεία!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ:

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

 Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.:+30 2310 856233, Φαξ: +30 2310 821216