Αν επιθυμείτε να αυξήσετε την ενέργεια σας δοκιμάστε τη Marcus Rohrer Spirulina γιατί:

Περιέχει σίδηρο, απαραίτητο για τον ενεργειακό μεταβολισμό.

Αποτελεσματική πηγή βιοενεργής βιταμίνης Β12 και μαγγανίου, που συμβάλουν στο φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό.

Η σπιρουλίνα ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας μέσω της αποτοξίνωσης και της προστασίας από τις τοξίνες.

Καλλιεργείται σε ιδιαίτερα αλκαλικές συνθήκες και αποτελεί αλκαλική θρεπτική πηγή που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της οξίνισης και να βελτιώσει τη ζωτικότητα.

Περιέχει υψηλή ποσότητα «βιοφωτονίων» (πολλή περισσότερη από ότι περιέχουν φρούτα που ωριμάζουν κάτω από τον ήλιο) και αυξάνουν την ενέργεια όσων τη λαμβάνουν τακτικά.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την άμυνα του οργανισμού και μειώνει  την εμφάνιση χρόνιων λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος.

Αποδεδειγμένα ασφαλές, φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για παιδιά.

Καλή πηγή βιοδιαθέσιμου σιδήρου, έχει αποδειχθεί πως καταπολεμά αποτελεσματικά την αναιμία  λόγω έλλειψης σιδήρου, σε γυναίκες, μέσω της βελτίωσης των επιπέδων αιμογλοβίνης.

Ιδιαίτερα πλούσια σε βιοενεργή βιταμίνη Β12, που ενισχύει την υγεία του εγκεφάλου και βοηθά στην αντιμετώπιση του αισθήματος της κατάθλιψης.

Βοηθά στον έλεγχο της χοληστερόλης. Περιέχει υψηλό ποσοστό vasoprotective αντιοξειδωτικών μέσων, όπως τα καροτενοειδή και η βιταμίνη Ε. Ενισχύει την υγιή κυκλοφορά του αίματος.

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά! Με την συσκευασία Marcus Rohrer Spirulina των 180 δισκίων, παίρνετε δώρο 60 επιπλέον δισκία σε μοναδική συσκευασία ιδανική για τις μετακινήσεις σας!

Marcus Rohrer Σπιρουλίνα… Σε όλα τα φαρμακεία!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ:

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.