Μη χειρουργικό λίφτινγκ με νήματα.

«Μη χειρουργικό» + «Λίφτινγκ»

«Νήματα» (;)

Οι πρώτη φράση είναι ο συνδυασμός λέξεων που θέλει να δει κάθε γυναίκα μαζί: Μη χειρουργικό λίφτινγκ!

Νήματα; Τι είναι η μέθοδος με νήματα;

Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Πρότυπης Κλινικής Μεταμόσχευσης και Ενδυνάμωσης Μαλλιών MedhairMedical Center, κυρία Γεωργία Δριμούρα, ήταν πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες που είχαμε για την επαναστατική μέθοδο ενάντια στη χαλάρωση με νήματα (Fine Thread Contouring (FTC).

Έτσι, στο βίντεο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τι είναι η μέθοδος βελτίωσης προσώπου και σώματος με νήματα αλλά και γιατί να την προτιμήσουμε.

Επίσης, θελήσαμε να μάθουμε αν εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες ηλικίες όπως και τι αποτελέσματα αναμένονται ανά περιοχή εφαρμογής, και πόσο καιρό διαρκούν.

Ευχαριστούμε πολύ τη Δρ. Δριμούρα για τις κατατοπιστικές απαντήσεις της. Όπως θα διαπιστώσατε κι εσείς, η μέθοδος με νήματα δίνει μη χειρουργικές λύσεις και σε καταστάσεις χαλάρωσης σε δύσκολες περιοχές σώματος όπως το εσωτερικό των βραχιόνων, των μηρών αλλά και στην κάτω κοιλιακή χώρα, γι’αυτό κι ενδείκνυται και σε νεαρές ηλικίες, ενώ στο πρόσωπο δίνει άμεσα αποτελέσματα ανόρθωσης και κατά συνέπεια, μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση, κυρίως στα άτομα άνω των 40 ετών!