Ο Σον είναι 7 ετών και ο Ντες 64. Έχουν 57 χρονιά διαφορά και κλήθηκαν να καθίσουν αντικριστά και να υποβάλλουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλον σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι νέος και τι σημαίνει να είσαι ηλικιωμένος. Στο τέλοςαντάλλαξαν συμβουλές, δίνοντας τη δική τους ερμηνεία για το νόημα της ζωής.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν έπρεπε να απαντήσουν τι είναι αυτό που δεν τους αρέσει στην ηλικία που βρίσκονται: Ο γλυκύτατος Σον απάντησε πως αυτό που δεν του αρέσει στην ηλικία του είναι η μελέτη που έχει για το σχολείο, ενώ ο Ντες απάντησε πως δεν του αρέσει που νιώθει το σώμα του πιο δύσκαμπτο και που αρρωσταίνει πιο συχνά.

Στη συνέχεια ο Ντες ρώτησε τον Σον αν θα του άρεσε να είναι μεγαλύτερος και ο μικρός απάντησε πως θα του άρεσε γιατί θα μπορούσε να αγοράζει όλα τα πράγματα που ήθελε για τον εαυτό του αν και δεν έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό για το γάμο.  Όταν ο Σον ρώτησε τον Ντες τι απολάμβανε στη νεότητα εκείνος απάντησε πως του άρεσε που είχε περισσότερο χρόνο να κάνει πράγματα που του άρεσαν όπως να παίζει παιχνίδια, μάλιστα έπαιζε τα ίδια παιχνίδια που παίζει σήμερα ο Σον, αλλά και το γεγονός πως χρησιμοποιούσε περισσότερο τη φαντασία του με τον Σον να σημειώνει πως είναι κρίμα που δεν το κάνει αυτό πλέον.

Έπειτα ο Ντες ρώτησε τον Σον πως νιώθει με την προοπτική του να ερωτευτεί και ο Σον απάντησε πως θα του άρεσε να έχει μωρά αλλά προβληματίστηκε στιγμιαία με το τι θα έπρεπε να κάνει όταν τα μωρά θα κλαίνε. Όταν έγινε η αντίστοιχη ερώτηση στον Ντες τα πράγματα σοβάρεψαν γιατί ο Ντες έπρεπε να αποκαλύψει στον Σον πως η συμβία του είχε πεθάνει. Όταν ο μικρός είπε πως θα κλάψει ο ηλικιωμένος Ντες του εξήγησε πως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή και πως είχε σημασία ότι είχε κρατήσει καλές αναμνήσεις από τη ζωή του.

Στο τέλος ο Ντες και ο Σον κλήθηκαν να δώσουν μια συμβουλή ο ένας στον άλλον: Ο μεγαλύτερος Ντες είπε στον Σον πως δεν χρειάζεται να είναι πλούσιος για να είναι ευτυχισμένος και πως να κάνει όλα όσα τον ευχαριστούν γιατί όταν θα είναι χαρούμενος εκείνος θα είναι και όλοι γύρω του.

Όταν ήρθε η σειρά του εφτάχρονου Σον να δώσει συμβουλή στον Ντες εκείνος τον παρότρυνε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά, να μην συμπεριφέρεται καταπιεστικά σε άλλους ανθρώπους και όποτε πληγώνεται κάποιος να τον αγκαλιάζει!

Το τέλος του βίντεο η αυθόρμητη αντίδραση του Σον είναι ίσως το πιο σημαντικό και απλό μάθημα ανθρωπιάς που ξεχνάμε να κάνουμε στις μέρες μας…