Σ αρέσει το skate ή απλά λατρεύεις τα Vans; To νέο vans θα κλέψει την παράσταση για μια ακόμα φορά αφού φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου ειδώλου του skateboarding Tony Trujillo ο οποίος παρουσιάζει τη σειρά TNT Advanced Prototype. Ο Tony Trujillo είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς skaters όλως των εποχών και είναι ήδη πάνω από 20 χρόνια στην ομάδα της Vans.  Με το στυλ και το νεύρο που τον χαρακτηρίζουν, ο Trujillo έχει θέσει τις βάσεις για το park terrain skateboarding και αποτελεί πραγματικό υποστηρικτή της φράσης  “Skate and Destroy”.  Στο νέο παπούτσι με την υπογραφή του, ο Trujillo μας ξεσηκώνει, αναφέροντας «Κάν’το με τον δικό σου τρόπο και μη συμβιβάζεσαι ποτέ».

Capture
Κατασκευασμένο με την τρισδιάστατη εσωτερική επένδυση της Vans, UltraCush Lite 3D, με ενισχυμένο Duracap στο πάνω μέρος του παπουτσιού αλλά και μια νέα waffle σόλα -ειδικά σχεδιασμένη για να παρατείνει την ανθεκτικότητα του παπουτσιού και την πρόσφυση στην πάροδο του χρόνου- που μεγιστοποιεί και την αίσθηση της σανίδας στα πόδια.

Capture

Το TNT Advanced Prototype είναι το πιο εξελιγμένο παπούτσι για skateboarding, κατασκευασμένο από καουτσούκ. Το πρωτοποριακό αυτό μοντέλο, που αποτελεί σημείο αναφοράς, σχεδιάστηκε με βάση την πιο προηγμένη τρισδιάστατη εσωτερική επένδυση UltraCush Lite 3D στον πάτο και συνδυάζει την ελαφριά και ευέλικτη αίσθηση που προσφέρει η τεχνολογία UltraCush μαζί με το αφρώδες μαξιλαράκι, ενισχυμένο στη φτέρνα για αξεπέραστη υποστήριξη, αγκάλιασμα του ποδιού και καλύτερη αίσθηση της σανίδας.

Capture

Ο ειδικός σχεδιασμός της νέας λειτουργικής σόλας του TNT Advanced Prototype εξελίσσει το σχέδιο της κλασικής waffle σόλας και παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και επαφή με το έδαφος. Βελτιώνοντας το κράτημα και την αίσθηση της σανίδας, ο σχεδιασμός της σόλας επικεντρώνεται στα κοινά σημεία πίεσης στο μπροστινό μέρος της πατούσας και στη φτέρνα, ώστε να παρατείνει την ανθεκτικότητα και την πρόσφυση στο πέρασμα του χρόνου. Το χαρακτηριστικό TNT μοντέλο διαθέτει επίσης ενισχύσεις από καουτσούκ κατά μήκος των πλαϊνών και σε όλο το μπροστινό πάνω μέρος του παπουτσιού, προστατεύοντας τα εύκολα σημεία φθοράς και σκισιμάτων, που συνήθως αντιμετωπίζουν οι σκληροί skateboarders.

 

 

 

 

 

 

About The Author