Μεσοθεραπεία. Η νέα αισθητική μέθοδος που ακούμε συχνά τα τελευταία χρόνια. Όποια φίλη ή γνωστή έχει κάνει σχετικές συνεδρίες, στο πρόσωπο ή το σώμα, σου λέει πως ‘’πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσεις’’. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις κι εσύ όμως δεν ξέρεις πως προκύπτουν…

…για την ακρίβεια, δεν ξέρεις πολλά για τη μεσοθεραπεία. Ούτε κι εμείς. Έτσι, σκεφτήκαμε να ρωτήσουμε μια επιστήμονα, και συγκεκριμένα τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο και Επιστημονική Διευθύντρια της Πρότυπης Κλινικής Μεταμόσχευσης και Ενδυνάμωσης Μαλλιών MedhairMedical Center, κυρία Γεωργία Δριμούρα, προκειμένου να μας λύσει τις απορίες που είχαμε για τη μεσοθεραπεία αλλά και το μέλλον αυτής.

Συγκεκριμένα, θέλαμε να μάθουμε:

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας έναντι άλλων μεθόδων ενυδάτωσης

Σε ποιες θεραπείες ενδείκνυται η εφαρμογή της

Ποια συστατικά προτιμώνται για τις εκχύσεις και πως βοηθά το καθένα

Και τέλος, τι είναι το DermaPen και γιατί θεωρείται το μέλλον της μεσοθεραπείας (η απάντηση θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην περιοχή του λαιμού και γύρω από τα μάτια).

Ευχαριστούμε πολύ τη Δρ. Δριμούρα για τις σαφείς απαντήσεις της. Ελπίζουμε να βρήκατε όσες απαντήσεις αναζητούσατε πριν κλείσετε ραντεβού για συνεδρίες μεσοθεραπείας.