Οι επιστήμονες έβαλαν το μυαλό τους να δουλέψει και πιστοί στον όρκο που έχουν δώσει να φροντίζουν τους ασθενείς και οδοιπόρους αυτής της ζωής σχεδίασαν ένα μηχάνημα που υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τις γυναίκες να πετύχουν το στόχο τους, δηλαδή να έχουν οργασμό με το πάτημα ενός κουμπιού!

Η συσκευή είναι μικρότερη σε μέγεθος από ένα πακέτο τσιγάρων και με την χρήση ηλεκτροδίων συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη της ασθενούς και φέρνει την επιθυμητή, κορυφαία, ευχαρίστηση, με ένα τηλεχειριστήριο!

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι είναι μία ιδανική λύση για αυτές τις γυναίκες πoy ενώ έχουν χρησιμοποιήσει τα πάντα δεν καταφέρνουν να νιώσουν την ερωτική ανάφλεξη που επιθυμούν!

Η ιδέα μπήκε στο μυαλό του χειρούργου Stuart Meloy από τη Νότια Καρολίνα, ο οποίος δήλωσε στο New Scientist οτι εμπνεύστηκε κατά τη διάρκεια μία επέμβασης βλέποντας την ασθενή του ξαπλωμένη στο χειρουργικό κρεβάτι!

“Τοποθετούσα τα ηλεκτρόδια και ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να εκφράζεται με θερμό τρόπο. Όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου απάντησε ότι θα έπρεπε να διδάξουμε στο σύζυγό της πως να κάνει αυτό ακριβώς”.

Οι κλινικές δοκιμές της συσκευής ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά και ο γιατρός επιθυμεί διακαώς να ανάψει τη φλόγα του πάθους σε ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί!

“Εάν ένα ζευγάρι είναι μαζί για πολύ καιρό μπορεί να χαθεί η ερωτική έξαψη.Με αυτή τη συσκευή έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν κάτι καινούργιο”, τονίζει ο Meloy!

Αν και η ιδέα είναι πρωτοποριακή και ιδιαιτέρως χρήσιμη στην πράξη η επέμβαση για να “τοποθετηθεί” στη γυναίκα δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο!

Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης η ασθενής πρέπει να έχει τις αισθήσεις της προκειμένου ο γιατρός να τοποθετήσει τα ηλεκτρόδια στα κατάλληλα σημεία για να ακουμπήσουν στα νεύρα που πρέπει. Εν συνεχεία θα πρέπει να συνδεθεί  μία γεννήτρια σήματος η οποία εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα των γλουτών της ασθενούς. Ο γιατρός διευκρινίζει ότι μοιάζει με την επέμβαση για βηματοδότη οπότε προτείνεται και γίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις!

orgasm+machine