Το τέλος της εργασιακής εβδομάδα (ειδικά αυτή που ξεκινά μετά τις διακοπές) φαντάζει μακρινό. Και τις βιταμίνες σου της πήρες, και πιο δυνατό καφέ ετοίμασες, και τη γυμναστική σου έκανες για να ενισχύσεις την ευεξία σου. Κι όμως…η διάθεση σου αγγίζει το πάτωμα ενώ η εργασιακή σου απόδοση έχει γίνει ένα με τη σκόνη του δαπέδου.

Επειδή όσο κι αν βοηθάς το σώμα, αν δεν δώσει την κατάλληλη εντολή το μυαλό, λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν…οι ακόλουθες ατάκες πετυχημένων γυναικών της μόδας θα συμβάλλουν στην αλλαγή του “state of mind” και θα σε βοηθήσουν να βρεις ξανά το κίνητρο σου για μία πιο βατή κι αποδοτική εργασιακή καθημερινότητα:

Diana Vreeland (Θρυλική δημοσιογράφος μόδας)

“Υπάρχει μια μόνο πολύ καλή ζωή και αυτή είναι η ζωή που θέλεις και που διεκδικείς για τον εαυτό σου”

πετυχημένες γυναίκες

Diana Vreeland

Diane Von Furstenberg (Σχεδιάστρια Μόδας)

“Η πιο σημαντική σχέση της ζωής σου είναι αυτή που έχεις με τον εαυτό σου. Μόλις την αποκτήσεις, μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορείς πραγματικά να σχεδιάσεις τη δική σου ζωή”

πετυχημένες γυναίκες

Diane Von Furstenberg

Anna Wintour (Creative Director Ομίλου Conde Nast-Editon in Chief American Vogue)

“Στο σημερινό κόσμο πρέπει να είσαι διαδραστικός. Δεν γίνεται να είσαι δύσκολος, ντροπαλός, κάποιος που δεν μπορεί να κοιτάξει τον άλλον στα μάτια. Πρέπει να μπορείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου. Οφείλεις να μπορείς να εκφράσεις το δικό σου όραμα, τη δική σου εστίαση, τα δικά σου ‘πιστεύω””

πετυχημένες γυναίκες

Anna Wintour

Jenna Lyons (πρώην Creative Director & Πρόεδρος του brand J.Crew-πήρε το προσωνύμιο  “Η γυναίκα που ντύνει την Αμερική”)

“Υπάρχει αυτή η ιδέα πως όλοι πρέπει να αποκτήσουν κάτι αμέσως…Δεν ήμουν η σούπερ σταρ. Έπρεπε να εργαστώ σκληρά για να πετύχω και μιλάμε για πολλές υπερωρίες!”

πετυχημένες γυναίκες

Jenna Lyons

…και μια φιλοσοφία ζωής που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ:

Grace Gottington (Creative Director της American Vogue)

“Προτιμώ τις ατέλειες. Παρουσιάζουν περισσότερο ενδιαφέρον. Το τέλειο είναι βαρετό”

πετυχημένες γυναίκες

Grace Goddington