Μια που εμφανίστηκαν και μια που τα… εξαφάνισες!

Οπότε δεν χρειάζεται να φρικάρεις και να φέρεις την καταστροφή καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα εύκολα και με φυσικό τρόπο. Γιατί η λύση είναι στο ντουλάπι σου. Ή στο ψυγείο σου!

Ντομάτα

Με μεγάλη προσοχή, γιατί η ντομάτα διαθέτει πολύ ισχυρά οξέα. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αν το αποφύγεις. Τρίψε μια φλούδα ντομάτα στο πρόσωπό σου και απλά παρακολούθησε τα θεαματικά αποτελέσματα του φυσικού peeling.

Aυγά

Θα χρειαστείς μόνο τα ασπράδια. Ανακάτεψέ τα σε ένα μπολ και άπλωσε πάνω στο σπυράκι  το υλικό. Σε ένα τέταρτο είσαι… κομπλέ!

Αλόη

ΟΚ, αυτό το ήξερες. Βάλε πάνω στο σπυράκι λίγο αλόη και μετά από 15 λεπτά πλύνε την περιοχή. Έχει μικρύνει κατά πολύ ή όχι;

Οδοντόκρεμα

Από τα πλέον αποτελεσματικά κόλπα. Πριν πέσεις για ύπνο, τοποθέτησε πάνω στο σπυράκι οδοντόκρεμα και το πρωί που θα πλυθείς θα έχει ξεραθεί τελείως!

Listerine

Εδώ καίει τα μικρόβια στο στόμα, στο σπυράκι θα… κωλώσει; Ρίξε λίγες σταγόνες πάνω σε ένα βαμβάκι και άφησε το πάνω στο σπυράκι για δέκα λεπτά. Έτοιμο!

Σκόρδο

Μπορεί να μυρίζει, αλλά αν τρίψεις μια σκελίδα και αφήσεις τον πολτό για 3 λεπτά πάνω στο σπυράκι, δεν θα σε ενοχλεί. Πολύ.

Ασπιρίνη

Οι πιο παλιοί έλεγαν πως η ασπιρίνη κάνει καλό σε όλα. Να λοιπόν που κάνει και για τα σπυράκια. Το σαλικυλικό οξύ μέσα στο δεκάλεπτο θα το εξαφανίσει!