Το μυστικό της Penelope Cruz για την επαναφορά της στο κανονικό της βάρος μετά τις δύο εγκυμοσύνες της δεν είναι άλλο από την πανάρχαια μέθοδο του θηλασμού. H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Red πως θήλαζε το γιο της Leonardo, o οποίος είναι 2 ετών σήμερα, για 13 μήνες και έχει σκοπό να κάνει το ίδιο και για την κόρη της Luna την οποία γέννησε τον περασμένο Ιούλιο.

H εμφάνιση της Penelope Cruz στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί "Ο Συνήγορος" στις 3 Οκτωβρίου 2013

H εμφάνιση της Penelope Cruz στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί “Ο Συνήγορος” στις 3 Οκτωβρίου 2013

Η Ισπανίδα σταρ επιμένει πως δεν έκανε τίποτα δραστικό για να επιστρέψει στο φυσιολογικό της βάρος μετά και τη δεύτερη γέννα. Δήλωσε πως τρώει υγιεινά δίχως να περιορίζει τις ποσότητες. Η Cruz είπε ακόμη πως θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που μπορεί να θηλάζει τα παιδιά της, τονίζοντας πως πολλές γυναίκες δεν έχουν την ίδια δυνατότητα, και υποστηρίζει, όπως και πολλοί επιστήμονες, πως ο θηλασμός εξισσοροπεί το σώμα της γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη.

Η Cruz μέσα από τις δηλώσεις της έδωσε κουράγιο σε πολλές νέες μαμάδες που νιώθουν άγχος πως πρέπει να δοκιμάσουν κάποια δραστική μέθοδο για να επιστρέψουν στο κανονικό τους βάρος. Η φύση ξέρει καλύτερα!