Ενάντια στον αγώνα του μαστού η La Roche- Posay συμμετέχει ενεργά στο 3ο Sail For Pink την Κυριακή 1ο Μαΐου στη Θεσσαλονίκη διαδίδει το ηχηρό μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί τον Αγώνα Sail for Pink, τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στη Θεσσαλονίκη. Στο φετινό συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα θα συμμετέχουν πάνω από 40 ιστιοπλοϊκά σκάφη, ενώ σε στεριά και θάλασσα θα υπάρχει μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών.

3o Sail for Pink

Το ιαματικό κέντρο της La Roche- Posay το 2009 είχε υποδεχτεί πάνω από 5.500 ασθενείς  με καρκίνο προσφέροντάς τους δερματολογικές θεραπείες που συνδέονται με την αντιμετώπιση παρενεργειών από τις θεραπείες κατά του καρκίνου. Με απώτερο όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, οι δερματολογικές θεραπείες του Ιαματικού Κέντρου της La Roche-Posay επαναφέρουν την αίσθηση άνεσης, καταπράϋνσης και ευκινησίας, μα κυρίως ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των ασθενών στο αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο. Επιπλέον, φέτος, η εταιρεία παρουσίασε την εκστρατεία “Γίνε Skin checker”που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό για τον ενεργό του ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος με μήνυμα: αν αγαπάς κάποιον παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές του.Πιστή στη δέσμευσή της για την πρόληψη του καρκίνου, η LaRochePosay στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και δίνει ηχηρό παρόν στον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού SailforPink.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες αλλά και οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν δείγματα προϊόντων της Anthelios όπου προσφέρουν μέγιστη αντηλιακή προστασία ακόμα και από τις μακρές ακτίνες UVΑ και να δοκιμάσουν τις μοναδικές υφές.