“Τι δουλειά κάνεις;” Αν στο άκουσμα και μόνο της πρότασης έχετε πονοκέφαλο τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις δουλειά. Ναι μεν, η δουλειά σας είναι πολύ σημαντική για εσάς καθώς είναι μέσο για το βιοπορισμό σας, όπως για τους υπόλοιπους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη άλλωστε (λίγοι δουλεύουν από χόμπι) αλλά αν συμφωνήσεις έστω και ένα ναι στα παρακάτω τότε πρέπει να σκεφτείς ξανά αν η δουλειά που επέλεξες δε σε έχει φάει ακόμα.

1. Έλλειψη ύπνου ή αϋπνίες

insomnia-rechtenvrije-foto

Αν υποφέρετε συχνά από αϋπνίες ή δεν προλαβαίνετε να κοιμηθείτε λόγω δουλειάς τότε τα πράγματα έχουν πάρει τον στραβό τον δρόμο. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να επιφέρει πολλά προβλήματα όπως υπνηλία, υπερκόπωση, ακόμα και εκνευρισμό, αδυναμία συγκέντρωσης αύξηση ατυχημάτων, πονοκέφαλο και κακή διάθεση.

2. Προβλήματα στο σεξ

bigstock-Upset-frustrated-and-bored-cou-19424861

Είναι συχνό φαινόμενο λόγω του άγχους της δουλειάς οι άντρες να μη μπορούν να αποδώσουν και οι γυναίκες να μην έχουν όρεξη για σεξ. Αυτό συνεπάγεται ότι δημιουργούνται προβλήματα στις σχέσεις και πιθανότατα κάτι τέτοιο να φέρει και τον χωρισμό.

3. Παραμελείτε την οικογένεια σας

neglect

Συχνά προβλήματα εμφανίζονται επίσης και σε αυτόν τον τομέα καθώς γυναίκες ή άντρες παραπονιούνται συχνά πως ο σύντροφος τους δεν δίνει ιδιαίτερη βάση στην οικογένεια του λόγω δουλειάς. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά σας με αποτέλεσμα οι οικογενειακή καυγάδες να είναι πλέον συχνό φαινόμενο στο σπίτι.Και ναι, και αυτό το σύμπτωμα μπορεί να προκαλέσει χωρισμό.

4. Η προσπάθεια σας δεν ανταμείβεται

angry-boss1_

Δεν πρόκειται να ακούσετε “Μπράβο” στη δουλειά σας και αυτό σας στεναχωρεί. Αποτέλεσμα; Πεισμώνετε περισσότερο, παλεύετε περισσότερο για να ακούσετε ένα “Ευχαριστώ” και στο τέλος δεν υπάρχει ανταμοιβή ούτε ψυχολογική αλλά ούτε και οικονομική.