Με κεντρικό άξονα την “συλλογική κουζίνα” και σύνθημα «Never eat alone» η Οργάνωση Γη σας προτρέπει να εξερευνήσετε τρόπους βελτίωσης των όρων διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου, για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ξεκινώντας από το βασικότερο παράγοντα όλων, δηλαδή την διατροφή. Η MKO ‘Οργάνωση ΓΗ’, το εστιατόριο Milos με τον chef Περικλή Κοσκινά, και η food blogger Two Minutes Angie σε συνεργασία με Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και την ΜΚΟ PRAKSIS σας προσκαλούν για μία ξεχωριστή εκδήλωση την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κέντρο της Γης, στο Ίλιον.
Η ‘Συλλογική Κουζίνα: Never Eat Alone’ είναι μια πρωτοβουλία εθελοντών που γίνεται στο πλαίσιο της δραστηριότητας ‘Κυριακή στη Γη: Η άνοιξη της Αθήνας’ που διοργανώνεται κάθε Κυριακή στο Κέντρο της Γης. Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, προτείνεται στον σύγχρονο άνθρωπο να υιοθετήσει έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής, με εποχικά ελληνικά υλικά, οικονομικές και θρεπτικές συνταγές, καλλιεργώντας το συναίσθημα της συλλογικότητας αλλά και της συνεργασίας.
Εκτός από τις δοκιμές γεύσεων μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τα πιτσιρίκια σας μαθήματα γιόγκα, αλλά και διαλογισμό στον ελαιώνα!