Ο οργανισμός σας έχει ανάγκη από ενέργεια, από πνευματική τόνωση, από βοήθεια στην καταπολέμηση της γήρανσης και τόνωση στην προπόνηση; Γνωρίστε τα συμπληρώματα διατροφής Terranova:

Θέλεις αντιοξειδωτική προστασία;

Το Terranova Antioxidant Complex είναι o πιο πλήρης αντιoξειδωτικός συνδυασμός για προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για πολλά προβλήματα υγείας αλλά και τη γήρανση του σώματος. Το Terranova Antioxidant Complex περιέχει το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood, που αποτελείται από ιπποφαές, κουρκουμά, ακάι μπέρρυ, πράσινο τσάι, βατόμουρα, ρόδι, κράνμπερρυ και άλλα πολλά θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση, για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Πρόκειται για 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

Θέλεις μαλλιά γερά, επιδερμίδα λαμπερή και νύχια που δεν σπάνε;

To Τerranova Beauty Complex, Hair, Skin, Nail είναι ιδανική και 100% φυσική λύση για την ενίσχυση της ομορφιάς από μέσα! Είναι μοναδικό προϊόν γιατί δεν περιέχει μόνο θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα κλπ) όπως συνήθως, αλλά είναι συνδυασμένο και με υπερτροφές που ενισχύουν την καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Συγκεκριμένα περιέχει ολόκληρο καρπό και φύλλα ιπποφαούς, φύλλα τσουκνίδας, βλαστός εκουιζέτου, ακατέργαστους κόκκους κακάο, βατόμουρο Βilberry, νεροκάρδαμο και άλλα βότανα που παρέχουν στον οργανισμό θρεπτικά, αντιοξειδωτικά, αποτοξινωτικά συστατικά και τα ωφέλιμα ωμέγα 7 λιπαρά οξέα. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.BEAUTY-COMPLEX-50.

Θέλεις τόνωση και ενέργεια για να βγάλεις την προπόνηση σου αλλά και την ημέρα σου;

Το Terranova Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi θα σου δώσει την αντοχή με διάρκεια που ζητάς. Ο συνδυασμός του πλούσιου σε νιτρικό άλας παντζαριού και των μανιταριών cordyceps και reishi (γανόδερμα) που βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας και οξυγόνου στο σώμα, θα σε κάνουν να νιώσεις τη διαφορά, όπως τη νιώθουν και οι επαγγελματίες αθλητές που επιλέγουν τη συγκεκριμένη σύνθεση πριν από κάθε προπόνηση. Και θυμηθείτε … η συνέργεια των συστατικών είναι αυτό που δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα! 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.new - BEETROOT JUICE CORDYCEPS REISHI 70g(1)

Θέλεις άμεση σωματική και πνευματική τόνωση;

Το Terranova Cordyceps, Rhodiola & Ginseng είναι μοναδική σύνθεση για άμεση τόνωση, τόσο σωματική αλλά και πνευματική, καθώς η rhodiola είναι ένα κατεξοχήν προσαρμογόνο βότανα που βοηθά σε πνευματική συγκέντρωση και καθαρότητα μυαλού. Πολλοί το συνδυάζουν μαζί με το Terranova Beetroot Juice, Cordyceps & Reishi όταν έχουν απαιτητικές προπονήσεις ή αγώνα. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.new - CORDYCEPS RHODIOLA GINSENG 30g(1)

Έχεις προβλήματα με μυϊκούς τραυματισμούς , κράμπες και αρθρώσεις;

Η αποκατάσταση από τραυματισμούς είναι συχνά μια εξίσου σημαντική ανάγκη στην άθληση.  Το Terranova Magnesium – Calcium Complex είναι μια μοναδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των κραμπών και άλλων μυϊκών τραβηγμάτων. Αν πάλι υπάρχουν μυϊκοί τραυματισμοί, όπως θλάσεις, εξαρθρώσεις κλπ, τότε το Terranova Pro-Peptase IRC χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων (Magnifood) που διαθέτουν αντιφλεγμονώδη δράση βοηθά σημαντικά τον οργανισμό με τον πλέον φυσικό τρόπο. Τέλος, επειδή και οι αρθρώσεις επιβαρύνονται σημαντικά το Terranova Glucosamine, MSM & Boswelia προσφέρει συστατικά απαραίτητα για τη δόμηση, τη διατήρηση και την αποκατάσταση του χόνδρου, των τενόντων και των συνδέσμων, ενώ ταυτόχρονα χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων (Magnifood) με αντιφλεγμονώδη δράση,  μειώνει σημαντικά τους πόνους. Όλα 100% φυσικά, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.new - GLUCOSAMINE BOSWELLIA MSM COMPLEX 50(1)

Τη φυσικότητα και την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής Terranova επιλέγουν και εμπιστεύονται επαγγελματίες αθλητές ποδοσφαίρου, όπως η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, ο Αστέρας Τρίπολης καθώς και πρωταθλητές τεχνικής κολύμβησης, στίβου και μαραθωνίου.

Αναζητήστε τα Τerranova σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες: www.bionat.gr και τηλ: 210 4121410.