Κάποτε είχα την περιέργεια να μάθω γιατί οι αγγλόφωνοι φωτογράφοι, και κατά συνέπεια οι περισσότεροι φωτογράφοι στον κόσμο, ζητούν από τα «μοντέλα» τους να αναφωνούν τη λέξη cheeseeee…” πριν τραβήξουν τη λήψη.

Μολονότι δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη ιστορική αναφορά όλοι οι ειδικοί συμφωνούσαν πως το τραβηγμένο “eee στο τέλος της λέξης εξασφαλίζει το «τέλειο χαμόγελο» για τη φωτογραφία. Εκείνο το χαμόγελο δηλαδή που ανασηκώνει τις γωνίες του στόματος και φανερώνει τα δόντια εκείνου που ποζάρει.

Κατά καιρούς επαγγελματίες μοντέλα έχουν ομολογήσει πως ένα από τα πρώτα πράγματα που τους μαθαίνουν είναι πώς να χαμογελούν φυσικά μπροστά στο φακό. Έτσι, παρόλο που ένα πλατύ χαμόγελο με εμφανή τα δόντια προκαλεί μικρές ρυτίδες έκφρασης γύρω από την περιοχή των ματιών είναι το αγαπημένο χαμόγελο των φωτογράφων γιατί δείχνει ειλικρινές. Κατά γενική ομολογία μοντέλων και φωτογράφων ένα χαμόγελο με σφραγισμένα χείλη, φαίνεται απλώς «ψεύτικο».whitening02

Τι γίνεται όμως όταν έχεις κάθε διάθεση να χαμογελάσεις αλλά ντρέπεσαι να το κάνεις γιατί δεν έχεις λευκά δόντια;

Καταρχήν, δεν υπάρχει λόγος ντροπής. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να προκαλούν αλλοίωση στο χρωματισμό των δοντιών όπως  το κάπνισμα, ορισμένες τροφές, φάρμακα, συνέπεια ενός τραυματισμού κ.α.. Επίσης το φυσικό χρώμα των δοντιών ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Δυστυχώς, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι εκ φύσεως με κατάλευκα λαμπερά δόντια.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει η Theramed Whitening 2 σε 1 καθώς εξασφαλίζει ορατά πιο λευκά δόντια μέσα σε μόλις 10 μέρες. Η ειδική 2 σε 1 σύνθεση της συγκεκριμένης οδοντόκρεμας που συνδυάζει τη Fluoride δράση με το αντιβακτηριδιακό διάλυμα για υγιή δόντια και ούλα, προσφέρει στοματική υγιεινή σε βάθος και δροσερή αναπνοή ενώ παράλληλα λευκαίνει τα δόντια δίχως να καταστρέφει το σμάλτο.whitening03

Τα λευκά δόντια δεν αποτελούν ζήτημα «ματαιοδοξίας» καθώς αποτελούν τον πρώτο και πιο εμφανή δείκτη μιας καλής στοματικής υγιεινής και μας προτρέπουν να χαμογελάμε αβίαστα, περισσότερο, κάτι που αποτυπώνεται και στην τάση των τελευταίων ετών με τις selfie φωτογραφίες.

Δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολλές έρευνες για να το διαπιστώσεις: οι selfie φωτογραφίες που απεικονίζουν άτομο-α με ειλικρινές χαμόγελο κερδίζουν περισσότερα Like!

Τα όπλα σας για ένα αληθινό και αφοπλιστικό χαμόγελο; Φυσικά, η Theramed Whitening και επειδή η λέξη “cheese” ορθά σας φαίνεται υπερβολική, δεν έχετε παρά να φέρετε στο μυαλό σας την πιο χαρούμενη ανάμνησή σας και να κοιτάξετε με αυτοπεποίθηση το φακό!