Το πιο σημαντικό όταν κάνεις μία καλή διατροφή προκειμένου να χάσεις τα περιττά κιλά είναι να ακούσεις το σώμα και το μυαλό σου!

Αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά όπλα που καθορίζουν την εξέλιξη μιας δίαιτας και τα θετικά αποτελέσματα που ζητάς με μεγάλη λαχτάρα.

Πως μπορείς να το κάνεις αυτό;

Ξεκίνα σκεπτόμενη «εκτός του κουτιού της δίαιτας»

Και το πιο σημαντικό: Άκουσε το σώμα σου

Ιδού οι αλήθειες που μπορούν να κάνουν μία δίαιτα να λειτουργήσει σωστά και «καταλυτικά».

1. Το σώμα σου είναι έξυπνο…Άκουσέ το!

Αν μία μικρή σαλάτα σου προκαλεί νεύρα και κακή διάθεση και θέλεις να φας μία μπριζόλα…φάε μία μπριζόλα. Η χημεία του οργανισμού χρειάζεται τα σωστά συστατικά…αυτά ζητάει, αυτά πρέπει να πάρει!

2. Χρησιμοποίησε τη δύναμη του μυαλού σου

Άκουσε τις διαταγές του και υπάκουσε ευλαβικά. Η ηθική, η αντιμετώπιση των πραγμάτων ή μιας κατάστασης, ο τρόπος που ζεις είναι στο μυαλό σου. Η εξωτερική σου εμφάνιση, η διατροφή σου, η αγάπη για τον εαυτό σου από εκεί ξεκινούν και εκεί καταλήγουν. Κάνε αυτό που σκέφτεσαι και θεωρείς καλό για την υγεία και το σώμα σου.

3. Να είσαι ελαστική με τους κανόνες διατροφής

Αν μία στιγμή ξυπνήσεις και θέλεις να τρως μόνο φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά και σαλάτες να το κάνεις. Αν θέλεις να αποφύγεις το junk food ή να το καθιερώσεις για μικρά χρονικά διαστήματα, να το κάνεις.

Ακολούθησε όποιο πρόγραμμα θέλεις και με τον καιρό θα γίνει το ξεκαθάρισμα και θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και σε βοηθά! Αυτό που θα καθαρίσει τον οργανισμό και θα σε ισορροπήσει.

Κανείς δε γνωρίζει καλύτερα τον οργανισμό και το σώμα σου όσο εσύ! Για να πετύχεις τον στόχο σου πρέπει- πρωτίστως- να είσαι καλά σε νου και σε σώμα!

Και το πιο σημαντικό; Μην αγχώνεσαι…ποτέ!

Καλή επιτυχία!