Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως άρχισε να σχηματίζεται το χαμόγελο στα πρόσωπα μας; Σύμφωνα με τους ιστορικούς, το χαμόγελο προέκυψε ως εξέλιξη της κίνησης που έκαναν τα άγρια ζώα για να αποκαλύψουν τα δόντια τους.

Στις μέρες μας το χαμόγελο εξακολουθεί να αποτελεί ένα ισχυρό «όπλο» αλλά για άλλο λόγο!

Οι ειδικοί από το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, στη Βρετανία, με επικεφαλής τον δρ Ντέιβιντ Χολμς, θέλησαν να εξετάσουν τη σημασία του χαμόγελου. Άραγε, τι καθιστά ένα χαμόγελο ελκυστικό και τι αποκρουστικό;

Δυστυχώς, τα γονίδια μας παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη διάκριση καθώς το σχήμα του προσώπου με ψηλά ζυγωματικά, τα σαρκώδη χείλη και το λεπτό πιγούνι συνθέτουν το τέλειο χαμόγελο.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου όμως δεν αποτελούν το μοναδικό σημαντικό παράγοντα. Εξίσου σημαντικά θεωρούνται και τα ωραία δόντια. Με ό,τι λοιπόν δεν μας προίκισε ο μπαμπάς, η μαμά και η φύση, μπορούμε να το αποκτήσουμε μόνοι μας.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια καλή οδοντόκρεμα και συχνό βούρτσισμα! Η Theramed Coplete plus 2 in 1 η οποία συνδυάζει τα οφέλη οδοντόκρεμας και αντιβακτηριακού στοματικού διαλύματος, χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Η κλινικά ελεγμένη φόρμουλα υψηλής απόδοσης της Theramed 2 in 1 Complete Plus, παρέχει ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή και προστασία στα δόντια και τα ούλα, δίνοντας μια αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού στο στόμα. Παράλληλα, επανορθώνει και σκληραίνει το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας την εμφάνιση της τερηδόνας, της πέτρας και της πλάκας, ενώ την ίδια στιγμή λευκαίνει τα δόντια και χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί…για πολλά φιλιά!

Theramed 2 in 1 Complete Plus

Theramed 2 in 1 Complete Plus

Και γιατί αναφερόμαστε ειδικά στα φιλιά, μα γιατί ένα χαμόγελο που αποκαλύπτει τα δόντια και εκτείνεται μέχρι τα μάτια, προσελκύει πολλούς θαυμαστές!

‘’Το χαμόγελο μπορεί σαφώς να βελτιώσει την κοινωνική μας ζωή, ακόμα και τις ερωτικές μας εμπειρίες. Δεν μας κάνει, δηλαδή, να αισθανόμαστε απλώς καλά, αλλά αποτελεί το στοιχείο-«κλειδί» για την ανάπτυξη δυνατών ανθρώπινων σχέσεων και δεσμών’’ τόνισε ο δρ Χολμς.

Φροντίστε τη στοματική υγιεινή με τον καλύτερο τρόπο, φορέστε το πιο φλογερό κόκκινο κραγιόν (δεν ξεχνάμε πόσο σημαντικά είναι τα σαρκώδη χείλη), χαμογελάστε με αυτοπεποίθηση και αφήστε το απροσδόκητο να συμβεί!theramed-2