Αν είσαι ζουμερή, έχεις καμπύλες, είσαι κανονική γυναίκα με αδυναμίες και ομορφιά ιδού ο διαγωνισμός του Internet που σου ταιριάζει.

plus1

Στην εποχή της κατανάλωσης ψεύτικων ειδώλων και ανεπίτρεπτων εικόνων πολύ αδύνατων-άπιαστων-μοντέλων (μάλλον έχει περάσει προ πολλού) υπάρχει αυτό εδώ… ASOS #MakeMeACurveModel, που είναι ένας διαγωνισμός μέσω Instagram που σχεδιάστηκε για να βρεθεί το μοντέλο  που θα ποζάρει με πάθος  για τη σειρά Curve (plus size) της ASOS.

#MakeMeACurveModel . Αυτή είναι η συνεργασία της εταιρίας ρούχων με το πρακτορείο μοντέλων Models 1 που εκπροσωπεί -μεταξύ άλλων- και τη Linda Evengelista .

plus2

Η νικήτρια έχει να λαμβάνει πολλά και ωραία δώρα. Για αρχή θα υπογράψει ένα συμβόλαιο με το Models 1, θα ποζάρει για τη φωτογράφιση της  ASOS Curve ενώ θα γεμίσει τη ντουλάπα της με δώρα και ρούχα της εταιρίας αξίας $840.

Μέσα στις 10 ημέρες-που τρέχει ο διαγωνισμός- έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα μοντέλου 2.000 γυναίκες!

Τώρα πια που τα ζουμερά πρότυπα και οι γυναίκες με τις καμπύλες θεωρούνται απαραίτητες και πανέμορφες για να λάβεις μέρος πρέπει να είναι μία υπέροχη plus size γυναίκα, να ποστάρεις ένα selfie στο λογαριασμό της ASOS με το hashtag #MakeMeACurveModel και τέλος αν αναμένεις τα αποτελέσματα κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο!

plus3

Φωτογραφίες: ASOS_GreenRoom/Twitter, lucymooremodel/Instagram, vnessada1nonlii/Instagram