Επειδή τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα παραδόσεις δεν σημαίνει ότι οι διακοσμήσεις πρέπει να είναι παραδοσιακές. Παρακάτω θα βρεις 10 Χριστουγεννιάτικους τρόπους για να δημιουργήσουν μοναδικά δέντρα. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα καλύτερα και τα πιο φωτεινά diy από λάτρεις των Χριστουγέννων για να δημιουργήσεις και εσύ το δικό σου!

Το δέντρο της βιβλιοθήκης

Απλό, λιτό με πράσινα βιβλία! Στα ράφια του υπάρχουν κάποιες μπάλες κρεμασμένες και το δέντρο ολοκληρώνεται με ένα αστέρι στην κορυφή. Εσύ άραγε πόσα πράσινα βιβλία έχεις;

Το άφαντο δέντρο

Δεν έχεις χώρο να στολίσεις; Κανένα πρόβλημα. Κρέμασε τις μπάλες από το ταβάνι του σπιτιού σου. Θέλεις να βγεις στη μπαλκονόπορτα; Κάνεις στο πλαι τις μπάλες και βγαίνεις. Ούτε άνοιξε τα κλαδιά του δέντρου, ούτε τίποτα!

Το αντρικό δέντρο

Είπε που λες η γυναίκα στον άντρα να στολίσει, εκείνος βαρέθηκε και έκανε ένα γρήγορο με 2 πριόνια, μια αλυσίδα και ένα σιδερένιο αστέρι. Όχι και άσχημο αλλά λίγο creepy.

Το δέντρο που χάσαμε τον στολισμό

Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα έχουμε και εμείς στο γραφείο που κάθε Χριστούγεννα ψάχνουμε τα στολίδια. Ενώ εδώ, έβαλαν το Error 404 και ετοιμο! Βρε μήπως να το κάνουμε και εμείς;

Το δέντρο “δεν βρήκα ούτε δέντρο, ούτε στολίδια”

Δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ και σου λένε να πας στην αποθήκη να φέρεις το δέντρο και τα στολίδια, εσύ δεν βρίσκεις τίποτα από όλα αυτά αλλά βρίσκεις πολλά λαχανικά. Τι κάνεις; Στολίζεις δέντρο με λαχανικά! Εκπληκτικό!

Το εικονικό

Καλά, εκπληκτικό! Είναι ξεκάθαρα το δέντρο του IT Manager. Βαριέται να στολίσει και έχει δεντράκι έτοιμο σε 5 λεπτά.

Το δέντρο σκάλα

Ποιος είπε ότι η σκάλα είναι μόνο για να ανεβοκατεβαίνεις στο πατάρι;

Το δέντρο του Darth Vader

Γιατί άμα είσαι fan πρέπει να το δείχνεις!

Το δέντρο της γάτας

Έχεις γάτα και φοβάσαι να στολίσεις δέντρο γιατί θα το ρίξει κάτω; Κανένα πρόβλημα! Στόλισε τον δικό της χώρο να έχει να ασχολείται με αυτό!

Το δέντρο “θα το στολίσει η γυναίκα μου”

Έρχεται σε αντίθεση με το δέντρο με τα πριόνια. Εδώ είπε ο άντρας να στολίσει μόνη της και εκείνη το έκανε πράξη. Μπράβο της, όχι μπράβο της γιατί εμένα μ αρέσει πάρα πολύ.