Ο Γρηγόρης φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχεται τους καταναλωτές με νέα Χριστουγεννιάτικα ροφήματα και γλυκιές λιχουδιές!

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων και το εορταστικό κλίμα μας ανεβάζει τη διάθεση, κάτι που στις μέρες μας το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Γι’ αυτό και ο Γρηγόρης «ντύθηκε» στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μας προσφέρει μία πολύ όμορφη εμπειρία! Μία ευφάνταστη διακόσμηση από χιονάνθρωπους, μπάλες, δέντρα και φωτάκια, μας φτιάχνει πραγματικά τη μέρα!

Xmas Loading στο Γρηγόρη

Όμως, τα Χριστούγεννα στο Γρηγόρη δεν σταματούν εδώ! Οι νέες προτάσεις, το Xmas Cappuccino και η Xmas Σοκολάτα, σερβιρισμένα με σαντιγί και κόκκινη & πράσινη τρούφα, καθώς και τα Xmas Donuts με γέμιση πραλίνας φουντουκιού & επικάλυψη white choco, ήρθαν στο Γρηγόρη για να δώσουν στα φετινά Χριστούγεννα, τη μαγεία που τους αναλογεί!

Ο Γρηγόρης μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις νέες απολαυστικές, χριστουγεννιάτικες προτάσεις μέσω take away ή μέσω online παραγγελίας στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Γρηγόρης e-order.

Ο Γρηγόρης πιστεύει σε μια νέα, τυχερή χρονιά, γεμάτη αισιοδοξία, χαμόγελα και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, στέλνοντας τις ευχές του για Καλές Γιορτές σε όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ και των γεύσεων του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!