Φέτος έχω την αίσθηση ότι περιμένουμε τις γιορτές πιο ανυπόμονα από ποτέ και η ανάγκη μας για χαρούμενη ατμόσφαιρα και γιορτινό κλίμα είναι μεγαλύτερη από άλλες χρονιές.

Αυτές τις γιορτές το σπίτι μου θέλω να είναι στολισμένο σαν να βγήκε από ρομαντική Χριστουγεννιάτικη ταινία. Μπορώ να το κάνω εύκολα και χωρίς να χαλάσω μια περιουσία, και να μπω ολοκληρωτικά στο mood.

Μπορούμε να νιώσουμε την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας με την Σκανδιναβική λιτότητα και την μοντέρνα απλότητα της JYSK αλλά και να πάρουμε ωραίες ιδέες για την ανταλλαγή δώρων την πρωτοχρονιά.

Χριστουγεννιάτικα στιλ για το σπίτι σου ή για πρωτοχρονιάτικο δώρο στο γιορτινό τραπέζι

Αντικέ στιλ

Συλλέξτε κλαδιά ελάτης ή αγοράστε τα (πραγματικά ή τεχνητά) και τοποθετήστε τα στο βάζο MALIAS, σε ορείχαλκο. Μαζί με το αντικέ στο χρώμα του ορείχαλκου κηροπήγιο FENJA, και το γοητευτικό χριστουγεννιάτικο ξωτικό NABBI σχηματίζουν ένα σύνολο εορταστικών μεταλλικών αποχρώσεων, σε ζεστούς και εκλεπτυσμένους τόνους.

Γιορτινή κομψότητα

Πρωταγωνιστές τα κηροπήγια της σειράς ELDARIT: είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και μαύρο χρώμα, το ένα στρογγυλό και το άλλο οβάλ, και αποτελούν τέλειο παράδειγμα σκανδιναβικού στυλ διακόσμησης: απλά, υλικά και κομψά. Είναι κηροπήγια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο, αλλά που σε συνδυασμό με κόκκινα ή χρυσά κεριά εκπέμπουν αμέσως μια εκλεπτυσμένη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Για αυτό το στυλ, η JYSK προτείνει τα κόκκινα και χρυσά σπειροειδή κεριά της σειράς ADVENT.

 

Μινιμαλιστικό και παντώς καιρού

Αφιερωμένο στην πιο minimal αισθητική και αξεσουάρ που δεν έχουν εποχικότητα, τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου. Έχει ακόμα ως πρωταγωνιστή το  σε ορειχάλκινο χρώμα  βάζο MALIAS,. Το σύνολο είναι εξαιρετικά σοφιστικέ και τα χρώματα παραπέμπουν αμέσως σε ένα γιορτινό χειμωνιάτικο look.

Άκρως γιορτινό και εύχρηστο για δώρο

Το ξωτικό των Χριστουγέννων HALM. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι έχει επεκτάσιμα πόδια, οπότε θα είναι δυνατή η προσαρμογή του σε ύψος. Τοποθετημένο σε μια γωνιά μαζί με το μικρό τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο BERLINGR και το φανάρι RHODOLIT θα σας εντυπωσιάσουν! Μας αρέσει να το φανταζόμαστε τοποθετημένο κοντά στην είσοδο του σπιτιού, για ένα θερμό χριστουγεννιάτικο καλωσόρισμα σε φίλους και συγγενείς.

Χριστουγεννιάτικο χουχούλιασμα

Το σκανδιναβικό στυλ αποφεύγει το περιττό, εκτός αν χρησιμεύει για τη δημιουργία άνεσης. Και τι θα μπορούσε να είναι πιο άνετο από έναν άνετο καναπέ καλυμμένο με μαλακά μαξιλάρια και μια μαλακή κουβέρτα; Κατά τη διάρκεια των διακοπών, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα γίνονται αυστηρά Χριστουγεννιάτικα. Για το γιορτινό χουχούλιασμα δεν θα μπορούσε να λείπει κουβέρτα και μαξιλάρια! Για εκλεπτυσμένο στυλ, ταιριάξτε τα μαξιλάρια NIDHUG και RIND και επιλέξτε την καπιτονέ κουβέρτα TRILOBIT ως το κερασάκι στην τούρτα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και μπορείτε να μπείτε στο mood με υπέροχες διακοσμήσεις ή να κάνετε τα καλύτερα δώρα στους αγαπημένους σας. Ήρθε η στιγμή να μοιράσουμε χαρά και να διακόψουμε για λίγο την καθημερινή μας ρουτίνα με στιγμές γέλιου.