Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τις αποχρώσεις του κραγιόν σας φέτος τα Χριστούγεννα;

Make-up artists από όλο τον κόσμο σας δίνουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το μακιγιάζ σας.

Για ένα γιορτινό κόκκινο, λένε, καλό είναι  να λάβετε υπόψη τα χρώματα σας.

Ο προσδιορισμός του τόνου του δέρματος σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο κόκκινο κραγιόν

Τόνος είναι το χρώμα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος το οποίο δεν αλλάζει με το φωτισμό ή κάποιον άλλο εξωτερικό παράγοντα.

Για να βρείτε τον τόνο του δέρματός σας κοιτάξτε τις φλέβες στους καρπούς σας:

  • Εάν είναι μπλε ή μοβ, έχετε πιο ψυχρό τόνο δέρματος, ενώ αν είναι πράσινες, έχετε πιο ζεστό τόνο δέρματος.
  • Για ψυχρούς τόνους, επιλέξτε κόκκινα με βάση το μπλε ή το ροζ – σκεφτείτε τους τόνους βατόμουρου, θα σας βοηθήσουν πραγματικά να φωτίσετε την επιδερμίδα σας.
  • Για πιο ζεστούς τόνους, σκεφτείτε τα κόκκινα με χρυσούς, ροδακινί και πορτοκαλί υποτόνους είναι πιο κολακευτικά. Ωστόσο, κάποιοι ψυχροί τόνοι λειτουργούν καλά ως χρωματική αντίθεση.
  • Αν δεν είστε σίγουρες για τον τόνο το πιο πιθανό είναι να ανήκετε στους ουδέτερους τόνους.
  • Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε γενικά συμπληρωματικές αποχρώσεις του κόκκινου, με ίσες ποσότητες μπλε και πορτοκαλί.
  • Υπάρχει επίσης ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν για όλους τους τόνους – πορτοκαλί-κόκκινο για τις θερμές επιδερμίδες και μπλε-κόκκινο για τις ψυχρές.

Δοκιμάστε ένα από τα τρία νέα συλλεκτικά  κραγιόν της M·A·C VIVA GLAM x Keith Haring τα οποία ολοκληρώνουν κάθε  μακιγιάζ και είναι εμπνευσμένα από την εμβληματική χρωματική παλέτα του Keith Haring με Matte και Frost φινιρίσματα.

Το  100% της τιμής πώλησης του VIVA GLAM κραγιόν που πωλείται στην Ελλάδα δωρίζεται σε τοπικούς οργανισμούς που αγωνίζονται για ίσα δικαιώματα για όλους. Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε VIVA GLAM κραγιόν, το 100% της τιμής πώλησης πηγαίνει σε τοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια, της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας και των ανθρώπων που ζουν με ή επηρεάζονται από τον ιό HIV/AIDS.

Μη ξεχνάτε, κατά τη δημιουργία οποιουδήποτε μακιγιάζ, βασιστείτε στις αρχές αρμονίας των χρωμάτων αλλά μην φοβάστε να πειραματιστείτε και τολμήστε και άλλες αποχρώσεις!