Για άλλη μια χρονιά, η HELL Energy επιστρέφει για να δώσει γεύση στο καλοκαίρι μας, λανσάροντας τα δύο της νέα, limited edition Summer Cools, HELL SUMMER COOL Groovy Grapefruit και HELL SUMMER COOL Chillin’ Guanabana – Mango.

Τα limited προϊόντα της σειράς κυκλοφορούν όπως πάντα σε μοναδικές 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και με την καλοκαιρινή τους εμφάνισή υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε μοναδικά μέρη. Φέτος, θα δείτε στα κουτάκια των HELL Summer Cools υπέροχες παραλίες και αμμουδιές με ποικίλα χρώματα που θα σας εντυπωσιάσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις καινούριες αναζωογονητικές τους γεύσεις, θα γίνουν η τέλεια συντροφιά σας τους θερινούς μήνες.

To μοναδικό HELL SUMMER COOL Groovy Grapefruit με πάγο δίνει μια τροπική νότα στο καλοκαίρι. Σας προσκαλεί να βάλετε τα πιο cool ρούχα σας και να απολαύσετε τη στιγμή! Θα το βρείτε στην πορτοκαλί και μπλε συσκευασία.

Το εξωτικό HELL SUMMER COOL Chillin’ Guanabana – Mango με ακαταμάχητη ελαφριά γεύση θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για την παραλία και θα το βρείτε στην μπλε και μπεζ με πράσινες πινελιές συσκευασία.

Μπορεί οι γεύσεις και οι συσκευασίες των ενεργειακών ποτών της HELL Energy να ανανεώνονται συχνά, τα συστατικά όμως παραμένουν τα ίδια, με την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml και 5 είδη βιταμινών Β. Οι νέες συσκευασίες είναι και αυτές από πλήρως ανακυκλώσιμο κουτί αλουμινίου, ενώ όπως και σε όλα τα ενεργειακά ποτά της HELL ENERGY δεν περιέχονται καθόλου συντηρητικά.

Ανακαλύψτε τα νέα HELL Summer Cool στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα και αφήστε τα να σας αιχμαλωτίσουν με την πρώτη γουλιά. Χαλαρώστε και ενδώστε στον καλοκαιρινό πειρασμό!

Leave a Reply

Your email address will not be published.