Το Nusa Caña σας προσκαλεί να γιορτάσετε την παγκόσμια ημέρα Mojito για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου, στα πιο δημοφιλή bars της Αθήνας. Ελάτε να απολαύσετε μοναδικά signature mojito cocktails και να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα. Ανακαλύψτε τους πιο hot προορισμούς και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσεων με το εξωτικό ρούμι Nusa Caña!

Και επειδή καλοκαίρι χωρίς Mojito δεν γίνεται, ανακάλυψε σήμερα τα επιλεγμένα bar της Αθήνας στα οποία μπορείς να δοκιμάσεις signature mojito cocktails και να κερδίσεις συλλεκτικά δώρα από το Nusa Caña.

Το Nusa στα Ινδονησιακά σημαίνει «Νησί». Το Caña στα Ισπανικά σημαίνει «Ρούμι». Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το όνομά Nusa Caña ώστε να θυμίζει την ξεχασμένη ιστορία της παραγωγής ρούμι στην Ινδονησία.

Η Ινδονησία έχει μακρά ιστορία στην καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου όπως επίσης και στην παραγωγή αλκοόλ διαφόρων τύπων. Το Ινδονησιακό ρούμι κατασκευαζόταν στην Ινδονησία και πωλούνταν στην Ευρώπη από το 1641.

Έχει αρώματα από  ζαχαροκάλαμο, μπανάνα, καρύδα & μπαχαρικά. Γευστικά ξεκινάει με την αίσθηση φρέσκου ζαχαροκάλαμου και άγουρης καρύδας ενώ αναδύονται νότες από ώριμο ξηρό ξύλο, βανίλια και ψημένα φύλλα μπανάνας. Τέλος, χαρακτηρίζεται από εκπληκτικά ομαλό τελείωμα με γεμάτο μεστό σώμα και παρατεταμένη γεύση ζαχαροκάλαμου.

To ινδονησιακό ρούμι Nusa Caña φέρνει εξωτικό αέρα στην καρδιά της πόλης. Ανακάλυψε τους πιο hot προορισμούς και ετοιμάσου για ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο δροσερά cocktails!

Save the dates!

Τετάρτη 10 Ιουλίου

Horizon, Μικρολίμανο

Gajah The Secret Island, Πειραιάς

Foinikas, Χαϊδάρι

Πέμπτη 11 Ιουλίου

RudeLord, Αθήνα

Jerry’s, Παπάγου

Sxedia, Αργυρούπολη

Παρασκευή 12 Ιουλίου

Bartesera, Αθήνα

Cin Cin, Αιγάλεω

Zarète, Αιγάλεω

Σάββατο 13 Ιουλίου

Tahiti Beach Bar, Λαγονήσι

Trolley Beach Bar, Αρτέμιδα

A Liar Man, Αθήνα

Capri, Αιγάλεω

Κυριακή 14 Ιουλίου

Lulu Beach Bar, Βάρκιζα

Novem, Χαϊδάρι

Gatsby, Περιστέρι

Leave a Reply

Your email address will not be published.