Την 1/12/2-17, η Αφροδίτη εισέρχεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως την ημέρα των Χριστουγέννων 25-12-2017. Το διάστημα αυτό, οι σχέσεις αποκτούν εξωστρέφεια και γινόμαστε πιο ειλικρινείς, ανοιχτοί και ευχάριστοι στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Παράλληλα, υπάρχει μεγαλύτερη γενναιοδωρία σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό. Επίσης, διαβάστε τιςετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018.

 Τι θα φέρει έως τα Χριστούγεννα η Αφροδίτη στον Τοξότη

Κατά την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10/12/2017, μια όψη που φέρνει εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και ρομαντικές γνωριμίες. Επίσης, στις 15/12/2017 συναντά τον ανάδρομο Ερμή σε μια όψη συνόδου, η οποία φέρνει επιστροφές προσώπων από το παρελθόν αλλά και βραχυκυκλώματα στην επικοινωνία μέσα στις σχέσεις. Η τελευταία όψη που σχηματίζει είναι ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στις 21/12/2017, η οποία φέρνει ενθουσιασμό και εκπλήξεις σε ερωτικές μας υποθέσεις…

Πως η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και έως τις 25/12/2017, σου χαρίζει την εύνοιά της τόσο αναφορικά με τις σχέσεις σου όσο και με επαγγελματικές σου υποθέσεις. Τα ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την εποχή, καθώς και οι συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Παράλληλα, φαίνεται πως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε νομικές σου υποθέσεις και θέματα εκπαίδευσης. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, οι δεσμευμένοι είναι πιθανό να πραγματοποιήσουν ένα ανανεωτικό ταξίδι με τον/την σύντροφό τους, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν μια εξωτική παρουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη από την 1 έως τις 25/12, διαμορφώνει ένα ευχάριστο σκηνικό για την ερωτική σου ζωή και χαρίζει εύνοια σε οικονομικές σου υποθέσεις. Είναι πιθανό να λάβεις κάποια χρήματα που σου οφείλονταν το διάστημα αυτό ή να πετύχεις μια ευνοϊκή ρύθμιση σε κάποιο δάνειο. Παράλληλα, αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, ίσως υπάρξει μια ανάκαμψη στα εισοδήματα του/της συντρόφου σου, ενώ βελτιώνονται γενικά θέματα συμβίωσης. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, από την άλλη, είναι πιθανό να δεχτούν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν ή να μπουν σε ένα νέο, ερωτικό ειδύλλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο απέναντί σου ζώδιο, τον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 25/12, φέρνοντας εύνοια στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα διανύσουν ένα πολύ ευχάριστο και ερωτικό διάστημα στη σχέση τους και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε μια επισημοποίηση. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μια νέα γνωριμία ή αν έχει μπει πρόσφατα ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή τους, να δουν τη σχέση αυτή να εξελίσσεται. Εύνοια θα παρουσιαστεί και στις συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει θετικές εξελίξεις στην εργασία σου και σε παρακινεί να απολαύσεις περισσότερο την καθημερινότητά σου. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους στον χώρο της δουλειάς σου παρουσιάζουν εύνοια, ενώ γενικά φαίνεται πως οι υποχρεώσεις σου μειώνονται ή πως καταφέρνεις να ξεκλέψεις περισσότερο προσωπικό χρόνο για εξόδους και διασκέδαση. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο ερωτικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που κινείται στο περιβάλλον της δουλειάς σου. Παράλληλα, θα δεις και μια βελτίωση στη φυσική σου κατάσταση, ενώ ίσως κάνεις και κάποιες αισθηματικές παρεμβάσεις για να νιώσεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Τοξότη, μία πολύ θετική διέλευση για το ζώδιό σου που σου χαρίζει ζωντάνια και ερωτική διάθεση. Η διασκέδαση, το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα χαρακτηρίσουν τις μέρες και τις νύχτες σου έως τις 25/12, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου ένας μεγάλος έρωτας. Παράλληλα, φαίνεται πως θα αισθάνεσαι άκρως δημιουργικός/η αυτή την περίοδο και ίσως να προκύψουν κέρδη από ένα καλλιτεχνικό σου εγχείρημα ή ακόμη και από τυχερά παιχνίδια. Γενικά, θα νιώθεις την χαρά και τον ενθουσιασμό σου να βρίσκουν ευχάριστες διόδους έκφρασης και θα αισθανθείς πως ανακαλύπτεις ξανά το παιδί που κρύβεις μέσα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έως τις 25/12, θα έχεις την ευκαιρία και τη διάθεση να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και αν είχαν παρουσιαστεί τριγμοί στις σχέσεις σας, θα καταφέρεις να τους αποκαταστήσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως σου δημιουργείται η διάθεση να ομορφύνεις το σπίτι σου, να το στολίσεις, να οργανώσεις πάρτι και να υποδεχθείς κόσμο για τις γιορτινές μέρες. Γενικά, θα αισθανθείς να σε πλημυρίζει ένα αίσθημα ασφάλειας και εσωτερικής ισορροπίας που θα σε κάνει πιο χαρούμενο και ευχάριστο στις οικογενειακές σου συναναστροφές.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Τοξότη, μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου που σε κάνει πιο επικοινωνιακό και εξωστρεφή. Έως τις 25/12, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις, να συναντήσεις συγγενείς και φίλους αλλά και να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Παράλληλα, γίνεσαι πιο εκφραστικός/η και μιλάς ανοιχτά για τις επιθυμίες σου στον/την σύντροφό σου, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, πολλαπλασιάζεις τις επαφές και τις νέες γνωριμίες σου, έλκοντας και αρκετά ενδιαφέρουσες παρουσίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και έως τις 25/12 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα δεις την οικονομική σου κατάσταση να βελτιώνεται, κάτι που θα σου χαρίσει και ένα αίσθημα ασφάλειας. Κάποια χρήματα που λαμβάνεις, ενδεχομένως να σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις και μια πολυπόθητη αγορά ή να κάνεις κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Γενικά, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνουν, είτε λόγω αναγνώρισης και αποδοχής που λαμβάνεις από τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις είτε λόγω μιας νέας γνωριμίας που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι αυτά που αξίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου την 1η /12 και θα παραμείνει έως τις 25 του μήνα, χαρίζοντάς σου αυτοπεποίθηση και γοητεία. Πρόκειται για ένα όμορφο διάστημα για τις σχέσεις σου, οι οποίες αποκτούν ρομαντισμό και ερωτισμό, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές ευκαιρίες για ταξίδια και δραστηριότητες που θα ανανεώσουν τον δεσμό σου. Οι αδέσμευτοι Τοξότες έλκουν περισσότερους θαυμαστές αυτό το διάστημα και έχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψουν καινούριο δεσμό! Επίσης, φαίνεται πως λαμβάνεις αναγνώριση και από την δουλειά σου, καθώς και κάποιου είδους επιβράβευση για τα ταλέντα σου, ενώ βελτίωση παρουσιάζει και η οικονομική σου κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Τοξότη, μια διέλευση που θα σου χαρίσει ξεκούραση και ξενοιασιά. Έως τις 25/12, θα καταφέρεις να ξεκλέψεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και για δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και καλλιεργούν το πνεύμα σου, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι αναψυχής που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου. Επίσης, φαίνεται πως αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και ανακαλύπτεις όμορφα πράγματα που κρύβονται στον εσωτερικό σου κόσμο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα παλιό σου ταίρι αυτή την εποχή ή να αναπτύξεις ένα κρυφό ειδύλλιο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 25/12 θα σου χαρίσει κοινωνική διάθεση και ενδιαφέρουσες, καινούριες γνωριμίες. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με τους γύρω σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια ομάδα που έχετε κοινά πιστεύω ή κάποιο όραμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ερωτική γνωριμία μέσα από τις συναναστροφές σου. Επίσης, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με φίλους και κάνεις καινούριες παρέες που σε εκφράζουν, ενώ ίσως να γίνει πραγματικότητα και ένα μεγάλο σου όνειρο!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12/2017 και χαρίζει εύνοια στον τομέα της καριέρας σου. Έως τις 25/12, θα δεις να αναγνωρίζονται οι κόποι και τα ταλέντα σου στον χώρο της δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ακόμα και μια προαγωγή. Παράλληλα, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με ανώτερους και συναδέλφους και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις και μια νέα συνεργασία. Επίσης, ένα επαγγελματικό σου ταξίδι φαίνεται πως φέρνει θετικά αποτελέσματα και γενικά, παρουσιάζεις σε ευρύ κοινό τα προσόντα σου. Η δημόσια εικόνα σου βελτιώνεται και αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, ίσως προχωρήσεις και σε μια επισημοποίηση…

ΠΗΓΗ: Myastro.gr