Στις 18/1, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερου και περνά σε αυτό του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 11/2. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος που σχετιζόμαστε με τους άλλους, γινόμαστε πιο κοινωνικοί, επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και φιλικοί. Οι κοινωνικές συνευρέσεις και συναναστροφές αυξάνονται, ενώ φαίνεται να υπάρχει η τάση να ενταχθούμε σε ομάδες, συλλόγους και οργανώσεις. Παράλληλα, ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη γίνονται πρωταρχικές αξίες, ενώ φαίνεται πως θα μας απασχολήσει περισσότερο η πολιτική ζωή.

Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο;

Η Αφροδίτη είναι ο πρώτος πλανήτης που εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα ακολουθήσουν ο Ήλιος, ο Ερμής αλλά και οι εκλείψεις σε αυτό τον άξονα, κάτι που σηματοδοτεί πως η διέλευση αυτή μας βάζει σιγά σιγά σε ένα κλίμα εξελίξεων και πιθανών αναταραχών σε κοινωνικό επίπεδο. Η ομαδικότητα και οι συλλογικές οργανώσεις θα αποτελέσουν τα μέσα για να επιτύχουμε στόχους και να ικανοποιήσουμε επιθυμίες.

Κατά την πορεία της στο ζώδιο αυτό, η Αφροδίτη συναντά τον Δία σε μια όψη τετραγώνου στις 4/2, η οποία δημιουργεί μια τάση να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα από όσο αντέχει το πορτοφόλι μας, ενώ γενικά μας καλεί να αναπτύξουμε νέες φιλίες, συλλογικότητες και ομαδικά εγχειρήματα. Στη συνέχεια, το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στις 7/2, δημιουργεί μια έντονη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, ενώ παράλληλα μας καλεί να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Πως η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου στις 18/1, ανεβάζοντας στα ύψη την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζοντας τις ερωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Έως τις 11/2, θα περάσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου, θα κάνεις νέες παρέες, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Παράλληλα, φαίνεται πως θα έχεις την επιθυμία να κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον και ενδεχομένως να ξεκινήσεις και μια καινούρια συνεργασία που θα σε εξελίξει επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 18/1 έως τις 11/2, φέρνει εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια καινούρια συνεργασία, ένα δημιουργικό εγχείρημα ή ακόμη και τη δική σου επιχείρηση. Παράλληλα, φαίνεται πως βελτιώνεται η δημόσια εικόνα και το στάτους σου, ενώ δεν αποκλείεται να βελτιώνεται και η οικονομική σου κατάσταση, λόγω μιας προαγωγής που λαμβάνεις στη δουλειά σου. Επίσης, οι σχέσεις σου με συνεργάτες και ανώτερους φαίνεται να ομαλοποιούνται και να παρουσιάζουν θετικές εξελίξεις, ενώ αναγνωρίζονται περισσότερο τα ταλέντα και οι ικανότητές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 18/1, εκκινώντας μια ιδιαίτερα εξωστρεφή και ευχάριστη περίοδο για το ζώδιό σου. Έως τις 11/2, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι αναψυχής που θα σε ανανεώσει με το ταίρι σου ή με φίλους, ενώ παράλληλα ευνοούνται επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Επίσης, ίσως να μπαίνεις σε μια φάση, κατά την οποία αλλάζεις κάποιες πεποιθήσεις σου για τις σχέσεις και γενικά, ανανεώνεις την κοσμοθεωρία σου. Ακόμη, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν θέματα σπουδών και ίσως θελήσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 18/1 ως τις 11/2, χαρίζει εύνοια στις οικονομικές σου υποθέσεις και ιδιαίτερο ερωτισμό στις σχέσεις σου. Αρχικά, φαίνεται πως βελτιώνεται κάτι στα εισοδήματά σου ή σε αυτά του/της συντρόφου σου, ενδεχομένως μέσα από επιστροφές οφειλών ή από τη σύναψη μιας επικερδούς συμφωνίας. Παράλληλα, ίσως να καταφέρεις να εξοφλήσεις διάφορα χρέη που σου δημιουργούσαν άγχος, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και κάποια κληρονομιά. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, η ανεβασμένη σου λίμπιντο αναζωπυρώνει το πάθος στη σχέση σου, ενώ όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου χώρισαν πρόσφατα, ίσως δουν αυτό το πρόσωπο να επιστρέφει στη ζωή τους…

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου, χαρίζοντας εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 18/1 έως τις 11/2, θα διανύσεις μια πολύ όμορφη περίοδο στον δεσμό σου και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να προχωρήσετε και σε μια επισημοποίηση της σχέσης σας με τον/την σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα έχουν πολλαπλάσιες ευκαιρίες να δημιουργήσουν μια καινούρια σχέση, καθώς αυξάνονται οι υποψήφιοι σύντροφοι. Παράλληλα, φαίνεται πως παρουσιάζονται θετικές εξελίξεις και σε θέματα συνεργασιών, ενώ γενικά μέσα από την ανεβασμένη σου κοινωνικότητα, κάνεις νέους φίλους και γνωρίζεις νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 18/1 έως τις 11/2, επηρεάζει θετικά το καθημερινό σου πρόγραμμα και την εργασία σου. Το διάστημα αυτό, ίσως να χαλαρώνουν οι ρυθμοί σου, η δουλειά να βγαίνει αβίαστα ή να έχεις την δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, φαίνεται πως βελτιώνονται οι συνθήκες στο περιβάλλον εργασίας σου, οι σχέσεις σου με συναδέλφους καλυτερεύουν και ίσως να σου παρουσιαστούν και μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να επιδείξεις τα ταλέντα σου. Επίσης, ίσως να κάνεις κάποιες αγορές, προκειμένου να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να ξεκουράσεις το σώμα σου.

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 18/1 έως τις 11/2, σου χαρίζει θετική διάθεση, ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Την περίοδο αυτή, θα δεις την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει στα ύψη και τις προτάσεις για εξόδους και ευχάριστες δραστηριότητες να πολλαπλασιάζονται. Νέες ερωτικές γνωριμίες, παιχνίδι και φλερτ θα είναι στην ατζέντα των ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις εντελώς ξαφνικά ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα διανύσουν μια ανανεωτική περίοδο για τη σχέση τους, με ρομαντική διάθεση και κοινωνικές συνευρέσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως ανεβαίνει και η δημιουργική σου διάθεση, ενώ αναγνωρίζονται περισσότερο τα ταλέντα σου στη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει θετικές εξελίξεις που αφορούν το σπίτι σου και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Από τις 18/1 έως τις 11/2, θα καταφέρεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις φίλους ή συγγενείς στο σπίτι σου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αγορές για το σπίτι σου, να διακοσμήσεις τον χώρο που μένεις ή ακόμη και να προχωρήσεις σε αλλαγή κατοικίας. Επίσης, φαίνεται πως βελτιώνονται οι σχέσεις σου με τους γονείς σου και πως γενικά, αισθάνεσαι περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου, χαρίζοντάς σου επικοινωνιακή διάθεση και νέες γνωριμίες. Από τις 18/1 έως τις 11/2, θα προβάλεις καλύτερα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα δεις τις επαφές και τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνονται. Παράλληλα, φαίνεται πως βελτιώνονται οι μετακινήσεις σου και το γενικότερο κλίμα της καθημερινότητάς σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, ενδεχομένως να πραγματοποιήσεις και μια πολύ ενδιαφέρουσα, ερωτική γνωριμία. Επίσης, ίσως αποφασίσεις να μάθεις κάτι καινούριο που θα σε βοηθήσει επαγγελματικά, ενώ θετικές εξελίξεις παρουσιάζουν και οι σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 18/1, στρέφοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα. Έως τις 11/2, είναι πολύ πιθανό να δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται, είτε λόγω ενός μπόνους που λαμβάνεις από τη δουλειά σου είτε λόγω μιας νέας συνεργασίας που ξεκινάς αυτό το διάστημα. Παράλληλα, θα δεις την αυτοεκτίμησή σου να ανεβαίνει, καθώς αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου, τα οποία χρησιμοποιείς σε τομείς που σου προσφέρουν ευχαρίστηση. Επίσης, ίσως να πραγματοποιήσεις μια πολυπόθητη αγορά το διάστημα αυτό ή ακόμη και μια επένδυση που θα ου χαρίσει κέρδη στην πορεία…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 18/1 έως τις 11/2, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, γοητεία και ερωτική διάθεση. Το διάστημα αυτό, οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα δουν τη σχέση τους να ανανεώνεται και το κλίμα στη σχέση τους να εξισορροπείται, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν ή να δεχθούν μια πρόταση επισημοποίησης. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, ας προετοιμαστούν για ερωτικές περιπέτειες, καθώς φαίνεται πως θα έλκουν περισσότερους θαυμαστές και υποψήφιους συντρόφους με την διέλευση αυτή. Παράλληλα, φαίνεται πως ανεβαίνει και η δημιουργικότητά σου και αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εμπνευστείς και να αναγνωριστεί το ταλέντο σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 18/1, καλώντας σε να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Έως τις 11/2, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις με τον/την σύντροφό σου, οι οποίες θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου, ενώ παράλληλα είναι μια ιδανική περίοδος για να ψυχαγωγηθείς, να εμπνευστείς και να έρθεις πιο κοντά με το διαισθητικό σου κομμάτι. Επίσης, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση με έναν πρώην σύντροφο, για τον οποίο νιώθεις ακόμη έντονα συναισθήματα…

Πηγή: Myastro