Tα Ζώδια της εβδομάδας 22/3/2021 – 29/3/2021: Η εβδομάδα αυτή μας προετοιμάζει για την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου. Είναι μία Πανσέληνος που θα φέρει στην επιφάνεια πληγές της προσωπικότητας που επηρεάζουν τις σχέσεις και συνεργασίες μας. Την Δευτέρα 22 Μαρτίου το τρίγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας βοηθά να λειτουργήσουμε αποφασιστικά και ώριμα σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν με σταθερότητα και ρεαλιστικά βήματα. Τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει στον δρόμο προς την επιτυχία. Σε θέματα του κοντινού μας περιβάλλοντός μπορούμε να δράσουμε με δυναμισμό και λογική, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού: Ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων κλείνουν με ανορθόδοξο και ανατρεπτικό τρόπο.

Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μας βοηθά να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος με πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο. Ενσυναίσθηση και ενόραση εναρμονίζονται ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να μας αναστατώσουν. Είναι βέβαιο ότι θα δοθούν λύσεις που θα μας ικανοποιήσουν. Την Τετάρτη 24 Μαρτίου το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Άρη στους Διδύμους αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και δημιουργεί συγκρουσιακές προϋποθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στον τρόπο που εκφράζουμε παράπονα ή απόψεις καθώς μπορεί με ευκολία να γίνουμε επιθετικοί λόγω της οξυθυμίας που επικρατεί. Η εγκράτεια και η ώριμη σκέψη θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάθε κόντρα και δυσκολία.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει στον προσκήνιο ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του πρώτου δεκαημέρου. Η ιδιομοιρική σύνοδος Ήλιου – Χείρωνα – Αφροδίτης στον Κριό θα ανασύρει πληγές σε ότι αφορά την προσωπικότητα και τις ανάγκες μας που επηρεάζουν σημαντικά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει ανατροπές και ένταση που θα αλλάξουν τα δεδομένα προκαλώντας αναστάτωση και ανασφάλειες. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα παίξει θετικό ρόλο, καθώς θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Κριό και τρίγωνο με την Σελήνη στον Ζυγό. «Φροντίζει» να σταθεροποιήσει συναισθήματα και επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συζητήσεις και δεσμεύσεις, αφού ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εκτοξεύει αυταπάτες και ψευδαισθήσεις στα ύψη.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα  είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς «υπ’ ατμόν» για ζητήματα που σχετίζονται με κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες φαίνεται πως έρχονται από το παρελθόν.

Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να δημιουργήσει ένταση κυρίως λόγω παρανοήσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 στον άξονα σου (Κριού- Ζυγού) θα φέρει συζητήσεις  και ανησυχίες για προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα  θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδά σου καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3 μπορεί να τα ενισχύσει! Για αυτό το λόγο προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση, ιδιαίτερα απέναντι σε αγορές οι οποίες ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν σου είναι και τόσο απαραίτητες!

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 φέρνει ξανά στο προσκήνιο  επιθυμίες και όνειρα τα οποία είχες προσπεράσει, δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία σε μερικά από αυτά.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα αφορούν κατά κύριο λόγο επαγγελματικές υποθέσεις, μιας και αυτός ο τομέας φαίνεται πως θα βρίσκεται στο προσκήνιο. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 24/3, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό σου ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που νιώθεις πως δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που τους λες.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνει πως θα πρέπει να διευθετήσεις είτε προσωπικές είτε αισθηματικές είτε φιλικές σχέσεις, καθώς δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσουν αν υπάρχουν παράπονα εκατέρωθεν.

Καρκίνος

Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3, το οποίο ενδεχομένως ενισχύσει την καχυποψία σου απέναντι σε κάποια θέματα. Ο οικονομικός τομέας θα βρεθεί στο προσκήνιο όμως προσπάθησε να  μην αφήσεις σκέψεις οι οποίες δεν στηρίζονται σε υπαρκτά δεδομένα να σου δημιουργήσουν δυσθυμία.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια επαγγελματικά θέματα, τα οποία λειτουργούν -ή λειτουργούσαν έως τώρα- υπονομευτικά για τη διάθεσή σου.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3, θα επηρεάσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους και ενδεχομένως να δημιουργήσει εκνευρισμό.

Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο ο εκνευρισμός θα μειώνεται και θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει συνεννόηση! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να αποκαταστήσεις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα!

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα μία επαγγελματική σχέση, μία συνεργασία  πολύ πιθανόν ακόμα και μία αισθηματική υπόθεση. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να  δημιουργήσει ένταση πάνω σε συζητήσεις, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με θέματα της δουλειάς.

Όσο περνούν οι ημέρες η ένταση θα καταλαγιάζει και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, μπορεί να ρίξει φως σε παρεξηγήσεις αλλά και οικονομικά θέματα του παρελθόντος προκειμένου να τα τακτοποιήσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα της καθημερινότητας -όσο και αν αυτά σου φαίνονται βαρετά  ή κουραστικά- προκειμένου να ξεμπερδεύεις μαζί τους και να μη σε απασχολούν για πολλές ημέρες ακόμα! Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3 μπορεί να ανατρέψει λίγο το πρόγραμμά σου και η ευελιξία είναι απαραίτητη!

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 28/3 δείχνει πως θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις ισορροπία είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου  αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που έρχονται από το παρελθόν κυρίως αν αφορούν ένα οικονομικό ή ένα αισθηματικό ζήτημα. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να δημιουργήσει δυσθυμία, η οποία θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, άλλα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Όσο νωρίτερα διευθετήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος τόσο πιο εύκολο θα είναι να αποφύγεις τον εκνευρισμό. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία χρειάζονται  προσοχή!

Τοξότης

Τοξότη μου η εβδομάδα ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά καθώς το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί στις 24/3 μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί ανταγωνισμό. Κάποια πρόσωπα είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα είναι ανταγωνιστικά απέναντί σου, κάτι που δεν θα αφήσεις να περάσει αναπάντητο.

Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις  και μην δράσεις «εν θερμώ». Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 φέρνει μία αισθηματική ή φιλική σχέση στο προσκήνιο και μαζί με αυτή φέρνει και τα «γκρίζα σημεία» της, τα οποία χρειάζονται διευθέτηση ώστε να μη γίνουν παράπονα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα ίσως δημιουργηθεί ένα ζήτημα με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και μία δουλειά που έχετε αναλάβει από κοινού.  Το τετράγωνο ανάμεσα  στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3 μπορεί να εντείνει διαφωνίες, εντάσεις ή παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Όσο περνούν οι ημέρες αυτή η διάθεση θα καταλαγιάζει με αποκορύφωμα την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και θα σου ζητήσει να ρίξεις «νερό στο κρασί σου».

Υδροχόος

Υδροχόε μου  ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, κάποια σεμινάρια που θέλεις να κάνεις καθώς και κάποιες πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα.

Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να φέρει ένταση κατά τη διάρκεια συζητήσεων, για αυτό θα πρέπει να χειριστείς το λόγο με ιδιαίτερη προσοχή! Στις 28/3 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού ενδεχομένως να σε οδηγήσει να δεις με «διαφορετικό μάτι» κάποια από τα σχέδιά σου και ίσως σε βάλει στη διαδικασία αλλαγών και αναθεωρήσεων.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3. Αυτή η όψη φαίνεται πως θα δημιουργήσει μία ευκολία στο να ανέβουν οι τόνοι, ακόμα και  με αγαπημένα σου πρόσωπα.  Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας η ένταση του θα καταλαγιάζει και θα είναι πιο εύκολο να  υπάρξει ένα καλό κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις ξανά ένα οικονομικό σου πλάνο, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά σε αυτό.

πηγή: myastro