Tα Ζώδια της εβδομάδας 26/4 – 2/5/21: Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι έντονα δραστήρια σε αστρολογικό επίπεδο και μπορεί να φέρει ανατρεπτικά γεγονότα και αιφνίδιες καταστάσεις που θα επηρεάσουν οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Στις 26/4 η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στον Ταύρο γεννά την ανάγκη για ευχάριστες συζητήσεις και επικοινωνία. Είναι απαραίτητο να συναναστραφούμε πρόσωπα που αντιλαμβάνονται απόλυτα τις ανάγκες μας. Η αισιοδοξία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε συζητήσεις οικονομικής και προσωπικής φύσεως.

Στις 27/4 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ανατρέπει τα γεγονότα και φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάματα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο γέννα επαναστατική δράση και αντιδραστική προσέγγιση στα πράγματα. Θέματα ασφάλειας και ηθικών αξιών ανατρέπονται και δημιουργείται μία έντονα συγκρουσιακή συνθήκη σε συνεργασίες και σχέσεις. Ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση, όμως η ανασφάλεια λόγω της ρευστής ατμόσφαιρας θα πρέπει να μας οδηγήσει σε ώριμες συμπεριφορές.

Μια ευχάριστη Πασχαλιάτικη εβδομάδα

Στις 30/4 το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθά να προωθήσουμε οικονομικά ζητήματα δείχνοντας κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων. Λογική και ευαισθησία βοηθούν να αντιληφθούμε γρήγορα ποιες είναι οι ενδεδειγμένες κινήσεις που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Την ίδια μέρα η ιδιομοιρική σύνοδος του Ήλιου και του Ουρανού στον Ταύρο αναστατώνει τις ανάγκες μας και δημιουργεί την διάθεση να ξεφύγουμε από ότι μας καταπιέζει σε έντονο βαθμό.

Στις 2/5, την Κυριακή του Πάσχα, ο Ερμής από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθώντας την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Η βαθύτατη σκέψη, η διαισθητική προσέγγιση των πραγμάτων μας βοηθούν να αντιληφθούμε τα πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε και να καταλάβουμε στον απόλυτο βαθμό τις ανάγκες τους. Εξομολογήσεις και βαθύτατες εκμυστηρεύσεις θα εντυπωσιάσουν και θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνει την καλλιτεχνική μας διάθεση.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού είναι πιθανό να φέρει εκπλήξεις σε οικονομικές συμφωνίες, έσοδα αλλά και έξοδα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός!

Είναι εξίσου πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν το ταμείο σου και όσο νωρίτερα τις διευθετήσεις τόσο το καλύτερο. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Ηλίου/Ουρανού στον Ταύρο η οποία δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι ανατρεπτική, σε θέματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4. Αυτή η Πανσέληνος είναι πιθανόν να δείξει πως κάποια πρόσωπα στέκονται εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα.

Βέβαια ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην κάνεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Να θυμάσαι πως όσο πιο χαμηλούς τόνους κρατήσεις απέναντι σε ανθρώπους που σου δημιουργούν εκνευρισμό, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βγεις «αλώβητος» από την επικοινωνία μεταξύ σας!

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις ή δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα είναι δύσκολο να πάρουν αναβολή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα βρίσκονται σε προτεραιότητα.

Προσπάθησε να μην αφήσεις δουλειές για τελευταία στιγμή, καθώς αυτό θα είναι υπονομευτικό και για τη διευθέτηση τους αλλά και για τη διάθεσή σου. Στις 30/4 η συνοδός Ηλίου/Ουρανού μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις, για αυτό καλό θα ήταν να μην κινηθείς παρασκηνιακά σε θέματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά φιλικές σχέσεις αλλά και κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες σου έχουν δημιουργήσει πίεση το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα χρειαστεί να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε προσωπικές και φιλικές υποθέσεις, κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Είναι πιθανόν να υπάρξουν παράπονα από ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να βαρύνει την ατμόσφαιρα. Στις 30/4 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά νέα που σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες επιθυμίες σου, οι οποίες φαίνεται πως θα συναντήσουν εμπόδια από κάποιες υποχρεώσεις σου! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα βρεθείς ανάμεσα στα «πρέπει» και στα «θέλω» και θα χρειαστεί να κρατήσεις ισορροπία, κάτι που δεν θα είναι εύκολο όμως είναι απαραίτητο.

Ενδεχομένως να υπάρξουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα γίνεται να πάρουν αναβολή και δείχνουν πως θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μπεις στη διαδικασία -με αφορμή κάποιες συζητήσεις- να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία σε αφορούν και κάποια πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου στο προσκήνιο και ανοίγει συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα.

Απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις και τις έντονες αντιδράσεις -που θα είναι πολύ πιθανές για αυτές τις ημέρες- αν θέλεις να υπάρξει ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρχουν κάποια θέματα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εσωτερική ανησυχία και φαίνεται πως αυτά σχετίζονται με κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 σε καλεί να αφουγκραστείς τα συναισθήματα σου, καθώς αυτό είναι μία καλή αρχή για να περιορίσεις την ανησυχία σου.

Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/4 σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός με τα έξοδα σου, καθώς μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων έρχεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 το δείχνει με κάθε τρόπο. Ίσως νιώσεις πως κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο φιλικά απέναντί σου ή δεν βλέπουν με καλό μάτι τις κινήσεις σου.

Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που θεωρείς πως είναι τοξικοί και επίλεξε με προσοχή αυτούς που θα έρθεις κοντά. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία προσωπική σχέση ή σε μία συνεργασία.

Τοξότης

Τοξότη μου η καθημερινότητα και κάποιες δουλειές που τη συνοδεύουν δεν θα σε αφήσουν ούτε αυτή την εβδομάδα, μάλιστα φαίνεται πως ίσως χρειαστεί να αυξήσεις στην ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σου και ίσως να χρειαστούν κάποιες αναπροσαρμογές.

Είναι πιθανόν να υπάρξουν περισσότερες εργασιακές ευθύνες ή περισσότερες υποχρεώσεις και εσύ θα κληθείς να αποδείξεις πως «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται»! Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Ήλιου/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που δείχνει πως όλη αυτή την εβδομάδα θα χρειαστείς «ευελιξία» προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα (27/4) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φαίνεται πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Βέβαια την ίδια στιγμή φαίνεται πως ίσως υπάρχει μία ανησυχία, ακόμα και αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα που θα μπορούσαν να την υποστηρίξουν ή να την ενισχύσουν.

Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια για μία αισθηματική υπόθεση, μιας και αυτά τα σενάρια ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα χωρίς λόγο. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η συνοδός Ήλιου/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που μιλά για μία ευχάριστη (ανα)τροπή σε μία αισθηματική υπόθεση.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα σου τραβήξουν την προσοχή ζητήματα τα οποία αφορούν είτε τον επαγγελματικό τομέα είτε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και είναι αυτά που θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Αυτές οι συζητήσεις μπορεί να μην είναι ότι πιο εύκολο μέχρι να ξεκινήσουν, όμως θα βοηθήσουν σημαντικά στη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα έως τώρα. Στις 30/4 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει μία ανατρεπτική κατάσταση σε μία οικογενειακή υπόθεση!

Ιχθείς

Ιχθύ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 θα καθορίσει το κλίμα αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή να υπάρχουν ήδη κάποια ζητήματα τα οποία θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο.

Η επικοινωνία και ο διάλογος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση τέτοιου είδους ζητημάτων που καλό θα είναι να μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Ηλίου/Ουρανού η οποία μπορεί να φέρει μία ξαφνική αλλαγή στη σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

πηγή: myastro