Tα Ζώδια της εβδομάδας 28/6 – 4/7/21: Η εβδομάδα προμηνύεται έντονη καθώς εμπόδια, καθυστερήσεις και ανατροπές που μπορεί να προκύψουν δεν αποκλείεται να προκαλέσουν απογοήτευση και εκρηκτικές καταστάσεις.Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 27.06 αναδεικνύεται μέσα στην εβδομάδα καθώς μας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε ανάγκες που αφορούν την προσωπική μας ζωή, τα παιδιά, δημιουργικά αντικείμενα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν έντονα. Η ανάγκη να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας και μας οδηγεί ώστε να επιδιώξουμε ότι καλύτερο δυνατό για την σχέση μας. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν που θα είναι πολύ σημαντικά για εμάς καθώς θα ανανεώσουν την αισθηματική μας ζωή.

Την 01.07 η αντίθεση του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να μας βάλει σε δοκιμασίες καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε προσωπικές υποθέσεις που θα μας απογοητεύσουν. Οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε καθώς φαίνεται ότι η αισιοδοξία μας είναι υπέρμετρη της πραγματικότητας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή καθώς με ευκολία μπορούμε να αντιπαρατεθούμε με το ταίρι μας και να οδηγήσουμε την σχέση στον πάγο. Οφείλουμε να εκδηλώσουμε τις επιθυμίες μας με μέτρο και να σεβαστούμε τις επιθυμίες του σημαντικού αλλού της ζωής μας. Προσοχή σε δημιουργικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις που θα περιορίσουν την εξέλιξή μας ή δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον ευθύνες που θα μας αγχώσουν.

Στις 04.07 το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί υπερένταση και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε όλες τις κινήσεις καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν ατυχήματα που θα μας καθηλώσουν. Παράλληλα δεν πρέπει να είμαστε αντιδραστικοί σε ότι ακούμε στην προσωπική μας ζωή καθώς αυτό θα οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις και κόντρες που θα στοιχίσουν στην σχέση μας.

Καλό είναι να κρατήσουμε ψύχραιμους τόνους και ρεαλιστική προσέγγιση σε ότι μπορεί να προκύψει μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς η στάση μας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις από δω και στο εξής. Ας μην ξεχνάμε ότι με την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη επηρεάζεται σημαντικά τα αισθηματικά μας, ζητήματα παιδιών και δημιουργίας.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η αστρολογική όψη που θα πραγματοποιηθεί και θα πρωταγωνιστήσει στα δρώμενα είναι το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη θα γίνει την 1η Ιουλίου όμως η ενέργεια της θα είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις οι οποίες -ανάλογα με τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς- μπορεί να γίνουν είτε πολύ έντονες είτε να διευθετηθούν. Πρόσεξε ιδιαίτερα οικονομικά ζητήματα, καθώς φαίνεται πως θα βρίσκονται στο προσκήνιο και πιθανόν και στο «μάτι του κυκλώνα».

Ταύρος

Ταύρε μου μία έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου.

Αυτή η όψη θα κάνει αισθητή την παρουσία της κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικό απέναντι σε αποφάσεις και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες μπορεί να φτάσουν στα όρια της μία επαγγελματική σχέση, όμως αν γίνει κάτι τέτοιο ίσως υπάρξουν πολλές «εκπλήξεις».

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες και ανθρώπους που αγαπάς και να περάσεις καλά, όμως θα υπάρξουν και κάποιες ημέρες οι οποίες χρειάζονται προσοχή και προσήλωση σε ένα καλό ημερήσιο πλάνο. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού στον Ταύρο θα κάνει αισθητή την ενέργειά του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μπορεί να φέρει «σκαμπανεβάσματα» σε ορισμένους τομείς.

Τώρα είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως διατηρείς στη ζωή σου σχέσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν ή πως σου δημιουργούν πολύ συχνά εκνευρισμό. Δες ποια είναι αυτά που αξίζει να προχωρήσουν στη ζωή σου και ποια πρέπει να αφήσεις στο παρελθόν είτε πρόκειται για σχέσεις είτε για συνήθειες!

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτή την έμφυτη παρόρμηση, η οποία θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις.

Το ταυ-τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, τον Κρόνο που βρίσκεσαι στο ζώδιο του Υδροχόου και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να εγείρει κάποια συναισθήματα τα οποία αφορούν καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και ίσως αυτά να σου δημιουργήσουν μία γενικότερη ανησυχία. Να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για «ακραίες» κινήσεις και αποφάσεις.

Λέων

Λέων μου η νέα εβδομάδα αλλά και ο νέος μήνας ξεκινά πολύ δυναμικά καθώς κατά τις πρώτες ημέρες του θα πραγματοποιηθεί το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σου χαρίζει πλεόνασμα ενέργειας, όμως η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Κρόνο δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να τη διαχειριστείς με το λάθος τρόπο ή προς τη λάθος κατεύθυνση.

Ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου όπως επίσης και κάποιες επαγγελματικές σχέσεις -οι οποίες χρειάζονται «λεπτές» κινήσεις και όχι σπασμωδικές αντιδράσεις- ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ένα καλό κλίμα σε αυτές και να μη δημιουργηθούν ρίξεις.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου οι οποίες θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και ίσως σε αναγκάσουν να «αυξήσεις ταχύτητα» προκειμένου να τα προλάβεις όλα.

Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σε «πιέσει» να αφήσεις πίσω κάποιες συνήθειες που είχες στην καθημερινότητά σου, πολύ πιθανόν λόγω έλλειψης χρόνου. Τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν από την αλλαγή του προγράμματος δεν θα είναι ευχάριστα και είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή σου προς τους άλλους.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία είναι απαιτητικά και φαίνεται πως θα επηρεάσουν αρκετά και τη διάθεσή σου αλλά και τις προτεραιότητές σου. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να φέρει από ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο μέχρι και ζητήματα τα οποία σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα.

Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις χρειάζονται εκ νέου όρια προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν να υφίστανται χωρίς σκαμπανεβάσματα και εντάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς φαίνεται πως σε κάποιες από αυτές θα χρειαστεί να βρεις εκ νέου τις ισορροπίες. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, θα δημιουργήσει «τριγμούς» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που υπάρχει και εμποδίζει την εξέλιξη κάποιων σχέσεων ή αν έχεις κάποιο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση τα ξεκαθαρίσματα είναι απαραίτητα προκειμένου να συνεχίσουν να υφίστανται κάποιες σχέσεις.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επικεντρωθείς στην καθημερινότητά σου καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτή, προκειμένου να μπορέσει να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις να σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αναβολές ή κάποιες καθυστερήσεις σχεδίων.

Δώσε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και τις συζητήσεις που θα έχεις με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις δικές σου δουλειές, καθώς από αυτή την επικοινωνία θα εξαρτηθούν πολλά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα ταυ τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου το οποίο θα έχει ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτή η όψη δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να συγκρίνεις τα «επιτεύγματά» σου με αυτά που έχουν κάνει κάποιοι άλλοι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Μην μπεις στη διαδικασία σύγκρισης καθώς αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου και θα σου δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Το ταμείο σου όπως και τα έξοδα που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή για να μην εκτροχιαστούν.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί «να σηκώσεις τα μανίκια» καθώς φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες ευθύνες. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα βρίσκεται σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και φαίνεται πως θα περάσει από crash test προσωπικές, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις.

Ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες σχέσεις από τις οποίες έχεις παράπονα φαίνεται πως αυτές τις ημέρες δεν θα τους χαριστείς. Προσπάθησε να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ρίξουν «λάδι στη φωτιά» σε ένα τεταμένο κλίμα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με απαιτητικά ζητήματα, καθώς θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και για τη ξεκούραση σου. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να φέρει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου και συνάμα να δημιουργήσει και κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Η καλή διάθεση και σε κάποιες περιπτώσεις η απόσταση θα είναι αυτή που θα σε προφυλάξει από εντάσεις και διαξιφισμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν άλλο ένα άγχος και όχι να λύσουν κάτι.

πηγή: myastro