Την εβδομάδα αυτή η ένταση ανεβαίνει καθώς εισερχόμαστε στην περίοδο των εκλείψεων, η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 19/11. Αντιλαμβανόμαστε ότι η νευρικότητα ανεβαίνει καθώς μπαίνουμε σε μία περίοδο καρμικότητας που θα οδηγήσει σε συνθήκες πόλωσης ιδιαίτερα σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις.

Στις 10.11 η σύνοδος Ερμή – Άρη στον Σκορπιό αυξάνει κατακόρυφα τον αυθορμητισμό και την οξυθυμία. Την ίδια μέρα ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνοντας την σκληρότητα και την δυσπιστία. Η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες καθώς είναι πιθανό παρορμητικές επιλογές να βρουν εμπόδια που αρχικά θα φαίνονται απροσπέλαστα. Σημαντικό είναι να περιορίσουμε τον παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσει σε άκρως επιθετικές διαθέσεις. Είναι απαραίτητο να δείξουμε κατανόηση στις συνομιλίες και να μην επιτρέψουμε στην δυσπιστία και την κατήφεια να κυριαρχήσουν. Πιθανές καθυστερήσεις θα μας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε αλλαγές που είναι απαραίτητες.

Στις 11.11 το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενισχύει σημαντικά την απογοήτευση καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις διογκώνονται και αυτό μας απογοητεύει. Είναι απαραίτητο να δούμε την συγκεκριμένη συνθήκη σαν μία δοκιμασία που πρέπει να την ξεπεράσουμε ώστε να ωριμάσουμε και να κατασταλάξουμε σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν. Δύσκολα θα ολοκληρώσουμε οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες αφού οι συνθήκες στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μας καλούν να περιοριστούμε σε σημαντικό βαθμό. Προσοχή καθώς η περίεργη διάθεση μας θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή και μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από το ταίρι μας. Το πάθος και ο αισθησιασμός περιορίζονται προσωρινά αφού ζητήματα επιβίωσης, οικονομικά συμβόλαια και πιθανά χρέη ενισχύουν το άγχος και την ανησυχία.

Στις 12.11 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την κατανόηση, την διαίσθηση, την ανάγκη να ασχοληθούμε με δημιουργικά ενδιαφέροντα που ισορροπούν την ψυχολογία μας. Το πάθος και ο ρομαντισμός επανέρχονται στην προσωπική μας ζωή και μας δίνουν την ευκαιρία να εξομαλύνουμε πιθανές εντάσεις που προβλημάτισαν τη σχέση μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μας έχουν τραυματίσει σε βαθύτερο επίπεδο γι’ αυτό οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα.

Στις 13.11 ο Ερμής από τον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει αιφνιδιαστικές και ανατρεπτικές ειδήσεις. Η υπερένταση και ιδιορρυθμία προκαλούν σημαντικές δυσκολίες στην επικοινωνία επηρεάζοντας συμφωνίες και συμβόλαια που αφορούν οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα. Βαθύτερες ανασφάλειες και αμφιβολίες δονούν τη σχέση μας και οδηγούν πιθανά σε σφοδρές συγκρούσεις και εκρηκτικές καταστάσεις με το ταίρι μας. Συνιστάται ψυχραιμία και αποφυγή συζητήσεων που δεν είναι άμεσα απαραίτητες καθώς είναι εύκολο να βάλουν φωτιά στην προσωπική μας ζωή για ανούσιο λόγο.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αφορμές οι οποίες θα μπορούσαν να εγείρουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό δεν θα παίξουν τα θέματα για τα οποία θα υπάρξουν διαφωνίες, όσο ο τρόπος με τον οποίο θα τα διαχειριστείτε. Αν είσαι ελεύθερος το Σαββατοκύριακο θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο, καθώς θα έχει στιγμές χαλάρωσης, οι οποίες θα βοηθήσουν σε συζητήσεις.

Ταύρος

Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα με το σύντροφό σου μπορεί να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να δημιουργήσουν συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο δείχνει δυσκολίες στην επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο αυτές τις ημέρες. Από τις 12/11 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας απομακρύνουν. Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα μπορεί να έχει ένταση, όμως όσο περνούν οι ημέρες αυτή η ένταση θα δίνει τη θέση της στην καλή διάθεση. Το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Δίδυμος

Αυτή φαίνεται πως θα είναι μία εβδομάδα η οποία θα έχει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις, όπως επίσης και δουλειές της καθημερινότητας, κάτι που θα σε απομακρύνει προσωρινά από το σύντροφό σου. Αν έχετε αναλάβει από κοινού κάποιες δουλειές προσπάθησε να μην τις αφήσεις να αποτελέσουν σημείο τριβών και εντάσεων μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στις 12/11 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μία «ζεστή» ατμόσφαιρα και μία καλή διάθεση σε μία επαγγελματική συνάντηση.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να δημιούργησε κάποιες εντάσεις σε γενικότερο πλαίσιο οι οποίες μπορεί να περάσουν μέσα στη σχέση με το σύντροφό σου. Για να αποφευχθεί αυτό το σενάριο προσπάθησε να μη μεταφέρεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με θέματα του παρελθόντος είτε με ζητήματα τρίτων μέσα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως ο χρόνος που θα αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή θα είναι περιορισμένος, όμως το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μία συνάντηση-έκπληξη!

Λέων

Το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα αν υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να εγείρουν αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τυχόν διαφωνίες που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου και να μην τις αφήσεις να γιγαντωθούν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό της εβδομάδας ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία δεν θα βοηθήσουν στην επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως το Σαββατοκύριακο με το τρίγωνο Ήλιου/ Ποσειδώνα φαίνεται πως θα σε αποζημιώσει για τα εμπόδια των προηγούμενων ημερών.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου είναι πιθανό να σε οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως το ταίρι σου δεν μπορεί να σε καταλάβει. Προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιου είδους γενικεύσεις, οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν από μία διαφορετική γνώμη πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και απαιτήσεις οι οποίες θα σε κρατήσουν απασχολημένο, όμως το Σαββατοκύριακο με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φαίνεται πως θα βρεις τη διάθεση αλλά και την ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Ζυγός

Η διάθεση για διάλογο θα παίξει το δικό της σημαντικό ρόλο σε τυχόν διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο δείχνουν πως η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς κατά διαστήματα μπορεί να ειπωθούν λόγια τα οποία θα ρίξουν λάδι στη φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος ίσως νιώσεις πως υπάρχει μία στασιμότητα σε μία αισθηματική σου υπόθεση, όμως να θυμάσαι ότι αυτό είναι προσωρινό.

Σκορπιός

Οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα θα έχει ένταση σε γενικότερο πλαίσιο. Αν δεν θέλεις αυτή η ένταση να κάνει αισθητή την παρουσία της στην προσωπική σου ζωή και στη σχέση σου, προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από αυτή τα αρνητικά συναισθήματα που ενδεχομένως να σου έχουν δημιουργήσει κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις στη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 12/11 αυξάνει τις πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε βοηθήσει να αφήσεις για λίγο πίσω θέματα τα οποία σου δημιουργούν ανησυχία ή εκνευρισμό.

Τοξότης

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως μπορεί να γίνει μετά εμποδίων μίας και η εσωστρέφεια θα δώσει δυναμικά το παρόν. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες θα σας φέρουν κοντά. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 12/11 μπορεί να δημιουργήσει μία ρομαντική ατμόσφαιρα σε μία γνωριμία έχεις ήδη κάνει.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο και στη διάθεσή σου αλλά και τη διάθεση που θα υπάρχει εκατέρωθεν. Βέβαια η ομαλή επικοινωνία είναι το «στοίχημα» αυτής της εβδομάδας καθώς η σύνοδος Ερμή/Άρη φαίνεται πως θα δυσκολέψει αρκετά το παραπάνω εγχείρημα. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί η εβδομάδα να έχει ένταση όμως στις 12/11 το τρίγωνο του Ηλίου θα αλλάξει τη διάθεση και θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο, ρομαντικό και ζεστό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα αν και εσύ και εκείνος επιμένετε να κρατάτε μία αμετακίνητη στάση απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα. Προσπάθησε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν εμπόδια στην εξέλιξη της γνωριμίας με κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι κάτι το προσωρινό.

Ιχθείς

Κάποια θέματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου μπορεί να σου φαίνονται δύσκολο να διευθετηθούν καθώς θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όμως αν κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι δεν πρόκειται να επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση σου. Το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως το να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αυτή τη βδομάδα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως υπάρχει επικοινωνιακή απόσταση ανάμεσα σε εσένα και κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι κάτι προσωρινό και όχι μόνιμο.

πηγή: myastro