Την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, η Αφροδίτη στον Ταύρο, έρχεται απέναντι από τον Δία στον Σκορπιό, σχηματίζοντας όψη Αντίθεσης, την όψη της υπερβολής!

Αν δεν συγκρατηθούμε σε Χρήμα και Έρωτα, θα προκαλέσουμε εμείς οι ίδιοι προβλήματα, λόγω υπερβολής.

Έχουμε την τάση να μην είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα και να είμαστε άπληστοι, χωρίς να εκτιμάμε αυτά που ήδη έχουμε!

Γινόμαστε ανώριμοι, επιπόλαιοι και υπεραισιόδοξοι σαν κακομαθημένα παιδιά και ενδεχομένως να ξεπερνάμε επικίνδυνα τα όρια, λόγω υπέρμετρης αυτοπεποίθησης!

Οφείλουμε λοιπόν να χρησιμοποιούμε την λογική μας για να μην πληρώσουμε, το τίμημα της ίδιας μας της υπερβολής!

Εκείνοι που οφείλουν περισσότερο τις υπερβολές και την απληστία, είναι οι Σταθεροί του 3ουδεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
: Κτητικότητα, απληστία και δογματικές απαιτήσεις σε έρωτα και χρήμα σε κάνουν να χάσεις και αυτά που έχεις. Το παρακάνεις με τις διατροφικές ατασθαλίες!

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθεις ότι δεν σε αγγίζει τίποτα σε έρωτα και χρήμα και θεωρείς τα πάντα δεδομένα! Αρχίζεις χωρίς σταματημό απαιτήσεις στον έρωτα και έξοδα στον οικονομικό τομέα. Μείνε ταπεινός!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αυτή την φορά δεν θα την γλιτώσεις, αν συνεχίσεις τα κουτσομπολιά, τις κρυφές ενέργειες και τις απαγορευμένες σχέσεις. Έρχονται αρνητικές για σένα αποκαλύψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα θες όλα δικά σου και μην απαιτείς όλο και περισσότερα από τους φίλους σου. Για πόσο νομίζεις ότι θα ανεχτούν τις προκλητικές συμπεριφορές σου;

 

ΛΕΩΝ: Δεν είναι όλα δεδομένα στην καριέρα σου, γι’αυτό μην προκαλείς την τύχη σου με υπερεκτίμηση του εαυτού σου και των δυνατοτήτων σου! Χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα με τις υπερβολές σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξαφνιάζεις το κοινωνικό σου περιβάλλον με την επιπόλαια, ανώριμη και γεμάτη έπαρση στάση σου. Δεν πρόκειται να πετύχεις έτσι στόχους.

 

ΖΥΓΟΣ: Χάνεις τους μέχρι τώρα ηθικούς κώδικες στον έρωτα και προκαλείς είτε με απαγορευμένα πάθη, είτε με παράλογες ζήλιες. Οικονομικά έρχονται απώλειες γιατί προφανώς ρισκάρεις πολύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συντροφικότητα δεν κοιτάει το «Εγώ», κοιτάει το «Εμείς». Εσύ αντ’αυτού λειτουργείς μόνο για το «Εγώ» σου και κινδυνεύεις να χάσεις αυτά που έχεις δεδομένα στον Έρωτα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λάθη επαγγελματικά αλλά και αλλαγές στην εμφάνιση, που θα μετανιώσεις. Μην φορτώνεις σε ένα 24ωρο πολλές υποχρεώσεις, γιατί θα πελαγώσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιστεύεις ότι έχεις την δύναμη να γοητεύσεις τους πάντες και να κερδίζεις όλα και περισσότερα στον Έρωτα και μάλλον το παρακάνεις στις ερωτικές απαιτήσεις. Καταχράσαι την τύχη σου και χαλάς την φήμη σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν ωφελεί να ελπίζεις ακόμα σε έναν έρωτα του παρελθόντος, γιατί αν κάνεις κάποια κίνηση τώρα, μάλλον δεν θα έχει την ανταπόκριση που επιθυμείς! Πρόσεξε την έπαρση σου απέναντι στα άτομα της οικογένειας σου!

 

ΙΧΘΥΣ: Κουτσομπολεύεις και μάλλον λες παραπάνω πράγματα από αυτά που πρέπει, σε αυτούς που δεν πρέπει! Μην νομίζεις ότι και η κοινωνικότητα δεν θέλει ποιότητα.

ΠΗΓΗ: Oroskopos.gr