Αδιαλλαξία, επιθετικότητα, βίαια ξεσπάσματα και υποκειμενισμός μπορούν να γίνουν ένα εκρηκτικό μείγμα και οι αντιπαραθέσεις να είναι τόσο έντονες που πιθανά να χαθεί ο έλεγχος. Η διαχείριση θα πρέπει να είναι προσεκτική και να υπάρξει πάνω από όλα λογική και ηρεμία, για να μην προκύψουν απομακρύνσεις προσώπων που είναι σημαντικά.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε την ανατροπή σε όλα τα επίπεδα και να επιλέξουμε ένα διαφορετικό και πρωτοποριακό τρόπο δράσης. Η ένταση δεν θα λείψει, δεν θα λείψουν όμως και οι κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα ανεβάσουν  το καρδιοχτύπι.

Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, που μπορεί να μας βγάλει από την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης, καθώς έχουμε την ευκαιρία να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να δούμε ρεαλιστικά τις δυνατότητές μας, πιστεύοντας πια στον εαυτό μας. Οικονομικά ζητήματα κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο και είναι πιθανό να υπάρξουν οικονομικά οφέλη λόγω της εργατικότητας και υπευθυνότητας που έχουμε δείξει μέχρι τώρα.

 

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Έντονη θα είναι η επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 31.03, με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τα Φώτα και να σε ωθεί στο να αντιδράσεις επιθετικά, εριστικά και απόλυτα. Σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές δείχνουν να βάλλονται αν δεν είσαι προσεκτικός στην διαχείριση. Συνιστάται ψυχραιμία για να αποφευχθούν τα χειρότερα! Την ίδια μέρα η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο, όπου και μέχρι τις  07.04 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο να απολαύσεις πράγματα που καλύπτουν τις ανάγκες σου. Καλό φαγητό, όμορφες και ήσυχες στιγμές, έρωτας είναι οι προτεραιότητες σου. Ο Ερμής στις 15.04 στο ζώδιό σου γυρίζει σε ευθεία πορεία και είναι ξεκάθαρο ότι έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις άμεσα τις απόψεις σου θέλοντας να προβληθείς. Συζητήσεις για συνεργασίες είναι πολύ πιθανές. Προσοχή μόνο στον υποκειμενισμό και στην τάση που δείχνεις να παρεξηγείσαι εύκολα.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο πως να καλύψεις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες. Τακτοποίηση λογαριασμών και οικονομικά ζητήματα μπαίνουν σε πρώτη πλάνο, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη διάθεση να είσαι… συντηρητικός στον τρόπο που διαθέτεις το εισόδημά σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 δίνει την πινελιά της διασκέδασης, ωθώντας σε σέ έντονη κοινωνική ζωή, εξωστρέφεια, παιχνίδι, φλερτ. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, δίνει την δυνατότητα για νέες οικονομικές συμφωνίες που επιτυγχάνονται μέσα από την προσπάθειά σου στον επαγγελματικό τομέα. Ξεπερνάς ανασφάλειες και φόβους και βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου στο να μπορέσεις να εξελιχθείς και να καταφέρεις την αναγνώριση σε επαγγελματικό επίπεδο που επιθυμείς.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03 κάνει αισθητή την επιρροή της, καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω μπορεί να ανεβάσει την ένταση κατακόρυφα, να υπάρξουν έντονες εκρήξεις θυμού και επιθετικότητας από την πλευρά σου, αλλά και έντονος υποκειμενισμός που δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά στην επικοινωνία με το ταίρι, τους συνεργάτες, τους ανωτέρους σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04 σε ωθεί στο να απολαύσεις ήρεμες στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα, το καλό φαγητό, την ασφάλεια που σου παρέχει το ταίρι σου, τον έρωτα υπό το φως των κεριών. Σπατάλες για να ικανοποιήσεις ματαιόδοξες τάσεις είναι πιθανές, πιθανό είναι μετά να μετανιώσεις για ότι ξόδεψες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολύ καλά πριν προβείς σε αγορές.

Ο Ερμής στο ζώδιό σου, σε ευθεία πορεία πια, σε ωθεί στο να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων για νέες συνεργασίες και να λάβεις δυναμικά αποφάσεις που θα έχουν μόνο στόχο το να προχωρήσεις μπροστά. Είναι ξεκάθαρη η διάθεσή σου για αυτοπροβολή, γι΄αυτό δεν θα χάνεις ευκαιρία να εκφράσεις τις απόψεις σου και να προσπαθήσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Εκκρεμότητες από το πρόσφατο παρελθόν μπορούν πια με ευκολία να συζητηθούν, πρόσεχε μόνο να μην παρεξηγείς εύκολα αυτά που ακούς. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις και να αφήσεις μία και καλή πίσω σου ανασφάλειες, ενοχές, φόβους και απωθημένα που σε ταλάνιζαν, βρίσκοντας την δύναμη και την θέληση να ισορροπήσεις. Εξαιρετικές οικονομικές ευκαιρίες για συμφωνίες μπορούν να προκύψουν, που θα ευοδώσουν κάτω από γερά θεμέλια που εσύ θα θέσεις επαγγελματικά.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 16.04 φαίνεται να είναι καθοριστικής σημασία για εσένα, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες. Είναι βέβαιο ότι αυτές θα εκφραστούν στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου και θα διεκδικήσεις να κερδίσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό δίνει μία έξτρα δυναμική στην προσπάθειά σου να γίνουν κατανοητά αυτά που θέλεις για να νιώσεις ότι οι γύρω σου σε ικανοποιούν. Είναι επίσης γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να επαναστατήσεις σε περίπτωση που θεωρήσεις ότι δεν γίνονται κατανοητά αυτά που έχεις σαν προσωπικότητα και συναισθηματικά ανάγκη. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις το… φλάμπουρο στην άκρη αν δεν θέλεις να απομακρυνθείς από άτομα που σε ενδιαφέρουν. Δείξε ότι άλλαξες, ότι θέλεις άλλα πράγματα πια από την ζωή σου και άσε τους άλλους να εκφράσουν τι θέλουν από εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα φουντώσουν την εσωτερική σου φλόγα.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, ανοίγει μπροστά σου μία ευκαιρία για να ισορροπήσεις μέσα σου και να βρεις την ψυχική δύναμη, την θέληση και την αισιοδοξία να ανακαλύψεις τα θετικά του εαυτού σου και  να βρεις την αυτοπεποίθηση και την πίστη σου. Οικονομικά, είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες που μπορούν να είναι πολύ προσοδοφόρες, γι’ αυτό καλό είναι να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις. Συναισθηματικά, είναι μοναδική στιγμή για να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο ταίρι σου με την ένταση και το πάθος να ξεχειλίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 επηρεάζει έντονα τις αρχές του μήνα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια έντονα ζητήματα στην εργασία και στην καθημερινότητα που δεν θα είναι εύκολο για εσένα να διαχειριστείς. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω είναι πιθανό να λειτουργήσει εκρηκτικά στις σχέσεις με συναδέλφους και να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα, παρερμηνείες και παρεξηγήσεις , επιθετικότητα  και εριστική τάση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθάει να γοητεύσεις τον περίγυρό σου, να κοινωνικοποιηθείς και να επιδιώξεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς.  Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό γυρίζει σε ευθεία πορεία και σε βοηθάει να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων για παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν και θα ήθελες να κλείσεις.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 20.04 σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια, να εκφράσεις με ευκολία πλευρές της προσωπικότητάς σου, να νιώσεις περισσότερο αισιόδοξος. Η διάθεση για αυτοπροβολή μέσω συνεργασιών και συναντήσεων είναι δεδομένη. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 φέρνει ισορροπία, αυτοπεποίθηση αλλά και διάθεση να απολαύσεις μικρές στιγμές της ζωής, με φίλους ή με τον άνθρωπό σου. Ο ερωτισμός είναι έντονος. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, τονίζει τα θέματα συνεργασιών και σχέσεων και είναι ξεκάθαρο ότι τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε νέες καταστάσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, που με δουλειά και υπευθυνότητα θα σου αποδώσουν τα μέγιστα.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, κάνει έντονη την επιρροή της και πιθανά να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην εργασία αλλά και στην καθημερινότητα, προκαλώντας σου έντονο άγχος, πίεση, επιθετικότητα και απολυτότητα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις γιατί οι εκρήξεις σου μπορεί να είναι τέτοιες που να «διαλύσουν» συναδελφικές σχέσεις, που πιθανά αργότερα να μετανιώσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 08.04, επηρεάζει το δεκαήμερό σου, και βγάζει στην επιφάνεια την έντονα γοητευτική πλευρά που κρύβεις μέσα σου τον τελευταίο καιρό, ωθώντας σε στο να είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός. Το φλερτ και οι κατακτήσεις σε επιβεβαιώνουν και σε ανεβάζουν.

Ο Ερμής στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, σε οδηγεί στο να δεις ξεκάθαρα τον εσώτερο εαυτό σου, να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πονάνε, να προσπαθήσεις να τις λύσεις μέσω του διαλόγου. Καλλιτεχνικές δράσεις θα βοηθήσουν στην καθαρή σκέψη.  Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, φέρνει στην επιφάνεια το θέμα «εγώ και οι άλλοι», σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να χαλιναγωγήσεις την ένταση, την συναισθηματικότητα και τις ανασφάλειες και να προχωρήσεις σε άκρως αποδοτικές συνεργασίες αλλά και σε προσωπικές σχέσεις που έχουν πολλά να σου δώσουν και θα σε βοηθήσουν να χαράξεις με σταθερότητα μία νέα πορεία στην ζωή σου.

 

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 είναι πιθανό να εντείνει την συναισθηματικότητα, την ανακίνηση αναμνήσεων και τραυμάτων παλαιότερων που ακόμα είναι ανοιχτά και «αιμορραγούν», φέρνοντάς τα στην επιφάνεια. Είναι γεγονός ότι τώρα μπορείς να επαναστατήσεις εσωτερικά και να κλείσεις έντονα κεφάλαια της ζωή σου που σε ταλαιπωρούν, καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό μπορεί να σου δώσει την εσωτερική δύναμη, την διαφορετική σκέψη και την αλλαγή στάσης. Μπορείς να κρατήσεις από αυτές τις καταστάσεις ότι θεωρείς ότι μπορεί να σε ωφελήσει στην πορεία από εδώ και πέρα όμως είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να βάλεις τελεία σε ότι κουβαλάς και λειτουργεί επιβαρυντικά για εσένα. Ξαφνικές επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανές που θα πρέπει να τις διαχειριστείς.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς έχεις την δυνατότητα να μπορέσεις να ισορροπήσεις τυχών υπερβολές και να προχωρήσεις σε πολύ προσοδοφόρες οικονομικά συνεργασίες. Είναι γεγονός ότι δείχνεις να έχεις την διαίσθηση για να οδηγηθείς στην καλύτερη απόφαση, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να εκδηλώσεις ανοιχτά τις ανάγκες σου αλλά και να δείξεις ξεκάθαρα τα έντονα συναισθήματά σου, επιβεβαιώνοντας το ταίρι σου και αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που εκφράζεσαι στον έρωτα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν να ξέρεις ότι πιθανά να σε ωθήσουν σε αλλαγή στην πορεία της ζωής σου, που θα είναι καθοριστική, μεταμορφωτική για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα και προβλήματα όσον αφορά τις ερωτικές σου σχέσεις αλλά και τις σχέσεις σου με τον φιλικό περίγυρο. Είναι γεγονός ότι το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να λειτουργήσει άκρως επιβαρυντικά, καθώς μπορεί να οξύνει το κλίμα στη σχέση σου αλλά και στις φιλίες σου σε τέτοιο σημείο που να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα, εριστικότητα, βίαιη εκτόνωση όλων όσων υποβόσκουν. Ο υποκειμενισμός είναι κάτι που επίσης δεν βοηθά αλλά και η τάση να παρεξηγείς ότι ακούς και να παρεξηγείται ότι λες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και μπαίνεις σε μία διαδικασία προσφοράς στον συνάνθρωπο, σε κοντινά σου άτομα ή σε όποιον σε χρειαστεί. Οι προσωπικές σου ανάγκες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό, σε ευθεία πορεία, σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων για νέους στόχους που θέλεις να επιτύχεις.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε κάνει εσωστρεφή, μοναχικό και να ασχοληθείς με τον εσώτερο εαυτό σου. Χάνεσαι στις αναμνήσεις και στην ευαισθησία, κάνοντας έναν απολογισμό για τον τελευταίο χρόνο. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 24.04 σε βγάζει σιγά σιγά από την εσωστρέφεια, ωθώντας σε στο να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις, να γοητεύσεις, να προβάλεις τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, πιθανά να βγάλει ζητήματα στην καθημερινότητα και την εργασία, όμως είναι βέβαιο ότι θα βρεις την ψυχική δύναμη και τον ρεαλισμό να τα αντιμετωπίσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, δεν αφήνει περιθώρια για ηρεμία και ψύχραιμη διαχείριση, αν αφεθείς στην καταπιεσμένη οργή, στην ακαμψία, στην εριστική τάση που πιθανά να βγάλεις, στις παρερμηνείες και ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξουν. Οι ερωτικές αλλά και οι φιλικές σου σχέσεις βάλλονται και θα πρέπει να δείξεις τεράστια ψυχραιμία για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να μην προκαλέσεις συγκρούσεις που μπορεί να έχουν ανεξέλεγκτες συνέπειες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04, επηρεάζει το δεκαήμερό σου, σε κάνει έντονα συναισθηματικό, δοτικό, διαισθητικό. Θέλεις να δώσεις συναίσθημα και στήριξη σε όποιον την έχει ανάγκη, αφήνοντας πίσω ότι εσύ επιθυμείς προσωπικά.

Ο Ερμής στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, σε βοηθά στο να συζητήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι επίσης εξαιρετική περίοδος για να θέσεις νέους, πρωτοποριακούς και επαναστατικούς στόχους, καθώς η σκέψη σου και οι ιδέες σου είναι εντυπωσιακές. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα εργασιακά που όμως μπορεί με ψύχραιμη σκέψη και εργατικότητα να ξεπεράσεις και να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο. Μην αφήσεις την ευαισθησία να θολώσει την σκέψη σου, δες ρεαλιστικά τι μπορείς να καταφέρεις και τότε θα δεις το ψυχικό σθένος που κρύβεις μέσα σου.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 έρχεται για να σου δώσει την ώθηση, την δύναμη αλλά και την επαναστατική και πρωτότυπη δράση για να κάνεις νέα ξεκινήματα σε στόχους που θέλεις πολύ να επιτύχεις στην ζωή σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά κοντά σου νέα πρόσωπα, μέσω του φιλικού περιβάλλοντός σου, που να έχουν την διάθεση να σε υποστηρίξουν σε ότι θέλεις να επιτύχεις, καθώς δείχνουν να εμπιστεύονται τις ιδέες σου και τα οράματά σου. Δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε φιλικά σου πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζουν ή δεν σε καταλαβαίνουν, πρόσεξε μόνο μην λειτουργείς υποκειμενικά. Συναισθηματικά, κάνε την ανατροπή και θέσε νέους, διαφορετικούς στόχους που μπορείς να πετύχεις από κοινού με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για ξαφνικές καταστάσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλαιότερες προτάσεις εργασιακές, που τώρα έχει πια ωριμάσει ο καιρός να ανταποκριθείς θετικά σε αυτές. Η διορατικότητά σου είναι τέτοια που μπορεί να χαθεί το μέτρο, γι’ αυτό άφησε στην άκρη τις υπερβολές και εμπιστεύσου την έντονη διαισθητικότητά σου που είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσει στην καλύτερη απόφαση. Οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι μόνο θετικές για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 μπορεί να προκαλέσει μεγάλες συγκρούσεις κυρίως σε οικογενειακό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τα Φώτα και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ακαμψία, απολυτότητα, εριστική συμπεριφορά που αν δεν περιοριστούν, δεν αποκλείεται να χαθεί το μέτρο και οι συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες. Προσοχή στο τι λες και πως το λες γιατί οι παρερμηνείες θα λειτουργήσουν άκρως επιβαρυντικά. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο βοηθώντας σε στο να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να έχεις ανάγκη να γοητεύσεις το φιλικό σου περιβάλλον, να έχεις ανάγκη να επιβεβαιωθείς μέσα από τις ομάδες που συμμετέχεις. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, βοηθά εξαιρετικά στις συζητήσεις και στον σχεδιασμό σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθυστερήσεις και εμπόδια του προηγούμενου καιρού ξεπερνιούνται.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου εκεί θα βρεις αρωγούς για νέα σχέδια και οράματα που πιθανά να έχεις. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε φορτίζει συναισθηματικά, δίνοντάς σου έντονη διαίσθηση αλλά και διάθεση να προσφέρεις και να στηρίξεις με όποιον τρόπο μπορείς πρόσωπα που χρειάζονται βοήθεια. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, μπορεί να φέρει στην ζωή σου μία νέα γνωριμία σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με σταθερότητα στην ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, κάνει έντονη την επιρροή της στις αρχές του μήνα, καθώς φορτίζει το κλίμα έντονα και μπορεί να σε ωθήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις που πιθανά να εξελιχθούν έτσι, που θα χαθεί ο έλεγχος. Οι βίαιες αντιδράσεις, η απολυτότητα, η προκλητική συμπεριφορά αλλά και ο έντονος υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04, επηρεάζει το δεκαήμερό σου, σου δίνει την δυνατότητα να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων, κάτι που έχεις ανάγκη. Φίλοι ή πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις μέσω φίλων πιθανά να εκδηλωθούν συναισθηματικά για εσένα.

Ο Ερμής στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, διευκολύνει την συνεννόηση σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και τον σχεδιασμό νέων πραγμάτων με σκοπό την ανέλιξή σου. Είναι ξεκάθαρο ότι ότι υπήρχε σαν εμπόδιο τον τελευταίο καιρό μπορεί να ξεπεραστεί πια με μεγαλύτερη ευκολία. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, μπορεί να σε ωθήσει να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και να κάνεις νέες σταθερές συνεργασίες μέσα από αυτές. Φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να συμμετάσχουν και να θέλουν να σε βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθειά σου. Ο έρωτας πιθανά να εμφανιστεί και να πάρει μόνιμη και σταθερή θέση στην ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 είναι ιδανική για να κάνεις μία νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε αφήνοντας πίσω σου την παλιά σου εργασία ή μπαίνοντας σε μία διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων στο επαγγελματικό πεδίο. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά ή ακόμα και μία ξαφνική προαγωγή που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Πρόσεχε μόνο τις τάσεις υποκειμενισμού αλλά και την νευρικότητα που μπορεί να σε διακατέχει, γιατί πιθανά να σταθούν εμπόδιο στην όποια πορεία σου. Συναισθηματικά, δεν είναι απίθανο να πάρεις ξαφνική απόφαση για να αλλάξεις την εικόνα της σχέσης σου προς την κοινωνία, ενώ αν δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να είναι μία ευνοϊκότατη συγκυρία για μία νέα συνεργασία, πιθανά με την συμμετοχή και φιλικών σου προσώπων, που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά σε επαγγελματικό επίπεδο και θα είναι επίσης πολύ θετική σε επίπεδο οικονομικών απολαβών. Συναισθηματικά, ο έρωτας μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου και να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου, όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, αφού σε βοηθά να μεταμορφωθείς και να εξελιχθείς. Η ένταση των συναισθημάτων είναι μεγάλη, προσοχή όμως στις υπερβολές… άσε το πάθος να σε καθοδηγήσει.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 επηρεάζει εντονότατα τις αρχές του μήνα και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα επικοινωνίας με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, καθώς η νευρικότητα θα ανέβει κατακόρυφα, η εριστικότητα θα είναι έντονη, η επικριτικότητα και η επιθετική συμπεριφορά δεν θα λείπουν. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις, αν δεν κρατηθούν ισορροπίες, προβλέπονται μεγάλες και ανυπολόγιστο κόστος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο στέφει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό χώρο και πως θα προβληθείς με σκοπό την ανέλιξή σου. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, σε βοηθά να δρομολογήσεις νομικά θέματα που πιθανά να υπάρχουν και να έβρισκες εμπόδια τον τελευταίο καιρό.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε φορτώνει ευθύνες και υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Το άγχος αλλά και η διάθεση επιβολής μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σου, όμως είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα που σε διακρίνει είναι τα κύρια όπλα σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε κάνει έντονα εξωστρεφή και είναι αρχίζει μία περίοδος που απολαμβάνεις την παρέα και την συναναστροφή με τα φιλικά σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, δεν αποκλείεται να φέρει αρχικά εντάσεις στο οικογενειακό και στο επαγγελματικό περιβάλλον, είναι όμως βέβαιο ότι θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την όποια κατάσταση και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τυχόν προτάσεις ή ευκαιρίες εργασιακές.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, θα είναι μία εκρηκτική συνθήκη που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις, που θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με το στενό αλλά και ευρύτερο περιβάλλον σου. Είναι γεγονός ότι άγχος, πίεση, θυμός, επικριτικότητα και υποκειμενισμός μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις τέτοιου μεγέθους που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις. Καλό είναι να προσπαθήσεις να μην εκτονώσεις το όποιο στρες την καθημερινότητα στα πρόσωπα γύρω σου για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04, επηρεάζει το δεκαήμερό σου, σε ωθεί σε μία επιχείρηση γοητείας στον επαγγελματικό χώρο, με σκοπό την αυτοπροβολή σου με σκοπό την εξέλιξή σου σε ανώτερες ιεραρχικά θέσεις. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις θα είναι πολλές και φροντίζεις να μην λείψεις.

Ο Ερμής στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, σε βοηθά να ξεδιπλώσεις με ευκολία το χιούμορ και την θετικότητά σου. Είναι γεγονός ότι θα προχωρήσεις σε συζητήσεις με μακρινούς συγγενείς, κουμπάρους, παλιούς φίλους για θέματα που τον τελευταίο καιρό πιθανά να σε απασχόλησαν. Η ανεμελιά που αντιμετωπίζεις τα πράγματα μπορεί να σε εκθέσει, καθώς δεν δείχνεις διάθεση να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, μπορεί να φέρει εξελίξεις σε επίπεδο οικογενειακό και επαγγελματικό που θα φέρουν σταθερότητα και ευθύνες στην καθημερινότητα και την εργασία. Πιθανές οικογενειακές προσπάθειες για εργασία χρειάζονται δουλειά αλλά θα έχουν σταθερό αποτέλεσμα.

3ο  δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 είναι πιθανό να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο φιλοσοφικών και πνευματικών δραστηριοτήτων, καθώς είναι έντονη η ψυχική και συναισθηματική η ανάγκη να εκφραστείς μέσα από αυτές. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό μπορεί να φέρει πρωτοποριακά σεμινάρια ή ξαφνικές προτάσεις για συμμετοχή σε σπουδές που θα σε γεμίσουν χαρά. Αλλαγή στην κοσμοθεωρία σου και τάσεις ανεξαρτησίας και πρωτοπορίας είναι πολύ πιθανές. Συναισθηματικά, θα είναι ιδανικό να αποφασίσεις και να εκπλήξεις το ταίρι σου με ένα ταξίδι που θα σας γεμίσει αισιοδοξία και χαρά, θα το ζήσετε σαν περιπέτεια και θα άρετε καινούργιες γνώσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ο έρωτας είναι απρόσμενος και ανέμελος για εσένα και έχει τον τρόπο να σε αιφνιδιάσει.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να φέρει ευκαιρίες επαγγελματικές που θα σε ευνοήσουν και θα σε μεταμορφώσουν σε επίπεδο εργασιακό. Οι οικονομικές απολαβές προβλέπονται πολύ θετικές. Δεν αποκλείεται να συμμετέχουν και πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον είτε έμπρακτα, είτε δίνοντας την στήριξη και την θετικότητά του. Συναισθηματικά, Μπορείς να αφήσεις το άγχος της καθημερινότητας στην άκρη και να δείξεις στο ταίρι σου τα έντονα και βαθιά σου συναισθήματα, αρκεί να μην υπερβάλλεις και να μην θέλεις να επιβάλεις τα θέλω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 επηρεάζει σαφέστατα τις αρχές του μήνα και πιθανά να εκδηλώσεις έντονες ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης, που μπορεί να εκτονώσεις στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσεις ένα τεταμένο κλίμα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα φώτα ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, προκλητικές συμπεριφορές μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, απολυτότητα, κτητικότητα και υποκειμενισμός να μη  επιτρέψουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο βοηθώντας σε σιγά σιγά να επιστρέψεις στην εξωστρέφεια και να κοινωνικοποιηθείς, απολαμβάνοντας εξόδους, διασκέδαση, συζητήσεις, φλερτ. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό επιστρέφει σε ευθεία πορεία και μπορείς πια να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων και διακανονισμών για οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούσαν.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου την καχυποψία και την νευρικότητα, βρίσκεις την αισιοδοξία και την χαρά σου και βλέπεις μόνο θετικά το μέλλον μπροστά σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε βάζει σε διάθεση να γοητεύσεις τους πάντες, κυρίως τους ανωτέρους σου, στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι, καθώς είναι έντονη η ανάγκη της αναγνώρισης. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που θα έχουν σταθερή παρουσία στην προσωπική σου ζωή. Εσύ που έχεις σύντροφο νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις και ότι έχεις το ίδιο σχέδιο πλεύσης ζωής με τον άνθρωπό σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει υλικές και συναισθηματικές διακυμάνσεις τέτοιες, που να σε ωθήσουν να ξεσπάσεις στα κοντινά σου πρόσωπα και να δημιουργήσεις προβλήματα στην σχέση σου που δεν θα είναι εύκολο να περιορίσεις μετά. Πιθανά να νιώθεις ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις, αυτό ανεβάζει την ένταση, το άγχος, την προκλητικότητα αλλά και τις έντονα υποκειμενικές τάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04, επηρεάζει το δεκαήμερό σου, κάνοντάς σε ένα με την αισιοδοξία και το κέφι, με την διάθεσή σου να διασκεδάζεις και να συζητάς να είναι στα ύψη και να μην χάνεις ευκαιρία να δεις παλιούς φίλους ή πρόσωπα που δεν είναι τόσο κοντά σου.

Ο Ερμής στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, λειτουργεί ευεργετικά σε περίπτωση που θέλεις να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς δρομολογώντας συμφωνίες, που να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου θα είναι άκρως συμφέρουσες. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σε βοηθά να επικοινωνήσεις και να δείξεις σταθερότητα συναισθηματική αλλά και σαν προσωπικότητα με το κοντινό ή μακρινό περιβάλλον σου, μα πάνω από όλα να δείξεις ότι τώρα πια θέλεις κάτι σταθερό στην προσωπική σου ζωή.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 είναι γεγονός ότι θα σου προκαλέσει ένταση και η εσωστρέφεια θα είναι χαρακτηριστική, καθώς καχυποψία, ανασφάλειες και απωθημένα δείχνουν να σε ταλαιπωρούν και να μην αφήνεσαι να εμπιστευτείς και να εκφραστείς όπως εσύ θα ήθελες. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό εντείνει τον εκνευρισμό, όμως είναι αλήθεια ότι μπορεί να δώσει ξαφνικές διεξόδους ψυχολογικές και να αποφασίσεις να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό δρόμο μέχρι σήμερα. Πρόσεχε σε οικονομικές συμφωνίες με τρίτους γιατί οι ανατροπές δεν θα λείψουν. Συναισθηματικά, είναι προτιμότερο να προκαλέσεις πάθος και ερωτισμό, παρά ένταση και συγκρούσεις, είναι κάτι που θα εκτιμήσει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας που να σου κόψει την ανάσα.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να φέρει μεταμορφωτικές καταστάσεις στο ερωτικό πεδίο, σε περίπτωση που «εκμεταλλευτείς» κατάλληλα τις συνθήκες και αφήσεις μέσα από την επικοινωνία και την αισιοδοξία να βγουν τα βαθύτερά σου συναισθήματα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις ότι πραγματικά νιώσεις, διαφορετικά μπορεί να εκδηλώσεις υπερβολικές συμπεριφορές και να προσπαθήσεις να χειραγωγήσεις το ταίρι σου. Η οπτική που έχεις για τον έρωτα αλλάζει και λειτουργεί μεταμορφωτικά και για εσένα. Είναι επίσης εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με το αντικείμενο του εμπορίου και της επικοινωνίας, κάτι που θα είναι για εσένα πιθανά πολύ προσοδοφόρο.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03 έχει σαφέστατη επιρροή στις αρχές του μήνα και «κινεί» για εσένα το κατά πόσο καλύπτεσαι συναισθηματικά από τους άλλους, δίνοντας μάλιστα μεγάλα περιθώρια για συνεννόηση. Τώρα όμως, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα, οι συνθήκες είναι τεταμένες και μπορεί να οδηγηθείς σε εκρηκτικές καταστάσεις στην σχέση, στις συνεργασίες αλλά και την οικογένεια. Χρήζει μεγάλης προσοχής, γιατί ο θυμός, η ακαμψία και η δύσκολη επικοινωνία πιθανά να φέρουν στην επιφάνεια οργισμένες αντιδράσεις και η αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν πολύ δυσάρεστη τροπή. Ψυχραιμία και εγκράτεια. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο βγάζοντας έντονη ανασφάλεια, καχυποψία, κτητικότητα και ζήλια. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, σε βοηθά στο να συζητήσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούσαν με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σου, δείχνοντας την διάθεση να ακούσεις και να κατανοήσεις.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε βάζει σε έντονη εσωστρέφεια, φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα που έχεις κρυμμένα καλά μέσα σου. Η ένταση δεν θα λείπει και δεν θα σου είναι δύσκολο να εκτονωθείς απότομα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε βοηθά να χαρείς την ζωή, τον έρωτα, την διασκέδαση. Η ανάγκη για συζητήσεις και ταξίδια είναι έντονη. Έντονη είναι και η ανάγκη για φλερτ και παιχνίδι. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, ανακινεί θέματα ανασφαλειών, συναισθηματικών και υλικών, που κάτω από συνθήκες σοβαρότητας και ρεαλιστικής σκέψης αντιμετωπίζεις ψύχραιμα και αποτελεσματικά.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, μπορεί να λειτουργήσει σαν βόμβα στα θεμέλια των σχέσεών σου, προσωπικών και επαγγελματικών, καθώς δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις με επιθετικό τρόπο πιθανά τον θυμό και την νευρικότητα που έχεις. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί η παρεξηγήσεις και το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα υποδαυλίσουν την κατάσταση. Γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να λειτουργήσεις με την λογική για να μην «διαλυθούν» σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04, επηρεάζει το δεκαήμερό σου, σε γεμίζει ανασφάλειες και ζήλια που πιθανά να εκδηλωθούν στην σχέση σου, αν δεν καταφέρεις να τα διαχειριστείς.

Ο Ερμής στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, σε βάζει σε διαδικασία διαλόγου με το ταίρι και τους συνεργάτες σου, προσπαθώντας έτσι να λύσεις εκκρεμότητες ή παρεξηγήσεις που μπορεί να ταλαιπώρησαν την σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σε βοηθά να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορεί να κάνεις σαν προσωπικότητα, να εμπιστευτείς τις αρχές σου και το ήθος που πρεσβεύεις και να μην χαθείς μέσα στις ανασφάλειες και στην ανάγκη για σιγουριά μέσω της ύλης.

3ο δεκαήμερο

Ανακατατάξεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 για εσένα, καθώς δείχνεις να επαναστατείς με σχέσεις που έχεις μέχρι στιγμής ή πιθανά να επαναστατείς με τον εαυτό σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό μπορεί να σου προκαλέσει νευρικότητα αλλά και να αιφνιδιάσεις ή να αιφνιδιαστείς με τις συμπεριφορές των άλλων απέναντί σου. Συνεργασίες και προσωπική ζωή μπαίνουν στο «στόχαστρο» και πιθανά να αλλάξεις τρόπο πλεύσης, συμπεριφοράς και διαχείρισης κεραυνοβολώντας τους γύρω σου. Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες έρχονται μπροστά σου και καλά θα κάνεις να βάλεις την διορατικότητά σου να δουλέψει για να αναγνωρίσεις ποιες προχωρούν και ποιες όχι. Συναισθηματικά, ξαφνιάζεις και ξαφνιάζεσαι και ανατρέπονται πολλά στερεότυπα και νόρμες, κάτι που σε οδηγεί σε μία νέα πορεία στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι προετοιμασμένος για κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα ανεβάσουν το χτυποκάρδι.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει οικονομική στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Συναισθηματικά, οι υπερβολές δεν θα λείψουν, έχεις όμως την ευκαιρία να «υπερβάλλεις» και στο πάθος, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σου. Η κτητικότητα, η ζήλια και οι εξουσιαστικές τάσεις καλό είναι να μείνουν στο περιθώριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 φέρνει στην επιφάνεια με σφοδρό τρόπο καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος, με τα οποία ακόμα παλεύεις, και είναι αλήθεια ότι αυτό το ψυχικό δυναμικό που κουβαλάς μπορεί να εκτονωθεί με οξύτητα στο στενό σου περιβάλλον, προκαλώντας συγκρούσεις που μπορεί να φέρουν και οριστικές ρήξεις. Το ταυ τετράγωνο της συνόδου Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να λειτουργήσει σαν δυναμίτης στην ψυχολογία σου, ωθώντας σε να χάσεις το μέτρο και την αντικειμενικότητά σου. Προσοχή γιατί δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί οι σχέσεις να επανακάμψουν στον ίδιο βαθμό. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και μπαίνεις σε μία περίοδο που θέλεις να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου. Φλερτάρεις για να επιβεβαιωθείς. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό γυρίζει σε ευθεία πορεία λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο πλαίσιο τα καθημερινότητα, δίνοντας λύσεις σε ζητήματα εργασιακά.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, «χρησιμοποιώντας» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διπλωματία για να φέρεις ισορροπίες. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε ωθεί στην διασκέδαση, στην χαρά, στο να χαρείς τον έρωτα σαν ένα παιχνίδι, στο να απολαύσεις ταξίδια και διαφυγές στην ύπαιθρο. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, φέρνει σιγουριά και σταθερότητα συναισθηματική και ψυχική, καθώς δείχνεις πια να ξέρεις τι θέλεις από τους άλλους και να αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα τις δικές τους ανάγκες.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, κάνει έντονη την επιρροή της και μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά σε ψυχολογικό επίπεδο για εσένα, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με απωθημένα και πληγές του παρελθόντος που δεν μπορείς να επουλώσεις. Η νευρικότητα, η απολυτότητα, τα σφοδρά ξεσπάσματα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας πιθανά να σε ταλανίσουν και να εκτονωθείς σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος ή σε εργασιακό επίπεδο δημιουργώντας καταστάσεις που μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Σκέψου καλά και φρόντισε να συμπεριφέρεσαι με ψυχραιμία και λογική. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04, επηρεάζοντας το δεκαήμερό σου, φέρνει την ανάγκη για καλαισθησία, για ενασχόληση με την τέχνη. Είναι δεδομένο ότι φλερτάρεις και οι κατακτήσεις είναι πολλές.

Ο Ερμής στον Κριό, όντας σε ευθεία πορεία, λειτουργεί ευεργετικά σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας που μπορεί να υπήρχαν αλλά να μην μπορούσε να βρεθεί κάποια λύση. Είναι επίσης πιθανό να επιθυμείς να συζητήσεις εκκρεμή θέματα με συναδέλφους που σε απασχολούν, θέλοντας να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σου δίνει την δύναμη να δεις με σοβαρότητα και ρεαλισμό τόσο τις συνεργασίες σου, όσο και την προσωπική σου ζωή και να προχωρήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε νέα βήματα, επαγγελματικά και προσωπικά.

3ο δεκαήμερο

Αιφνιδιαστικές αλλαγές μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 σε εργασιακό αλλά και επίπεδο καθημερινού προγραμματισμού, που μπορεί αρχικά να σε ξεβολέψουν, να σε αγχώσουν, να γκρινιάξεις αλλά είναι βέβαιο ότι θα έρθει στην ζωή σου θα σε οδηγήσει σε επόμενο στάδιο που θα βοηθήσει στην βελτίωσή σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις εργασίας που μπορεί να σε αγχώσουν αλλά θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό και να εξελιχθείς σημαντικά σε αυτόν τον τομέα. Διαφορετικά, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί ο εκνευρισμός σου μπορεί να φέρει αντιδικίες και προστριβές. Συναισθηματικά, πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά μέσα από την εργασία δείχνουν έντονο ενδιαφέρον, άφησε λοιπόν και εσύ την επικριτικότητα και την εμμονή στην λεπτομέρεια και δεν θα χάσεις.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στο ζώδιό σου, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις ή την επικοινωνία που μπορεί να έχουν πολύ καλή εξέλιξη και να συνάψεις νέες συμφωνίες και συνεργασίες επικερδείς για εσένα. Συναισθηματικά, η εκ βαθέων εξομολόγηση των συναισθημάτων σου θα φέρει το αντίστοιχο και από το ταίρι σου, γι’ αυτό μην φοβηθείς λοιπόν να δείξεις τι νιώθεις. Ο ερωτισμός και το πάθος θα ξεχειλίζουν και μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 είναι πολύ πιθανό να φέρει γεγονότα και θέματα στο προσκήνιο με φιλικά σου πρόσωπα αλλά και με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικό στο πως θα χειριστείς την κάθε κατάσταση, καθώς το ταυ τετράγωνο της συνόδου Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να ναρκοθετήσει τις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις λόγω προσωπικών ανασφαλειών, έντονου εκνευρισμού, επιθετικής και εριστικής διάθεσης. Πρόσεχε επίσης το έλλειμμα αντικειμενικότητας και τις παρανοήσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο πως θα εξομαλύνεις τις σχέσεις με συναδέλφους και θα επικρατήσει ισορροπία στον εργασιακό χώρο. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό επιστρέφει σε ευθεία πορεία και σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις ελεύθερα συναισθήματα στο ταίρι σου.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 είναι γεγονός ότι μπαίνεις στην διαδικασία να αγχωθείς, καθώς η καθημερινότητα γίνεται πιο έντονη, επιφορτίζεσαι με περισσότερες ευθύνες και αγγαρείες που πιθανά να σε αγχώσουν. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε βάζει σε διαδικασία να προσέξεις τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και την βελτίωση της εικόνας σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σε καλεί να κλείσεις κύκλους από παρελθούσες καταστάσεις και να βρεις την δύναμη και την αυτοπεποίθηση να προχωρήσεις με λογικά και ρεαλιστικά βήματα, αφήνοντας πίσω σου ότι σε πληγώνει.

2ο δεκαήμερο

Μεγάλη ένταση και νευρικότητα προβλέπεται στις αρχές του μήνα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω να βάζει φωτιά στις σχέσεις σου με το φιλικό σου περιβάλλον αλλά και την ερωτική σου ζωή. Θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα αντιδράσεις ή στο πως θα πεις ότι θέλεις να εκφράσεις γιατί τα νεύρα, η απολυτότητα, τα βίαια ξεσπάσματα και η δύσκολη επικοινωνία μπορεί να φέρουν σχέσεις σημαντικές για εσένα σε οριακό σημείο και να χαθεί ο έλεγχος με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Προσοχή λοιπόν στις αντιδράσεις και προσπάθησε να ισορροπήσεις και να πιστέψεις τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με την διατροφή σου και την φυσική αντοχή σου.

Ο Ερμής στον Κριό σε ευθεία πορεία δείχνεις την διάθεση να κάνεις σχέδια που αφορούν σε δημιουργικές ασχολίες ή να σχεδιάσεις να απολαύσεις στιγμές με φίλους ή το ταίρι σου διασκεδάζοντας και περνώντας αξέχαστες στιγμές. Προσοχή ιδιαίτερη πρέπει να δείξεις σε πομπώδεις εκφράσεις και τάσεις αυτοπροβολής που θα δυσαρεστήσουν τους γύρω σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, λειτουργεί ευεργετικά για πληγές και τραύματα του παρελθόντος που μπορεί μέχρι τώρα να σε ταλαιπωρούσαν και να υπήρχαν στο μυαλό σου. Είναι τώρα η στιγμή να εκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να προχωρήσεις με λογική και ρεαλισμό μη έχοντας πια κάτι να σε βαραίνει δυσάρεστα, κρατώντας τα θετικά που μπορεί να αποκόμισες.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τον Ουρανό να σχηματίζει σύνοδο με τα φώτα, μπορεί να φέρει ανατροπές και κεραυνοβόλες καταστάσεις σε δημιουργικό επίπεδο αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι η πρωτοποριακή σου έμπνευση μπορεί να οδηγήσει σε άκρως δημιουργικές καταστάσεις και να καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν αποκλείεται επίσης να βγάλεις έντονες επαναστατικές και ανεξάρτητες τάσεις στον έρωτα, αιφνιδιάζοντας έτσι το ταίρι σου. Νιώθεις ότι πρέπει να πάρεις αποστάσεις και να δεις με καθαρό και αντικειμενικό μάτι πως θέλει να εξελιχθεί η προσωπική σου ζωή και πως όχι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι να είσαι προετοιμασμένος για νέες κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα κάνουν την φλόγα μέσα σου να φουντώσει, μην ξεχνάς όμως ότι μπορεί να απομακρυνθούν από εσένα με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο. Προσπάθησε να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς να απαιτήσεις δεσμεύσεις… τουλάχιστον για αρχή.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, σου δίνει εύνοια και προστασία σε εργασιακό επίπεδο, εξομαλύνοντας σχέσεις και βγάζοντας τον καλύτερό σου εαυτό αλλά και νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να συγχωρήσεις ότι σε έχει πληγώσει, αφήνοντας πίσω τις κακές στιγμές. Εξαιρετικές οικονομικές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν, πρόσεξε τις υπερβολές και δεν θα χάσεις. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει σωστά και είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 μπορεί να φέρει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις και εξελίξεις που πιθανά να είναι εκτός ελέγχου, καθώς το ταυ τετράγωνο της συνόδου Άρη – Κρόνου από το ζώδιό σου με τα Φώτα λειτουργεί σαν φυτίλι σε επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις. Είναι γεγονός ότι η νευρικότητα, η επιθετικότητα, η αδιαλλαξία συνοδευόμενες από την δυσκολία στην επικοινωνία δείχνουν να μπορούν να σε ωθήσουν σε εκρήξεις και να γκρεμίσεις σχέσεις πολύ σημαντικές για εσένα. Γι’ αυτό δείξε σύνεση και λογική. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και βγαίνεις από την εσωστρέφεια, γίνεσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, φλερτάρεις, αισιοδοξείς δημιουργείς. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό επιστρέφει σε ευθεία πορεία και λειτουργεί βοηθητικά για την συνεννόηση μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε ωθεί στο να εκδηλώσεις με δυναμισμό την προσωπικότητά σου και να μπορέσεις να εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό, την δράση, την μεγαλοκαρδία που σε διακρίνει. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 λειτουργεί ευεργετικά στο εργασιακό περιβάλλον και στην καθημερινότητα, αφού φροντίζεις να εξομαλύνεις καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από το ζώδιό σου να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σου δίνει την ευκαιρία να στραφείς στους στόχους που έχεις θέσει και με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα να προσπαθήσεις να καταφέρεις ο καλύτερο ή να βάλεις γερά θεμέλια για το μέλλον. Οι φίλοι μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο, καθώς δείχνουν να σε εμπιστεύονται και να σε στηρίζουν στις προσπάθειές σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 σε φορτίζει σε μεγάλο βαθμό, με το ταυ τετράγωνο της συνόδου Άρη – Κρόνου από το ζώδιό σου με τα Φώτα σε οδηγήσει πιθανά σε έντονες συγκρούσεις και εκρηκτικές αντιδράσεις. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί τάσεις υποκειμενισμού, νευρικότητα και επιθετικότητα, σκληρές συμπεριφορές και αδιαλλαξία μπορούν να δημιουργήσουν ανεξέλεγκτες αντιπαραθέσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο και να δυναμιτίσουν έτσι σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Μόνο κρατώντας την ψυχραιμία σου και δίνοντας στους άλλους την ευκαιρία να εκφραστούν θα μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04 βγάζει την γοητεία, τον ερωτισμό και την αισιοδοξία στην επιφάνεια. Απολαμβάνεις την ζωή, την διασκέδαση, την σχέση σου αλλά και τις κατακτήσεις που είναι βέβαιο ότι θα έχεις.

Ο Ερμής στον Κριό σε ευθεία πορεία λειτουργεί ευεργετικά στην επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον και σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις συζητήσεις και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις για προβλήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η συναισθηματική διάθεση και η τάση να ακούς με καλή προαίρεση έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από το ζώδιό σου να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, μπορεί να φέρει εντυπωσιακές ιδέες για νέα οράματα ή εξελίξεις σε στόχους που έχεις ήδη θέσει. Ο έρωτας δεν είναι για εσένα κάτι επιπόλαιο, κάτι που φροντίζεις να το δείχνεις στο ταίρι σου και να του δημιουργείς ασφάλεια.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τον Ουρανό να σχηματίζει σύνοδο με τα φώτα, μπορεί να φέρει εντυπωσιακές αλλαγές και ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και να σε βοηθούν στον απώτερο σκοπό σου, την καθιέρωση και την εξέλιξη στον τομέα που υπηρετείς. Είναι γεγονός ότι πιθανά να αντιδράσεις και να επαναστατήσεις με συμπεριφορές ανωτέρων σου, θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι μόνο με ηρεμία και επιχειρήματα θα βγεις κερδισμένος από την όποια αντιπαράθεση και όχι μέσα από εκρηκτικές συμπεριφορές που θα σου στοιχίσουν. Ο έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, κεραυνοβολώντας σε για τα καλά. Εσύ που έχεις ταίρι δεν αποκλείεται να ξαφνιάσεις το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, επισημοποιώντας την σχέση σου.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να φέρει εξαιρετικές εξελίξεις σε επίπεδο στόχων και ονείρων και γιατί όχι μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου και να κάνεις πολύ κερδοφόρες συνεργασίες. Συναισθηματικά, νιώθεις έτοιμος να εκδηλώσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, κάτι που θα χαροποιήσει το ταίρι σου και θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα. Υπερβολές μπορεί να υπάρξουν, θυμήσου όμως ότι πρέπει να βρεις την χρυσή τομή με τον σύντροφό σου για να βρεις και εσύ την δική σου ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 μπορεί να φέρει σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, μακρινούς συγγενείς ή με φίλους σε παρέες που μπορεί να βρεθείς. Το ταυ τετράγωνο της συνόδου Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα σου δημιουργεί έντονη καταπιεσμένη οργή, ανασφάλειες, απωθημένα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να γίνεις επιθετικός, προκλητικός, μη έχοντας καμία διάθεση για καλή επικοινωνία. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που δεν θέλεις να υπάρξουν ρήξεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, διαφορετικά να είσαι προετοιμασμένος για εντονότατες αντιπαραθέσεις και καυγάδες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με το σπίτι και το πως θα το διαμορφώσεις. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό επιστρέφει σε ευθεία πορεία και σε βοηθά στο να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία, που ενδεχομένως να είχαν κολλήσει τον τελευταίο καιρό.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε βάζει σε μία ιδιότυπη εσωστρέφεια, καθώς μπαίνεις σε διαδικασία απολογισμού του τελευταίου διαστήματος και των συμπεριφορών σου. Η κυκλοθυμία θα είναι έντονη. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε βοηθά να απολαύσεις την διασκέδαση, την δημιουργικότητα, να δραστηριοποιηθείς εκφραζόμενος καλλιτεχνικά, να ερωτευτείς και να νιώσεις μοναδικά. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που σε ταλάνιζαν, καθώς τώρα νιώθεις να έχεις την λογική και τον ρεαλισμό να προχωρήσεις δυναμικά.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 σε φορτίζει σε μεγάλο βαθμό, με το ταυ τετράγωνο της συνόδου Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα, καθώς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, οργή που δεν έχει διοχετευτεί, τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Η εκρηκτική συμπεριφορά σου μπορεί να σε φέρει σε έντονη αντιπαράθεση, με ανεξέλεγκτες συνέπειες, με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον, συγγενείς εξ αγχιστείας, φίλους που δεν βλέπεις συχνά. Απολυτότητα, σκληρότητα, εριστικότητα και υποκειμενισμός είναι ένα μείγμα δυναμίτης για εσένα και για όποιον θεωρήσει ότι μπορεί να αντιπαρατεθεί μαζί σου. Λογική και ψύχραιμη σκέψη δεν πρέπει να χαθούν. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04 σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη για ασφάλεια, τρυφερότητα, ρομαντισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για να απολαύσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου.

Ο Ερμής στον Κριό σε ευθεία πορεία πια λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου χωρίς παρανοήσεις και να μπορέσεις να βρεις ιδέες και λύσεις για θέματα που απασχολούν το στενό σου περιβάλλον. Συμφωνίες εμπορικές ή επικοινωνίες δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σε καλεί να αντιμετωπίσεις και να κλείσεις επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που μπορεί να εκκρεμούσαν από το παρελθόν και να σου δημιουργούσαν θλίψη. Η δύναμη και η συναισθηματική ισορροπία είναι κυρίαρχες και βοηθούν στο να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια.

3ο  δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έντονη επικοινωνιακή δράση αλλά και ξαφνικές γνωριμίες με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε επαγγελματικές δράσεις. Είναι γεγονός ότι η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό πιθανά να φέρει νευρικότητα αλλά είναι βέβαιο ότι θα φέρει και πρωτότυπη σκέψη, έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακή δράση σε σχέση με θέματα εμπορίου, επικοινωνίας δημοσίων σχέσεων. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να πάρεις αποστάσεις ξαφνικά από πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος ή κάποιο από αυτά να συμμετέχει στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Συναισθηματικά, καλό θα είναι να κάνεις την διαφορά και να προσφέρεις, για παράδειγμα, ένα ταξίδι κοντινό ως έκπληξη στο ταίρι σου για να λειτουργήσεις ανανεωτικά στην σχέση σου και να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες κεραυνοβόλες γνωριμίες θα κεντρίσουν το μυαλό σου και θα σε κάνουν να νιώσεις μοναδικά.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο για να καλύψεις ανάγκες που έχεις στου συγκεκριμένους τομείς, αποφεύγοντας πάντα τις υπερβολές. Αυτό θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά σε εσώτερο επίπεδο και θα σε βοηθήσει να βρεις το ψυχικό σθένος και να λυτρωθείς από απωθημένα και συμπλέγματα παρελθόντων καταστάσεων.  Ο έρωτας γίνεται εντονότερος από ποτέ και η εκ βαθέων εξομολόγηση συναισθημάτων λειτουργεί ευεργετικά στην σχέση.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 πιθανά να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα, καχυποψία και εσωστρέφεια, βγάζοντας στην επιφάνεια με επιθετικό τρόπο φόβους και ανασφάλειες που πιθανά να κρύβεις καλά μέσα σου. Το ταυ τετράγωνο της συνόδου Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα δείχνει ικανό να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στις φιλικές σου σχέσεις, που αν δεν προσέξεις, οι συγκρούσεις θα είναι τέτοιας δυναμικής που μπορεί να υπάρξουν ανυπολόγιστες συνέπειες. Η εριστική συμπεριφορά, η σκληρότητα, η ακαμψία και η έλλειψη αντικειμενικότητας είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός που καλά θα κάνεις να θέσεις υπό έλεγχο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και σε βοηθάει να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να βγεις και να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις ασταμάτητα. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό σε βάζει σε μία για να κάνεις σχέδια σε σχέση με τα οικονομικά σου και την αύξησή τους.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε κάνει έντονα κινητικό σε επίπεδο επικοινωνίας και είναι γεγονός ότι επιθυμείς διακαώς να βρίσκεσαι με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να ανταλλάσσεις απόψεις με αυτά. Έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες μπορεί να φέρουν προτάσεις σε ότι αφορά εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και σε πρόσωπα μέσα σε αυτή που θέλουν να τους δείξεις τρυφερότητα και ζεστασιά. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σταθεροποιεί σχέσεις με το ευρύτερο ή ακόμα και το στενό περιβάλλον. Δρομολογείς ζητήματα που βοηθούν σε μία νέα πλεύση στην ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03,με το ταυ τετράγωνο της συνόδου Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Είναι γεγονός ότι η νευρικότητα, η προκλητικότητα, η σκληρή στάση και η αδιαλλαξία μόνο επιβαρυντικά θα λειτουργήσουν και πιθανά να προκαλέσουν συγκρούσεις που μόνο εσύ θα είσαι ζημιωμένος. Καλό είναι επίσης να είσαι προσεκτικός με τις φιλικές σου σχέσεις γιατί καχυποψία και ζήλια εντείνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα και μπορεί να υπάρξουν ρήξεις με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04 σε καλεί στο να απολαύσεις την κοινωνικότητα, «φορτώνοντάς» σε με πολλές προσκλήσεις για πάρτι και εξόδους. Φλερτάρεις και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα, καθώς δείχνεις να έχεις ανάγκη να επιβεβαιωθείς μέσα από αυτό.

Ο Ερμής στον Κριό σε ευθεία πορεία λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να εκφράσεις τις ανάγκες σου, με λογική και ρεαλιστική σκέψη. Τα οικονομικά σου θέματα δείχνουν να ξεμπλοκάρουν και συζητήσεις που μπορεί να εκκρεμούσαν έρχονται πάλι στο προσκήνιο για να μπορέσεις να βρεις νέους πόρους εισοδήματος. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, φέρνει ζητήματα επιμόρφωσης και σεμιναρίων στο προσκήνιο, με εσένα να δείχνεις αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα στον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις. Η πορεία της ζωής σου δρομολογείται με σταθερές βάσεις και ρεαλισμό.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 μπορεί να φέρει ένταση και ανασφάλεια σε επίπεδο υλικών και συναισθηματικών αναγκών, καθώς οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο πιθανά να σε αιφνιδιάσουν και αυτό να σε «οδηγήσει» στο να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και την πίστη στον εαυτό σου. Δεν είναι όμως απίθανο να υπάρξουν και ξαφνικά έξοδα που θα πρέπει να διαχειριστείς με ωριμότητα και ψυχραιμία. Προστάσεις αιφνιδιαστικές για αύξηση των οικονομικών σου πόρων έρχονται στο τραπέζι και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις με πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο να μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς. Συναισθηματικά, δεν είναι απίθανό να αιφνιδιαστείς από το έντονο πάθος που σε διακατέχει αλλά και την κτητικότητα που μπορεί να σε διακρίνει. Καλό είναι να μπορέσεις να εκπλήξεις το ταίρι σου και να αφήσεις τον ερωτισμό να πάρει το πάνω χέρι, διαφορετικά οι φόβοι σου θα σε κυριεύσουν και θα εκτονωθούν στην σχέση σου.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ανοίγματα επιχειρηματικά που θα σου αλλάξουν την πορεία της ζωής σου αλλά και θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Μην αφήσεις τάσεις ελέγχου και εξουσίας να σε καταβάλουν, θέσε στόχους στην ζωή σου που τώρα μπορούν να έχουν ευνοϊκή τροπή και να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εσένα. Ο έρωτας είναι επιπόλαιος, περιπετειώδης αλλά και υπερβολικός, όμως η ένταση των συναισθημάτων δεν λείπει.

ΠΗΓΗ: Myastro.gr