Αναστάτωση μπορεί να επικρατήσει στο πεδίο των σχέσεων αυτή την εβδομάδα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Στις 6/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί την ανάγκη για νέα ξεκινήματα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, όμως οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο διαχείρισης και προσέγγισης των πραγμάτων. Η σύνοδος των Φώτων με τον Άρη στον Ζυγό και η όψη χιαστί με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα εκρηκτική χωρίς να μας είναι εύκολο να συγκρατήσουμε ή να ελέγξουμε τις προθέσεις μας. Νέα πρόσωπα είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη ζωή μας ή να υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν που θα μας απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφευχθούν οι καβγάδες αφού είναι πιθανό να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και ρίξεις που τελικά θα μας απογοητεύσουν.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 7/10 και μας δίνει την δυνατότητα να αφήσουμε πίσω ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρέασαν την ψυχολογία μας. Η αισιοδοξία και η ανάγκη να βιώσουμε την περιπέτεια στην προσωπική μας ζωή είναι έντονη για αυτό και δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για διασκέδαση και δράσεις που θα μας ικανοποιήσουν. Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας μπορεί να μας προσεγγίσουν και να μας κεντρίζουν την προσοχή δημιουργώντας συνθήκες για μία καινούργια σχέση.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας προβλέπεται ιδιαίτερα έντονο για αυτό είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να λειτουργούμε με βάση τη λογική. Ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής συντονίζονται σε σύνοδο στον Ζυγό και μπορεί να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την δυναμική της συγκεκριμένης συνθήκης ώστε να πάρουμε πρωτοβουλίες για να λυθούν ζητήματα από το παρελθόν.

Επίσης θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε παρορμητικές συμπεριφορές, απερισκεψία και τάσεις για φιλονικία που δεν θα ευνοήσουν σε γενικότερο επίπεδο της σχέσης μας. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το έλλειμμα επικοινωνίας και πιθανές ανταγωνιστικές συμπεριφορές δεν θα επιτρέψουν να ευοδώσουν για αυτό είναι προτιμότερο να μην επενδύσουμε συναισθηματικά.

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα προμηνύεται έντονη όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να φέρουν τα «πάνω-κάτω». Διαφύλαξε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα από εντάσεις και παρορμητικά λόγια, καθώς η παρουσία του Άρη κοντά στα «φώτα» της νέας Σελήνης θα φέρει αρκετά. Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι στα φόρτε της -ας μην ξεχνάμε και τον ανάδρομο Ερμή- όμως προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν και αφορά μία προσωπική σου σχέση.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα τα οποία υπάρχουν σε εκκρεμότητα με πρώην και νυν και μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη πού βρίσκεται το ίδιο ζώδιο δείχνει πως η καθημερινότητά θα είναι αρκετά απαιτητική αυτή την εβδομάδα. Από τη θέλησή σου θα εξαρτηθεί και το πρόγραμμά σου αλλά και η διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Βάλε σε προτεραιότητα την επικοινωνία με τα άτομα με τα οποία εμπλέκεσαι ερωτικά αυτές τις μέρες, καθώς οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας είναι πολύ πιθανές να συμβούν.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (6/10) η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις αισθηματικές σου υποθέσεις και πολύ πιθανό να ανοίξει και ένα νέο κεφάλαιο σε μία αισθηματική σχέση. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει κάποιες στιγμές έντασης, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για αποφάσεις, οι οποίες θα είναι παρορμητικές! Η επικοινωνία εξακολουθεί να χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, αλλά προς το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα έχεις μία καλή είδηση σχετικά με μία αισθηματική υπόθεση.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 δείχνει πως τώρα ήρθε ο καιρός για αποφάσεις σε θέματα τα οποία σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με τα αισθηματικά σου. Ίσως είναι καιρός να ‘κόψεις’ ένα τοξικό άτομο έξω από τη ζωή σου, ακόμη και εάν πρόκειται για άτομο που εμπλέκεστε ερωτικά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κλείσεις κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες δουλειές οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κάποια ζητήματα ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, θα βγεις κερδισμένος αν καταφέρεις να αποφύγεις το σκόπελο των εντάσεων κυρίως με τους οικείους σου.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (6/10) η οποία σε προτρέπει να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν ερωτικές σχέσεις. με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα ανάψουν τα αίματα. Στην εξίσωση μπαίνει και ο Ερμής ο οποίος κινείται ανάδρομα και δεν βοηθά ιδιαίτερα την επικοινωνία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να σου δημιουργηθεί ανησυχία σχετικά με την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται με κάποιο τρόπο και με τον ερωτικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, μιλά για έξοδα για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Προσπάθησε να αποφύγεις αγορές οι οποίες μπορούν να περιμένουν για αργότερα, ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου. Μην σπαταλήσεις πολλά στις εξόδους σας, ούτε σε δώρα. Μόνο τα λογικά.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσένα -όπως και όλο αυτό το διάστημα- καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα συμβαίνουν στο δικό σου ζώδιο. Στις 6/10 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη. Όπου βρίσκεται ο Άρης υπάρχει μία έντονη παρορμητική διάθεση, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε κινήσεις που δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις και μην αφήσεις το έντονο κλίμα που θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, στις οποίες φαίνεται πως θα είσαι επιρρεπής, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα και με την επιρροή της νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους -με μεγαλύτερη συχνότητα- κάποιες ανησυχίες ή κάποιες φοβίες σχετικές με τα ερωτικά σου. Μην σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μεγεθύνει τα αρνητικά συναισθήματα και τελικά να σε κάνει να αποκτήσεις λάθος εικόνα για ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Τοξότη μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η νέα Σελήνη -λόγω της συνόδου που θα έχει μαζί της ο Άρης- θα είναι αρκετά εκρηκτική και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών με πρόσωπα με τα οποία έχεις ερωτική σχέση. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με φίλους καθώς θα ακουστούν πολλές και διαφορετικές απόψεις οι οποίες μπορεί να σε βοηθήσουν, τώρα που θα είσαι μπερδεμένος.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα έρθουν αρκετά ζητήματα στο προσκήνιο τα περισσότερα από αυτά θα αφορούν τα ερωτικά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος το ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα με τα άτομα με τα οποία εμπλέκεσαι ερωτικά, γι’αυτό πρόσεξε μην παρεξηγηθείτε. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις και θέματα που μπορεί να προκύψουν μεταξύ σας. Η επικοινωνία χρειάζεται για ακόμα μία εβδομάδα προσοχή, μιας και ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει τρόπους να ξεφύγει από την καθημερινότητα και από τις εντάσεις στα αισθηματικά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 θα σου δημιουργήσει ανυπομονησία, σχετικά με μία συνάντηση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η σύνοδος του Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο Ζυγό με τα «φώτα» της νέας Σελήνης δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες στιγμές έντασης με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο μιας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δεν θα βοηθήσει στη διευθέτηση παρεξηγήσεων.

Iχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αναμόχλευση κάποιων ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να σε προσεγγίσει κάποιος πρώην και να μπορέσετε, επιτέλους, να αφήσετε για πάντα το μεταξύ σας εκεί που ανήκει, στο παρελθόν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σκέψεις σχετικές με κάποια θέματα, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από δεδομένα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ακόμα καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να δώσεις προσοχή να μην τσακωθείς με την σχέση σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση.

Πηγή: myastro