Στις 4/11 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου. Εστιάζουμε στα οικονομικά μας. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας και να επηρεάσουμε θετικά τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος σε αυτό.

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ
Η προσοχή σου στρέφεται στα οικονομικά σου. Ο Άρης  μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να βγεις από τα οικονομικά αδιέξοδα, αλλά και να αυξήσεις το εισόδημα σου. Επισημοποιείς τη σχέση σου!
ΤΑΥΡΟΣ
Ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, τελειώνοντας μια κατάσταση που σε προβληματίζει εδώ και καιρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι χωρίζεις απαραίτητα, αλλά ότι ίσως ξεκινάς σε μια νέα βάση, ή ότι κάνεις μια νέα αρχή με το σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια αγοραπωλησία που σκεφτόσουν καιρό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκουράσου, χαλάρωσε και απαλλάξου από οτιδήποτε επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σου. Ούτως ή άλλως σε φάση… για συμβιβασμούς δεν είσαι! Στη δουλειά σου… κοίτα λίγο γύρω σου! Δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί ένα φλερτ!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μέρες είναι ιδανικές να ασχοληθείς με τους φίλους και το σύντροφό σου αλλά και για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου με κάποιος ανθρώπους που είναι στη ζωή σου.
ΛΕΩΝ
Ευχάριστες αλλαγές αναμένονται στα επαγγελματικά σου, ενώ καλείσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου αλλά και την ισορροπία σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Νοσταλγείς ένδοξες ερωτικές στιγμές του παρελθόντος και με την πανσέληνο αντιλαμβάνεσαι την αξία και τη ζεστασιά της σταθερότητας. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, θα σε ηρεμήσουν από τυχόν έντονου στρες στιγμές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διευρύνεις τους ορίζοντές σου, δημιουργείς νέες προοπτικές στη ζωή σου, κάνεις σημαντικές γνωριμίες, που δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται και στην αισθηματική σου ζωή, με την αναζωπύρωση ενός έρωτα, την επισημοποίηση της σχέσης σου ή ενός νέου έρωτα, που ολοκληρώσει τη ζωή σου.
ΖΥΓΟΣ
Αλλαγές ευχάριστες προβλέπονται στα οικονομικά σου, που σου προκαλούν άγχος. Κατάλληλη περίοδος για να κάνεις μια επένδυση, αν βασίζεσαι μόνο στις δικές σου δυνάμεις. Αν σκέφτεσαι τη συμβίωση με τον σύντροφό σου, προχωρά…!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξελίξεις αναμένονται στις σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινάς να προγραμματίσεις το γάμο σου, μια συμβίωση ή μια νέα σχέση. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία που θα ξεκινήσει τώρα, θα εξελιχθεί θετικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθεις ανασφάλεια στα επαγγελματικά σου και με αυτά θα ασχοληθείς αυτήν την περίοδο.. Το ζητούμενο είναι η βελτίωση των οικονομικών σου και αυτό είναι κάτι που μπορείς να προσπαθήσεις, να επιτύχεις χάρη στις θετικές γωνίες που σχηματίζουν ο Άρης και ο Πλούτωνας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερα θετική για σένα είναι η πανσέληνος! Θα ασχοληθείς με πολύ ευχάριστα ζητήματα, που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή, τον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δίνεις την ενέργεια σου στο σπίτι και την οικογένεια, τομείς που θα σε απασχολήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Η αλήθεια είναι ότι διανύεις μια «υποτονική» περίοδο, αλλά να ξέρεις ότι αυτό θα φέρει περισσότερες ώρες στο σπίτι, καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ δεν αποκλείεται να επισπεύσεις τώρα την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να ξεκινήσεις μια δοκιμαστική συμβίωση με τον σύντροφό σου.
ΙΧΘΕΙΣ
Γνωριμίες, μετακινήσεις, ταξίδια φέρνει για σένα αυτή η πανσέληνος, ενώ αλλαγές που μπορεί να συμβούν θα έχουν θετικό αντίκτυπο, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Μην καταπιαστείς με πολλές δραστηριότητες που δεν θα μπορέσεις να φέρεις σε πέρας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή.