Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

H ενέργεια σου χτυπάει κόκκινο! Συναισθηματικές εκρήξεις σε διαδέχονται η μία μετά την άλλη. Μην εκπλαγείς αν η διάθεσή σου τη μία είναι καλή και την άλλη δεν είναι. Μπορεί οι δικοί σου άνθρωποι να δυσανασχετήσουν με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου αλλά μην πτοείσαι.

Ταύρος

Θα έχεις την διάθεση να αντιμετωπίσεις τα πράγματα όπως παλιά και να ακολουθήσεις  τη γνωστή μη λανθασμένη σου τακτική αλλά καλύτερα να βρεις άλλο τρόπο να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που τυχόν σε προβληματίζουν! Πιθανότατα να νιώθεις ότι η ζωή σου έγινε χαοτική ξαφνικά με τόσα που έχεις να κάνεις.

Δίδυμοι

Ανάκτησε θετική ενέργεια από το οτιδήποτε σε ευχαριστεί γιατί θα τη χρειαστείς. Οι υποχρεώσεις σου τρέχουν και εσύ πρέπει να ανταπεξέλθεις σε όλα.

Καρκίνος

Μη νιώθεις σαν να πρέπει να τα διαχειριστείς όλα με τη μία. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει η παροιμία και είναι κάτι που πρέπει να το έχεις στο νου σου. Επιζητάς το suspence στη ζωή σου και η ρουτίνα σου στο χαρίζει απλόχερα.

Λέων

Προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου θα πρέπει να ακολουθήσεις μια διαφορετική διαδρομή με πολλά ζιγκ-ζαγκ, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις περιπέτειες και να ανακαλύψεις νέα πράγματα.

Παρθένος

Bγες από το τέλμα που  έχεις πέσει και απόλαυσε τη ζωή. Βέβαια η κατάσταση που βρίσκεσαι είναι flat και αν μείνει στάσιμη για λίγο ακόμα θα σε βυθίσει στη μελαγχολία και σε αρνητικές σκέψεις. Επικεντρώσου στα όνειρα σου και τους στόχους σου!

Ζυγός

Πληροφορίες έρχονται από παντού για πράγματα που σε απασχολούν και σε σώζουν τη τελευταία στιγμή! Να έχεις τα μάτια σου 14 διότι θα ακούσεις για επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου! Επιζητάς την περιπέτεια και οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι ικανές να σου τη προσφέρουν απλόχερα!

Σκορπιός

Mπορεί να νιώθεις μπερδεμένος και απογοητευμένος. Ο λόγος; Η αδιαφορία των άλλων προς εσένα. Είναι δύσκολο να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς στα προβλήματά σου όταν τα πάντα είναι στον αέρα. Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα θα ρολάρουν σιγά-σιγά…

Τοξότης

Η ενέργεια σου είναι αστείρευτη! Υπάρχει η σπίθα του ενθουσιασμού ότι κάτι νέο και διαφορετικό είναι στον αέρα και είσαι έτοιμη να το υποδεχτείς! Ένα μικρό άγχος θα έχεις για τις εξελίξεις αλλά έχε υπομονή και όλα θα πάνε όπως θέλεις!

Αιγόκερως

Σε διακρίνει μια αναποφασιστικότητα. Η αλήθεια είναι ότι σε έχουν μπερδέψει λίγο οι πράξεις των άλλων γύρω σου και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Μην χάνεσαι. Επικεντρώσου μόνο στα δικά σου σχέδια και στόχους. Στην ουσία και εσύ χρειάζεσαι τη φροντίδα των άλλων και όχι μόνο αυτοί την δική σου.

Υδροχόος

Συναισθηματικά νιώθεις πλήρης και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί σου προσδίδει την ισορροπία που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή στη ζωή σου! Όσο πιο καλά νιώθεις μέσα σου τόσο λιγότερο ευάλωτος στις καταστάσεις γίνεσαι.

Ιχθύες

Ελευθέρωσε το μυαλό σου και σκέψου εναλλακτικές επιλογές για τα θέματά σου. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να αφήσεις τα παλιά και να κάνεις χώρο για καινούρια! Η σκέψη σου έχει πάρει μπρος και είναι θετική όσο δεν πάει!