Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Καταπιέζεσαι χωρίς λόγο σήμερα. Χαλάρωσε! Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις και προκλήσεις που σε περιμένουν να τις εκμεταλλευτείς! Μην παραμελείς τα καθήκοντά σου και τις ευθύνες σου όμως.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα. Οι γύρω σου είναι σε ένταση και αυτό επηρεάζει και εσένα και εν τέλει να σε αναστατώσει χωρίς λόγο.

Δίδυμοι

Ερωτήματα ζωής έρχονται να σε ταράξουν. Σκέφτεσαι τι έχεις κάνει ως τώρα, τι πρόκειται να κάνεις, τι ευκαιρίες έχεις και χίλια άλλα δύο. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί όλα θα γίνουν στην ώρα τους.Συζήτησε με τον σύντροφό σου για τις έννοιες σου.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα δεν είναι και από τις αγαπημένες σου. Περιμένεις πράγματα να συμβούν για να σου αναπτερώσουν το ηθικό. Όμως δεν πρόκειται να γίνει τώρα αυτό. Κάνε υπομονή και δες τι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και από τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Λέων

Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο που πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα. Δεν πρέπει να παραμελείς τις υποχρεώσεις σου. Δεν σε παίρνει άλλο πια. Ασχολήσου με τα πιο επείγοντα θέματα.

Παρθένος

Είσαι σε σχέση; Νιώθεις ότι σου στερούν την ελευθερία σου και παίρνεις τις αποστάσεις σου έτσι ώστε να σκεφτείς αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι σε αυτή τη φάση δέσμευσης. Αν πάλι δεν είσαι σκέφτεσαι μήπως να μείνεις και άλλο μόνη σου και να απολαύσεις τις χαρές της ελευθερίας!

Ζυγός

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από πιεστικές συνθήκες. Όμως θα πρέπει να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις και να ανταπεξέλθεις. Δεν γίνονται όλα όπως τα θέλεις. Δοκίμασε τα όρια σου.

Σκορπιός

άνε πράγματα για τον εαυτό σου. Κάνε γυμναστική και ασχολήσου με το οτιδήποτε σε ευχαριστεί! Δώσε σημασία μόνο σε δικά σου πράγματα. Δεν πειράζει να τους παραμελήσεις λίγο και τους άλλους!

Τοξότης

Eίσαι σε αναμονή των εξελίξεων. Περιμένεις να εκπληρωθούν οι ανάγκες σου και ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα καιρό. Η αγάπη έρχεται από τα παλιά! Μήπως να εξετάσεις το ενδεχόμενο ότι μια παλιά ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα;

Αιγόκερως

Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Δεν πειράζει ας πήξεις μια ημέρα είναι. Αύριο θα είσαι πιο χαλαρή!

Υδροχόος

Μην κάνεις πράγματα πέρα από τις δυνατότητές σου. Κάνε ότι μπορείς! Απόλαυσε την ημέρα σου και κάνε χαλαρά πράγματα. Μην καταπιέζεσαι χωρίς λόγο!

Ιχθύες

Μικρές εντάσεις θα προκύψουν σήμερα! Ίσως να έχεις διενέξεις με το σύντροφό σου, ίσως στη δουλειά σου το αφεντικό σου να είναι πιο απαιτητικό από άλλες φορές! Μην δίνεις περισσότερη σημασία από τι χρειάζεται και μην φτιάχνεις σενάρια!