Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο προβλέπεται για σένα Κριέ. Νεύρα, τσακωμοί και άγχος θα σε κρατήσουν στην τσίτα ενώ προβλέπεται να ανοίξεις και το πορτοφόλι σου… πολύ! Αν πάντως χρειαστεί ξόδεψε κάτι και για σένα. Θα ηρεμήσεις κάπως το ανήσυχο πνεύμα σου.

Ταύρος

Με φίλους θα περάσεις αυτό το διήμερο σου Ταύρε. Έξω δεν θα βγεις αρκετά ωστόσο η παρέα που θα έχεις διαρκώς θα σε χαλαρώσει. Κάτι που το χρειάζεσαι είναι η αλήθεια γιατί από Δευτέρα προμηνύεται… τρεχάλα!

Δίδυμοι

Και οι συγκρούσεις μέσα στου… συνεχίζονται Δίδυμε! Το μυαλό σου πηγαινοέρχεται στο παλιό και στο νέο, στο πριν και το τώρα. Προσπάθησε να σκεφτείς καθαρά και να βρεις μια λύση. Δυο μέρες ξεκούρασης τις έχεις πάντως…

Καρκίνος

Τηλεφωνήματα από το πουθενά θα σε ξεσηκώσουν αυτό το Σαββατοκύριακο Καρκίνε. Δεν αποκλείεται να πας και κάπου μακριά για να δεις κάποιο πρόσωπο που σου έχει λείψει. Είναι από τα Σαββατοκύριακα που λατρεύεις αλλά μην το παρακάνεις!

Λέων

Εφιάλτες βλέπεις Λιοντάρι και μάλιστα χωρίς αιτία. Το Σάββατο σου φταίνε όλα, το ρολόι και εσύ δεν έχετε τις καλύτερες σχέσεις ενώ την Κυριακή θα σε πιάσει η μουρμούρα για τα λεφτά σου. Τα πράγματα πάντως δεν είναι έτσι, αλλά εσύ έτσι τα βλέπεις!

Παρθένος

Ο σύντροφός σου το Σάββατο θα είναι η προτεραιότητά σου. Αλλά μην τον αρπάζεις από τα μούτρα, κάνει ό,τι μπορεί για σένα, άσχετα πως δεν το βλέπεις. Την Κυριακή θα μαλακώσεις όμως και θα του αφιερώσεις πολύ και ποιοτικό χρόνο!

Ζυγός

Ατελείωτες δουλειές το Σάββατο θα σε παιδέψουν αλλά θα τα καταφέρεις και το βράδυ θα περάσεις super. Kυριακή θα κάτσεις στο σπίτι σου για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Πρόσεξε λίγο και την υγεία σου…

Σκορπιός

Σαν μια λευκή σελίδα είναι το Σάββατο για σένα Σκορπιέ. Μια λευκή σελίδα που περιμένει να την γράψεις όπως θες εσύ. Το μυαλό σου θα μοιάζει σαν καταιγίδα και την Κυριακή θα ξεκινήσεις να υλοποιείς όσα σκεφτόσουν. Έρχεται μια σπουδαία εποχή για σένα…

Τοξότης

Είναι το Σάββατο που λατρεύεις. Δεν θα κάνεις απολύτως… τίποτα! Ξεκούραση και πάλι ξεκούραση μετά από μια περίεργη εβδομάδα. Την Κυριακή θα βγεις από το πρωί και ο γυρισμός στο σπίτι προβλέπεται χωρίς… ήλιο!

Αιγόκερως

Χωρίς ενέργεια είσαι το Σάββατο ωστόσο σταδιακά θα την ανακτάς με αποκορύφωμα το βράδυ όπου θα έχεις την παρέα που επιθυμείς. Πολύ πιθανό να την έχεις και την Κυριακή, όπου θα είσαι ο χαλαρός και πειθαρχημένος Αιγόκερως που ξέρουμε όλοι.

Υδροχόος

Με νεύρα είσαι Υδροχόε. Αυτό είναι επειδή σου βγαίνει το στρες αλλά ανακάμπτεις γρήγορα με το αγαπημένο σου χόμπι. Την Κυριακή υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα για ένα καυγά τρικούβερτο οπότε να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος!

Ιχθείς

Μέρος σε μια συλλογική δραστηριότητα θα πάρεις Ψαράκι και θα περάσεις ένα όμορφο Σάββατο. Και η Κυριακή σου δεν είναι καθόλου άσχημη, καθώς θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς. Αξίζεις λίγη χαλάρωση με την εβδομάδα που πέρασες!