Ταύρε είσαι μέσα στα… μέλια, Ιχθύ ετοιμάσου για επανασυνδέσεις!

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Η φαντασία σου θα είναι στα φόρτε της αυτό το Σαββατοκύριακο Κριέ. Κάτι ετοιμάζεις στα επαγγελματικά σου από βδομάδα και το δουλεύεις το πλάνο. Κυριακή θα ρίξεις λίγο τις στροφές αλλά πάλι θα σε… τρώει αυτή η ιδέα!

Ταύρος

Μέσα στα… μέλια θα είσαι το Σαββατοκύριακο Ταύρε. Ο σύντροφός σου θα σου δείξει πως σε θέλει, εσύ θα του δείξεις πως τον… παραθέλεις και όλο το ΣΚ θα είστε μαζί. ΟΚ, θα υπάρχουν και λίγα νευράκια αλλά έτσι είναι ο έρωτας!

Δίδυμος

Στην εναλλακτική ιατρική θα ψάξεις λύσεις για προβλήματα υγείας Δίδυμε. Βότανα, αρωματοθεραπεία και… ματζούνια θα σου δώσουν ανακούφιση. Την Κυριακή θα αναπολήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά κλασικά θα μείνεις με το δίλημμα «να στείλω ή να μην στείλω».

Καρκίνος

Ταινίες και βιβλία θα είναι η παρέα σου το Σάββατο, πράγμα περίεργο για σένα Καρκίνε. Την Κυριακή θα είσαι ξανά στα κάτω σου ωστόσο ένα μήνυμα θα σε ξεσηκώσει ευχάριστα. Ζεις για αυτές τις στιγμές!

Λέων

Λίγο… εκνευρισμένος είσαι Λέοντα το Σάββατο. Δουλείες στο σπίτι θα σου απορροφήσουν χρόνο και ενέργεια και μια έξοδος με παρέα που δεν σε «τρελαίνει» θα σε κάνει turbo! Την Κυριακή δεν θα ξεμυτίσεις από το σπίτι, γιατί δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη.

Παρθένος

Από το πρωί στους δρόμους θα είσαι το Σάββατο Παρθένε. Ψώνια θα θες να κάνεις αλλά θα είσαι λίγο «σφιχτός». Την Κυριακή θα είσαι ξανά στους δρόμους αλλά αυτή την φορά με παρέα. Σε κάποιο σπίτι με φίλους ή σε ταβερνάκι θα περάσεις καλά…

Ζυγός

Από πολύ προσγειωμένος γίνεσαι… ιπτάμενος Ζυγέ! Αιτία ένας έρωτας που θα σε συνεπάρει το Σάββατο και θα περάσεις καλύτερα από όσο πίστευες. Την Κυριακή θα μαζέψεις τα κομμάτια σου και θα ανασυνταχθείς για τη νέα εβδομάδα!

Σκορπιός

Ομαδική δραστηριότητα και Σκορπιός πάνε μαζί το Σάββατο. Κάτι που θα γίνει και το Σαββατόβραδο μιας και θα είσαι έξω με παρέα. Κυριακή θα προσπαθήσεις να σπάσεις την ρουτίνα του… καναπέ, οπότε μάλλον σε κανένα γυμναστήριο θα ξεροσταλιάσεις!

Τοξότης

Μέχρι και εσύ δικαιούσαι μια μέρα να είσαι στα κάτω σου Τοξότη! Μόνο που θα είναι το Σάββατο. Την Κυριακή θα νιώθεις λίγο καλύτερα, θα έχεις παρέα αλλά και πάλι δεν είσαι στα φόρτε σου και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου!

Αιγόκερως

Ξυπνάς το Σάββατο… φορτσάτος και με διάθεση να περάσεις τέλεια. Θα το καταφέρεις και δεν αποκλείεται να μην είναι στην πόλη σου αλλά αλλού! Την Κυριακή θα είσαι στο ίδιο μοτίβο και με τον έρωτα αγκαζέ…

Υδροχόος

Χρήματα έχεις στην τσέπη σου Υδροχόε και φυσικά σήμερα θα τρέξεις να τα σκορπίσεις! Και όχι μόνο αυτό αλλά θα ανανεωθείς και το Σαββατόβραδο θα λάμψεις. Κυριακή θα κοιμάσαι την μισή μέρα για να… φορτίσεις μπαταρίες!

Ιχθείς

Αν είχες χωρίσει πρόσφατα Ψαράκι, ετοιμάσου για επανασυνδέσεις το Σάββατο. Δεν ξέρω αν θα είναι για καλό, αλλά σκέψου το πρώτα πάρα πολύ. Την Κυριακή θα προσπαθείς να βάλεις τα κομμάτια του παζλ σε μια σειρά και θα… πονοκεφαλιάσεις!