Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Βαρέθηκες την ένταση της καθημερινότητάς σου και θέλεις λίγη ηρεμία. Αναζήτα το κάτι διαφορετικό και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν. Συζήτα το θέμα της γκρίνιας με το σύντροφό σου.

Ταύρος

Oι ημέρες σου από εδώ και πέρα αποκτούν άλλο νόημα. Έρχεται ένα διάστημα χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με φίλους. Η ένταση που ένιωθες πριν και οι δυσκολίες που αντιμετώπισες θα σε αποζημιώσουν με τον καλύτερο τρόπο τώρα! Είδες που ισχύει το κάθε εμπόδιο για καλό;

Δίδυμοι

Δώσε την προσοχή σου στους ανθρώπους που σε χρειάζονται. Και μην αφήνεις εκκρεμότητες.

Καρκίνος

To πρόγραμμά σου είναι πολύ busy! Γι΄αυτό μην αναλάβεις περισσότερες δραστηριότητες! Όλοι έχουν απαιτήσεις τρελές από εσένα αλλά μην δίνεις σημασία σε όλα! Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου!

Λέων

Είναι ωραίο να φαντάζεσαι καταστάσεις αλλά γιατί δεν τις υλοποιείς κιόλας; Αφού μπορείς αν το θελήσεις! Κάνε ότι είναι δυνατόν για να βγεις από τη ρουτίνα που έχεις μπει χωρίς λόγο τον τελευταίο καιρό. Κάνε τις επιλογές σου προσεκτικά.

Παρθένος

Σε έχει πιάσει τρέλα να τα αλλάξεις όλα στη ζωή σου και καλά κάνεις. Απλά σιγά σιγά. Μην τα κάνεις όλα μαζί! Γιατί το πιθανότερο είναι να τα εγκαταλείψεις. Δεν είσαι άλλωστε από τα άτομα με την μεγαλύτερη υπομονή. Γι΄αυτό πήγαινε με τα νερά σου!

Ζυγός

Το γεγονός ότι επηρεάζεσαι για πλάκα από κάποιον είναι αδιαμφισβήτητο! Σταμάτα αυτή τη συνήθεια. Δεν πρέπει να σε επηρεάζει η γνώμη κανενός γιατί δεν σημαίνει ότι πέφτει και μέσα! Για ποιο λόγο να χαλάς την ενέργεια σου σε τέτοια ασήμαντα;

Σκορπιός

H όρεξή σου για νέες περιπέτειες βρίσκεται στο peak της. Το τέλειο της υπόθεσης είναι ότι σου έρχονται και οι κατάλληλες ευκαιρίες! Είσαι πολύ τυχερή! Εκμεταλλεύσου το!

Τοξότης

Μια αναμπουμπούλα επικρατεί στα αισθηματικά σου. Τα έχεις μπλέξει πολύ τα πράγματα τελικά. Έχεις ανοίξει χίλια μέτωπα και δεν ξέρεις που να εστιάσεις. Έχεις καταλάβει ότι κανένα από αυτά δεν σε ικανοποιεί πλήρως; Έχεις καταλάβει ότι καταβάθος δεν είσαι happy; Σε ότι φάση και αν είσαι δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να εστιάσει στα ουσιαστικά πράγματα σε αυτή τη ζωή!

Αιγόκερως

Έχεις φτάσει σε σημείο που θέλεις να ξεσπάσεις. Έχεις περάσει τα όριά σου και αυτό συμβαίνει σπάνια. Πως άφησες την κατάσταση να ξεφύγει; Όμως μην αγχώνεσαι γιατί ποτέ δεν είναι αργά! Κάνε τα κουμάντα σου ακόμα και τώρα το έχεις!

Υδροχόος

Μετά από ένα διάστημα απάθειας και αδιαφορίας για όλους και για όλα έρχεται τώρα η στιγμή που θα έρθεις αντιμέτωπος με τα πραγματικά προβλήματα σου και ίσως βγεις έξω από τα νερά σου. Όμως σου χρειάζεται ένα κρύο ντους για να ξυπνήσεις και να συνέλθεις.

Ιχθείς

Μήπως έχεις αρχίσει να παίρνεις τα πάνω σου; Μετά από όλες αυτές τις δυσκολίες που αντιμετώπισες ήρθε η στιγμή όπου θα αποζημιωθείς με τον καλύτερο τρόπο και θα διαπιστώσεις πως το κάθε εμπόδιο για καλό δεν έχει βγει καθόλου τυχαία!